Prple, tokrat si svojimi izjavami prekosila sama sebe.
*purple* napisal/-a:a) težje je pa starejšim,
še huje bolnim, ki pa ne morejo zunej sedet.če se moja mami pri 10 sopinjah vsede ven na mraz jo lahko samo še v bolnico peljejo.b)metron...ne niso iste cene.cena vodke in cena borovničk, se precej razlikuje
za Lipo me pa boli k....lahko jo prec zaprejo.
c)No v enem lokalu so se spomnil del spremenit v kadilnico.in lahko še naprej uživamo tako kot smo prej.sicer ločeni,
ampak tam notr je velik več smeha in zajebancije kot pa zunej, med nekadilci.
d)ne gre se tukaj samo za mladino.niso samo mladi in študenti zaposleni v lokalih.pa tudi če so, študent rabi tudi denar.resda je dost del, ampak vsakemu pač vsako delo ne odgovarja.
e)tud mene zanima, kje so zdej vse tiste gruče nekadilcev?
jst vidm da v največjem mrazu notranjost lokalov še vedno sameva.
a)

Če je nekdo bolan, zakaj kadi? Ja ubogi bolni, ne morejo kadit niti v bolnici, majo pa tok zdravja da se zakajajo v kafičih? Tvoja mama se mi pa res od vseh kadilcev najbol smil.
b)Prple, smešna mi je ta primerjava..a v bovcu piješ vodko pa borovničke...kje v Alpu? Kaninu? Elvisu?

Skor mi je smešn folk k gre u kafič pa naroči votko...in pol so celi odrasli
Do upada ne pride, kjer je osebnostna struktura ljudi drugačna in kjer podjetniki to izkoriščajo... torej, na nekaterih mestih gre folk v kafič zarad družbe, v drugih zarad cigarete. Se je kej spremenil? Za pikico se ni. Veš kje se pa je - v raznih kafičih kjer hodjo nergači pa čičoti k so čist obupan k zdej ne morjo več svoj čik žvečit in se pritoževat nad svojimi ženami (junior bar, sm zamešu, sm mislu da je lipa,a so očitno preimenoval

).
c) Aha, kadilci ste večji žurerji kot nekadilci - častni doktorat ti bodo dal za to izjavo. Cela žurerka si

Sam za žurerko čist preveč pizdiš
d) Prple, si mogoče študentka? d.1.) Na razpolago je 1800 del + 880 strežb samo pri Borštniku. 880 strežb - 880 prostih mest za kelnarce-študentke!!!! 100 računalniških del, 100 strokovnih del, 100 poučevanj in prevajanj,
880 pa kelnarc premal!!!! Torej, ne primankuje laborantov, planerjem, gradbenikov med študenti -
primankuje minimalno 880 kelnarc.
e)
A si bla zadnje mesece kej v centru Ljubljane?! Nisi, loh namest tebe odgovorim. 15 stopinj je zate največji mraz? Prejšn tedn je mel Enpub vse pulte (pazi, a veš kaj je to pult) rezervirane - v lajfu nism vidu, da se sploh loh pult rezervira. Danes je blo Acapulcu je bilo nad 50 ljudi že ob desetih - in ja, vsi zunaj. In se vprašaš zakaj? Ker kadijo vsi - ne, ker je zunaj fino toplo. In kaj je blo v centru - na Plaži tok hajca, da bi loh bil v kopalkah. Ja zakaj??? Ker ni kretena, ki bi bil raj notri, če mu tehnologija omogoča, da loh v kratkih rokavih oktobra zvečer uživa zunaj na zraku. Aleluja, protikadilski zakon, pozimi bodo ulice ogrevane. Kje na svetu imajo tak luksuz kot ga imamo ljubljančani
In še ena o propadanju lokalov. Mogoče bo izven lj, mb, kp,... res kak lokal propadu. In kaj zdej? Sj je na vsakm vogalu kafič. Leta 91 je propadla Iskra, ki je bla visoko tehnološka firma z več deset tisoč zaposlenimi. Zaradi države. Zato, ker osamosvojena slovenija ni bila več dobavitelj elektronike za jugo, celoten bližnji in srednji vzhod, zugibla indijo, irak, pakistan, kitajsko. Kdo je opremlju kitajski optiko za tanke t72? Rusi? Ne, slovenci. Kdo je opremljal izraelske tanke? Iskra. In kaj zdej, gospodarska usmeritev je šla v smeri evropske skupnosti nejbolj da proevropske poslance zakolemo al kva? In zdaj k bo par glumačov v kafičih propadl, bo konc sveta. Mi saj nou treba dat za en Ice 3 evre, k so taki ubogi revčki te gostilničarji.
Tko da, kar človek noče razumet, tut ne bo

Zlo podobna je una tvoja tema o debelosti. K gluhemu dobr jutro.
ps: vsi pa pozabljamo, zakaj je bil ta zakon v prvoti sploh sprejet - da zavaruje obiskovalce in predvsem kelnarje pred tem, da so cel dan v dimu - ker ni primerjave med avtomobilskimi izpuhi in kelnarjem, ki 10 ur vdihava to. Prav zato so katalizatorji, pa Kyotski sporazum, pa podobni mehanizmi.