Za oba prvič

Zadovolj(e)n/a v postelji.
potepinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica ljubljane

Za oba prvič

Neprebrana objava Napisal/-a potepinka »

oj!!

mam problem.. no ne vem če je lihk problem ampak men se zdi.

tipa mam že skor pol leta in zmeri k sva se zadovoljevala je blo ful dobr. ampak zmeri k hočeva it do konca ( do zdej sva probala 4x) nama to enostavno ne rata. zdi se mi da je tut zanga prvič ( sam to pa ne vem če je res ker je prej hodu z eno znanko k je res ful kurba, zato ga tut ne moram vpašat). zanima me kaj nej nardim da nama bo ratal. kako nej jest pomagam???

čaw
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

koliko sta stara?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ja in še to...če že misliš it do konca z njim, mislim, d maš pravico vedet kej o njegovi preteklosti...zto ga praši, če je tud za njega prvič...js ne vidim tle nč narobe...
potepinka
Sramežljivka
Sramežljivka

on je star 20 jest pa tri leta manj.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

takole....vzemita si čas, poskrbita, da ni variante, da bi vaju kdo zmotil, sprostita se ter se "igrajta"...enkrat vama bo ratalo....
predvsem se ne obremenjujta s tem, če ne gre v prvo.
ampak predvsem čas in mir sta potrebna!

srečno!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sej je res...počasi in tako... ma js useeno ne štekam zakaj ga ne prašš o njegovi preteklosti...mislim d maš pravico zvedt...sej bi si navsezadnje mogla zaupat...
potepinka
Sramežljivka
Sramežljivka

ta njegova bivša punca nama je delala res velike probleme. okol je govorila stvari ki niso bile resnične.... vem pa to da je bila ona njegova edina punca pred mano... ona je meni enkrat sama govorila da sta delala marsikaj sam da se dol nista dala.... pa tut po njegovih izkušnjah mislem da se nista.... sam se mi pa zdi čudn, ker je ženska res kurba........

kako ga nej pa vprašam?? kr direkt al kaj???
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sm bi direkt...tko ko bosta mela 1x ful odprto debato (o sexu al pa biločem)...ga prašš...nima te kej bit sram...in zahtevi odgovor (doro usaj js bi ga)!!...in tud če sta že šla z uno punco do konca, ne zamerit nič...ti je pač povedu in biu iskren...

ja in še to...dosti parom ni ratalo u prvo...meni tud med drugim...to pa po moje, ka nisva bla zadost sproščena...in vedno se nama je nekam mudilo...in en dan sva se prou usedla in pogovorila o tem...od takrat nisva več tolko hitela, d bi se dala dol...ampak sva delala use u easy...in potem, k sva najmanj prčakovala, je ratalo...kr tko...

tko da, srečno :wink:
Uporabniški avatar
mičkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mičkena »

ok..s tipom si skoraj pol leta, pa si ga ne upaš vprašat če se je že dal dol?če bi hodu s kašno drugo se ga niti ne bi upala prašat?pa sej to ni nič takega..
verjetno vama ne uspe ker nista sproščena, ker sta precej brez izkušenj, ne se bat, pogovorte se in bo..:)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

tak pogovor... po pol leta... malo čudno, da bi bil problem no :roll:

drugače pa morata bit res sproščena. za prvič je to zelo pomembno... pa še en praktičen nasvet: lažje bo šel noter, če boš ti na njem :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja valda da je lahko problem.niso vse zveze iste, nismo vsi ljudje isti..jst tud poznam (danes sicer že bivši) par, ki tud nista mogla govort o tem, ker je bla to enostavno tabu tema ker jima ni ratalo..in jim je pač težko o tem govorit..navsezadnje lahko osebe nista tok odprte do sveta in do teh tem in je valda bedno govort o tem...kje pa piše, da se mormo že po enem tednu pogovarjat ist o vsem in se prec vse upat in vse pokazat :roll: mislm, mal pretiravate folk no....
jst recimo sm že v štartu velik stvari spraševala/govorila/se pogovarjala z mojim, ampak tud danes obstajajo določene teme o katerih nerada govoriva...nekaterim se lahko zdijo blazno banalne, nama pa kot neke vrste tabu...

jst svetujem, da greš lepo po vrsti in da ne prehitevaš in ne greš z glavo skozi zid...tko kot so že nekateri pred mano povedal, rabta mir, čas, sporščenost in mal domišljije-igrc...potem pa že pride samo od sebe ko še vedla ne boš..mogoče zdej ne bo šlo v peto, šesto, deveto...ampak ne dvomim da vama bo slej kot prej ratalo..navsezadnje je precej razumljivo če je za oba prvič, da odlašata s tem..ko bosta karkoli naklepala pa poskrbi da bosta sama in da bosta mela mir..
drugače pa ni nič narobe s tem, oziroma s tabo/z njim....nekateri pač potrebujejo ve asa kot drugi... :)

iluzija...to pa sploh ni res, da bo šlo lažje noter če bo na njem...spet je odvisno od človeka...jst sm probala pa me je bolel ko sto mater, medtem ko sva se obrnila ni blo večjih bolečin...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ja, kot je Purple rekla... Določene teme so tabu, in se je o njih fuul težko pogovarjat. (tudi jaz se nerada pogovarjam o preteklosti)... Vprašaj ga enkrat ko se bosta pogovarjala o preteklosti... Pa ga bol na izi vprašaj o njegovih bivših puncah... Pol pa lahko napelješ temo na to, če je šel do konca z njo... Če si tudi ti nedolžna, mu povej, in tko bo tudi njemu lažje. :wink: Tudi v pogovoru se je treba sprostit....
Pa k si rekla da je njegova bivša kurba, pa da ti je čudno da nista šla do konca; mislim da je še bolje zate da nista šla... Za njene pripombe se pa ne meni...

Za sam spolni odnos si pa izberita miren kraj in si vzemita čas za predigro. Če vama gre zadovoljevanje dobro, pol naj samo poskrbi da boš dovolj vlažna pa bo. Ne obremenjujta se s tem, da je to za vaju prvič in vzemita to kot eno lepo izkušnjo pa bo. :wink: (Pa za prvič je mogoče najlažje da je on zgoraj...---> sam moje mnenje... So že druge napisale, da je to pač odvisno od človeka... :D )

uživajta..
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

langsam aber sicher...
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

po mojem nekaj ni vredu z njim... v takih trenutkih človek nekaj zaupa nekomu, ne pa da enostavno ne pove... nevem kaj bos nardila, sam o tem se je potrebno nujno pogovrit
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

najprej se pogovorita o njegovi preteklosti.. pol pa bo vse ok!.. you'll see ;)
wanna fuck.. now!. *
Odgovori