Za oba prvič
-
- Sramežljivka
Mi2 s fantom sva bila tudi nedolžna in sva pred kratkim 1. sexsala..pa mi je reku, da ga enostavno ne more dat čist celega notr. Deviška kožica je pomoje počla, kr sm krvavela po sexu in med..ampak ful malo. Pa tud ekrat umes ko je skoraj čist prodru me je nehal bolet, tako da je vrjetn počla. A je to normalno, da ne more čist notr dat?
LP
LP
Re: Za oba prvič
Kako pa veš, da je radodajka?potepinka napisal/-a:zdi se mi da je tut zanga prvič ( sam to pa ne vem če je res ker je prej hodu z eno znanko k je res ful kurba, zato ga tut ne moram vpašat).
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
js bi ga vseeno prašala če je zanj prvič misnem saj to vprašanje je zdaj že skoraj vsakodnevno bi se lahko reklo, in se pogovoriš z njimu ane.
pa pomojem se preveč obremenjujeta s tem da vama ne rata, enostavno preveč razmišljata o tem da ne rata. manj se obremenujta, vzemta si čas in zaščito pa bo.
sicer sm pa po prvem postu mislna d sta ful mejn stara kt si rekla.
pa pomojem se preveč obremenjujeta s tem da vama ne rata, enostavno preveč razmišljata o tem da ne rata. manj se obremenujta, vzemta si čas in zaščito pa bo.
sicer sm pa po prvem postu mislna d sta ful mejn stara kt si rekla.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
princess*any napisal/-a:Mi2 s fantom sva bila tudi nedolžna in sva pred kratkim 1. sexsala..pa mi je reku, da ga enostavno ne more dat čist celega notr. Deviška kožica je pomoje počla, kr sm krvavela po sexu in med..ampak ful malo. Pa tud ekrat umes ko je skoraj čist prodru me je nehal bolet, tako da je vrjetn počla. A je to normalno, da ne more čist notr dat?
LP
A si bila popolnoma sproščena? Po mojem je razlog v temu. Sploh pa ne hitet. Vzemita si čas. Pa poskrbita da vaju e bo nihče motil. Da ne bosta napeta že zaradi tega ker se bosta bala, da bi vaju kdo zmotil

Pa počasi raziskujta pa boš videla da ko bosta popolnoma sproščena, bo verjetno šel notri do konca!
za ostale pa...dejte mal gledat datume postkov ki so bili objavljeni

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Jochie napisal/-a:takole....vzemita si čas, poskrbita, da ni variante, da bi vaju kdo zmotil, sprostita se ter se "igrajta"...enkrat vama bo ratalo....
predvsem se ne obremenjujta s tem, če ne gre v prvo.
ampak predvsem čas in mir sta potrebna!
srečno!
se strinjam!
in zraven: ne obremenjuj se z njegovo preteklostjo.