Fantovščine in dekliščine...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

ne se tok sekirat... prisoten je bil alkohol, pa itak na fantovščinah vsi znorijo. sigurno se je tut po drugih obešala, sam da je očito vsak dobil sam fotografije od sebe in od ženina.. nevem no :) sploh pa mu nič ne reči, če se njegov odnos do tebe ni nič spremenil
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Ja, to bi pa res lahko malo s pametjo delal. Eno je, če se striptizeta obeša po njem, on pač sledi njenim "ukazom" kam naj daje roke, drugo pa je, da jo oralno obdeluje...
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: sončna pega

Neprebrana objava Napisal/-a psenica »

~NIA~ napisal/-a:zame bi bla to prevara - da MOJ bi tip oralno obdeloval eno drugo žensko, pa čeprav je le plačana striptizeta - je vseen DRUGA ženska :?
pol je useen če gre fukat kurbe - sej so plačane za to :roll: :roll:

jaz tud gledam na te stvari tak. in upam, da moj fant tudi.ampak res nikol neveš no.
jaz za sebe vem, da bi ga postavila pred dejstvo, da slike sem pogledala in kaj je s tem. pol bi pa nadalje odreagirala glede na njegov odgovor.
pa sploh nevem če bi mu lahko še kdaj lupčka na usta dala, ker bi se verjetno vsakič spomnila na sliko :evil:
ok, nekak se še lahko trudiš razumet samske tipe, da so pač potrebni...ampak nekdo, ki ima punco :roll:
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objava Napisal/-a Laurica* »

Zdaj nazadnje ko smo imeli delkiščino,je bilo res super. Ni bila nevemkakšna žurka, ljudi ni bilo nevemkoliko.. V glavnem tega s temi striptizerji jaz ne odobravam, niti kakih vulgarnih igric.. Ko smo postavljali mlaje, smo dekleta delale venca in krasile s trakovi, fantje so pač šli v gozd po smreki za postavitev mlaja. Potem smo pa še imeli en tak u izi žur v naši predobri gostilnci. :D Noben ni bil preveč pijan in noben ni delal kakih katastrof. Smo tudi bolj ljudje, ki niso vajeni kakih žurk na ameriški način. :)
dami
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dami »

Ja, to sem pozabla omenit, da v bistvu ni bla naga. bila je v tangicah, tko da je ni lih 'obdeloval', ampak sam lupčka dal.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

h :?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

en
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ko slišim besedo fantovščina, me kar srh spreleti... imam svoje razloge zakaj...

sicer pa se strinjam z alessyo ... striptizerjev ne bi marala na svoji dekliščini, prav tako niso zaželjene striptizete na fantovi fantovščini.... in to ej res ena takšna stvar, zaradi katere bi definitivno odpovedala svojo poroko.

PRav tako ko gledam včasih te ameriške dekliščine in fantovščine mi slabo rata kaj počnejo...

Jaz si svojo dekliščino predstavljam v bolj umirjenem stilu... ok morda bi mi kolegice naštimale kako foro, drugače pa bi šle nekaj pojest, malo plesat in pač še uživat tisto zadnjo "samsko" noč.

Pretiravanja z alkoholom, striptizete, razne boleane finte in vse ostalo ki spada v to kategorijo, ne odobravam!
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Na našem koncu fantovščine pa dekliščine niso glih v navadi... Postavlamo mlajčke ženinu/nevesti, kjer je ponavad kr žurka, ampak kkšnih striptizet al pa čudnih igrc pa ni :wink:
Jaz niti nebi hotla imet dekliščine, se mi zdi to brez veze. Je pa res, da tisti, k živijo v bloku sred ljubljane mlajčkov glih ne morjo met :wink:
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

men se zdi pa da so tiste tradicionalne dekliščine in fantovščine iz mode...moj fotr je mel tisto foro s križem pa napijanjem,pa moja mami je nek valer dobla...sam men je to tk bv...
...js bi se tud odločla za neko normalno zabavo brez nekih pretiravanj...
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

dami napisal/-a:Ja, to sem pozabla omenit, da v bistvu ni bla naga. bila je v tangicah, tko da je ni lih 'obdeloval', ampak sam lupčka dal.

Phah 1.) popizdla bi že ko mi neb pustil slik vidt. 2.) v istm trenutku, k bi vidla to sliko bi končala in nikol se me neb več dotaknil.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

ah! :P
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

meni se to ne zdi nič takega.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

HAHAHAHA. Da ji ne dovolis gledat slik, da ja vzbudis radovednost, potem pa pustis CD okol lezat, da si ga lahko zenska po mili volji pogleda moras bit pa ze kr precej neumen. To mi slici na modele ki puscajo svoje mobitele po bajti in imajo gor SMS sporocila od ljubice, ki jih seveda ne brisejo. :lol:

Sicer se pa meni to ne zdi nic takega, da imajo striptizeto. Sem enkrat videl to. Zenin je bil cist koma una se je pa neki okol njega trudila. Bilo prej komicno, kot pa zaljivo za nevesto.
Odgovori