sej na netu je že tretja sezona...in moram rečt, da se ful stvari dugaja, ful je zanimiv, zadnji del tretje sezone je pa žalosten in pa ful napet....upam, da bo kmalu 4.sezona
ravno sem pogledla 15 del 3.sezone z belo: ma kej je z ono malo. sam gledla je tam, pol pa šla. A je šla po pomoč al kaj. Ne mi reč bo Meredith spet derek rešil? prosim za odgovoe tiste ki set že naprej gledle
Mene pa zanima, če katera slučajno ve, kdaj si bo možno ogledati 4. sezono? Ker sem ravno pogledala zadnji del 3. sezone in zdj komi čakam, da vidim nadaljevanje.
tašika napisal/-a:ravno sem pogledla 15 del 3.sezone z belo: ma kej je z ono malo. sam gledla je tam, pol pa šla. A je šla po pomoč al kaj. Ne mi reč bo Meredith spet derek rešil? prosim za odgovoe tiste ki set že naprej gledle
Odgovor z belo:
Ja, spet jo Derek reši. In jo odpeljejo v bolnico, oživljajo ne vem kolk časa, njo pa takrat kaže "v onostranstvu" kjer govori z Dannyjem in še enim. Pol tist moment umre še njena mama in se tam srečajo in jo pač prepriča nej re nazaj.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Jst sm si pogledala prvi del 4. sezone ... bo še zanimivo Takoj zatem sm si pogledala Private Practice ... nova serija, v kateri igra Kate Walsh (Dr. Addison Montgomery) ... tudi navdušena
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Jao, šele zdej sm odkrila tole temo, sm pa že celo poletje čist v teh dohtarjih Drgač pa men ne najde prvega dela 4.sezone. Me lahko prosim kira ZS-ja, od kod ga je potegnila.
Sm si pa js tud pogledla prvi del Private Practice ampak mi niti ni tok huda.
js sm si zloudala z mininove xxx prek bitlorda. bo pa zgleda res zakon sezona za tiste ki ste že gledale:
a mislte da bota izzi pa george zej počas skupi pršla? men bi blo to ful ušeč... ku s mi on ne zdi neki srečno poročen
Kršitev 14. točke Pravilnika. Izključitev uporabnika do 6.10.2007 bejbika