v kakšnem položaju skupaj zaspita?
-
- Debatorica
-
- Debatorica
@goofyka: ja, v svoji...pravim da uživam sam v svoji postli, kar se spanja tiče
@gregalina - če mam nekoga rad, nima to kaj dost zveze z "življenjskimi pogoji" - mirom, temperatura, svetlost prostora - sj priznavam, težko se navadim, ne glede na to če bi 3x dnevno seksu in se stisku....spanje in sanje so moje
@gregalina - če mam nekoga rad, nima to kaj dost zveze z "življenjskimi pogoji" - mirom, temperatura, svetlost prostora - sj priznavam, težko se navadim, ne glede na to če bi 3x dnevno seksu in se stisku....spanje in sanje so moje

-
- Debatorica
goofyqa, kdo pa prav, da se bom poroču
... je lepš na koruzi, majo sosedje več za govort
No no, ne bodte zajedljive
... je mal otročje, da se glede na kakovost zveze, glede na to...sj ne seksaš med spanjem...pogovarjaš se tut ne... objemaš tut ne...maš miljardo zvez k spita skupi že pr 20 pa je zveza nikakva, a ne? Nima to nobene zveze s "kok cm narazen si v sanjah".
Sicer pa so mi tradicionalne norme itak dolgočasne, nej jih ma kdor jih hoče...a ni lepš, da se ravnaš po tistem, kar je dobr, in ne, ker je tako v večini zakonov....

No no, ne bodte zajedljive

Sicer pa so mi tradicionalne norme itak dolgočasne, nej jih ma kdor jih hoče...a ni lepš, da se ravnaš po tistem, kar je dobr, in ne, ker je tako v večini zakonov....

metron, ti si pa čist tko kot če bi mojga zdele poslušala
On tud daje spanju ful velim pomen, nasvezadnje fizično in velik dela in spanja rabi res velik.In ko pri meni spi, al pa ko kjerkoli drugje spi se sploh ne naspi.More imet svojo psoteljo, povšter (ga vedno h men prinese tud ko gre prespat) in more met določen plac da se lahko normalno obrača in da se kdo ne stiska k njemu in tišči.ok, preden zaspiva se itak še mal postisneva pa tko, sam potem pa vsak na svoj konc, aja pa obvezno ga morm za lulčka držat, sam ne smem bit stisnjena.
ponavad je on kr na hrbtu, jst pa pač na boku zraven, da se ne tiščiva.In tud men tko ful bolj sede.
sem mela enga tipa s katerim sva spala !!celo noč!! objeta in mi je dihal v glavo, me stiskal..Mislm halo.
ko sm spala z njim, nevem če sm zatisnla uč ponoč
spanje je spanje, nekateri ga imamo precej radi in mu spovečamo precejšno pozornost 

sem mela enga tipa s katerim sva spala !!celo noč!! objeta in mi je dihal v glavo, me stiskal..Mislm halo.

-
- Debatorica
midva vedno zaspiva tako,da sva oba desnem boku,on mi kaže hrbet jaz pa ga objamem.ponoči se malo obračava in spremeniva položaj,ampak večino noči prespiva objeta
razen,ko sem jaz jezna na njega se mu ne pustim
sicer pa sem se tud jest mogla navadit spati pri njemu,ker me je na začetku vedno bolel hrbet od nejgove postelje,sedaj pa je vse v redu
razen,ko sem jaz jezna na njega se mu ne pustim

sicer pa sem se tud jest mogla navadit spati pri njemu,ker me je na začetku vedno bolel hrbet od nejgove postelje,sedaj pa je vse v redu
Postelja mora biti vsaj 1.80, še bolje 2 krat 2 metra. Pa obvezno vsak svoj kovter. Mislim, zaradi mene je lahko tudi eden velik za zakonsko posteljo, ampak potem brez reklamacij, če si celega prisvojim
Midva imava srečo, da njega ne moti lučka, ko berem v postelji do treh zjutraj, jaz se pa ob sedmih, ko budilka zvoni, da se cela postelja trese, mirno obrnem na drugo stran in spim dalje.
Ne predstavljam si, da bi spala vsak v svoji sobi. Hvalabogu imava podobne želje glede temperature (jaz imam pač ekstra pernico pozimi ...). Smrčanje (njegovo) pa se tudi da zdržat ...
Prav tako pa si ne predstavljam spanja v francoski postelji 1.40m. Definitivno premalo prostora.

Midva imava srečo, da njega ne moti lučka, ko berem v postelji do treh zjutraj, jaz se pa ob sedmih, ko budilka zvoni, da se cela postelja trese, mirno obrnem na drugo stran in spim dalje.

Ne predstavljam si, da bi spala vsak v svoji sobi. Hvalabogu imava podobne želje glede temperature (jaz imam pač ekstra pernico pozimi ...). Smrčanje (njegovo) pa se tudi da zdržat ...
Prav tako pa si ne predstavljam spanja v francoski postelji 1.40m. Definitivno premalo prostora.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Midva imava pa obe postli (njegovo doma in mojo) široko 90cm pa se stiskava ponoč pa ni nobenega problema da se ne bi naspala
pa še fajn je ker sem bolj zmrznjena on pa topel pa se k njemu stiskam da me ne zebe =) Drugače pa on spi na hrbtu jaz pa zraven na boku pa imam glavo na njegovi rami ali nekako obratno ali pa objeta in eden kaže hrbet.
Je pa res, da včasih govori v spanju

Je pa res, da včasih govori v spanju

....non sholae sed vitae discimus....