js sm bla dons v Mič stylingu in me je tip res tko noro dobr ostrigu :D
mi je naredu frufru in je reku, da se loh oglasm, kadar bom sla mim, ce mi zraste dala sm pa 30 eurov s popustom za študente
ne vem kaj se vse stranke bunite glede cen...... rade bi imele nevem kako kvaliteto in ne vem kakšna svetovanja vse........ se je mogoče kira vprašala kakšne stroške imamo frizerji s tem ko vam poskusimo nudit najboljše???? ne?!??!?!
tolk da vam povem malo o cenah seminarjev in cenah frizerskega orodja ki si ga moremo sami kupovat.. :
- ena uro seminarja (kvalitetnega) nas stane 150 - 200 € (to ne vklučuje nobenega prevoza itd... hrane, nastanitve)
- škarje. vsak frizer ima vsaj 3-5 različnih škarij, ene stanejo od 150 do 500 €
no tolk da vam bo malo bolj jasno zakaj imajo frizerji ki imajo ime in kvaliteto takšne cene..... in da se o frizerskih kolekcijah ne pogovarjamo (za info. cena vrhunske kolekcije od 10.000 do 20.000 €)
Mene pa zanima, če se je potrebno v salonu naročit pred greš tja? Vem da je vprašanje glupo... ampak jst sm do zdej vedno mela privat frizerko ki je k men na dom hodila. Zdej pa je ni več in bom morala it v salon. Zato me zanima, če moraš pred tem kej poklicat?
Pri tistih frizerjih, ki so zelo popularni (Stevo, Mič, Matjaž, Kristjan...) se moraš prej naročit, kr majo gužvo. Če greš pa h kakemu x frizerju, pa ponavadi ne.
Jaz se moram tudi pri navadnih frizerkah vedno naročt.
Ta, h kateri hodim zdaj, ima polno približno za en teden vnaprej.
Ampak ful cenim to pri njej, da je ful dobro organizirana in NIKOLI ne čakam,
OK, mogoče največ 5 minut, res, več pa nikol, ker ma tolk dobr razporejen stranke.
Jaz moram tudi svojo frizerko prej poklicat. Ampak sem noro zadovoljna z njo. Točno ve, kako mi paše inmi ponavadi vedno predlaga kake nore frizure. Pa cena je super, glede na kvaliteto - za striženje in oblikovanje frizure plačam 20€, kar mi ni veliko. Za barvanje pa še 15-20€ dodatno.
Kako pol... vidm da ste z Mičem kr zadovolne Rada bi se šla ostrižt ke sam se kr mal ne upam... pr svoji frizerki se strižem od 4. leta in me u lajfu še nikol noben drug ni postrigu Tko, da ona točno ve kaj mi paše, pa tut če ji rečem naj nardi kej po svojem okusu, me vedno ful lepo zrihta. Sam me mika tale Mič styling
Tell me why I can't be there where you are; there's something missing in my heart.
Mene pa zanima ce je kje slucajn v BTCju kak frizer?
Sicer ne poznam Ljubljane tko velik, pa pridem tja za en dan naslednji teden, pa tudi enega dobrega frizerja potrebujem..
Drugace, kje se pa nahajajo ti - mic styling, itd?
buubbika: škarje so res grozno drage, vem, ker sm tud sama frizerka, čeprav trenutno ne opravljam tega poklica... Sem pa delala prakso pri frizerjih, ki so mel škarje za 70-80.000 starih tolarjev, ker se res pozna pri kvaliteti škarij. Moje so stale okol 100€ ker si dražjih ne morm privoščit.
Lady_fLame: V BTCju maš Mič Styling v City Parku, v Koloseju imaš Simple, ki je tudi od Miča ampak je primeren bolj za ljudi, ki se ne valjamo v denarju. V Atlantisu je salon od Stevota, pa še par drugih salončkov je po halah.
Sicer imam se cas do 15. ko grem, pa vendar ni nikoli odvec si nabrati malo priporocil in izkusenj..
Ko sem prebrskala par strani nazaj ja, sem opazila da je MIC sicer se kar drag, ja. Sicer tudi sama iscem nekaj cenejse, saj grem strict samo konice in frufru..