Ne morem verjet, da tole še nima svoje teme. Jst sm dolg časa zadevo spremljala na kanalu A, ampak me je tko not potegl, da sm si dol potegla in dons pogledala zadnji del 2. sezone.
Gledate te komično-tragične mlade stažiste? Jst jih obožujem - kot makarone:D
Zadnjič spremenil nutella, dne 18. Feb. 2009 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Zelo so všečni Ravno do 22-ih se zrihtam in se potem mirno uležem na kavč in se jim smejim Če pa pomisliš, da bi se to dogajalo po bolnišnicah... No, nekaj verjetno se
uf, jaz sem ravno začela gledati tretjo sezono.. me je že s prvim delom prve sezone čisto potegnilo noter. res je ena boljših serij, ki ima res hudo karakterizirane like. ko že misliš, da je vse tisto kar je z dohtarji povezano, prežvečeno, ven udari grey's anatomy
Jst sn pa že pri 19 delu 3 sezone, pa mi gre na živce, k to soboto spet ni blo, pa lih ene dva sta se dol dala in še tip ni povedu svoji ženi ( tip se poroci v 3 sezoni). Fuuul me žere kako bo naprej.
the best ever. Sm začela gledat na Kanalu a pa gre prepočas tolk da zdele redno vlečem torrente.
Zakon je. Addison. Pa McSteamy /k na kanal a še pride). pure love.
Zdele gleda na Tv.com ne bo do 12.4 oz. takrat naj bi bla nova samo kot sm jst obveščena naj bi bil na ta dan samo povzetek prejšnjih, šele naslednji teden pa se začne zares. Komi čaaakam.