*purple* napisal/-a:tko, da on leži na hrbtu, jst mam glavo na njegovi roki-rami, in ga držim za lulčka Vedno!
haha a ti to resno?? smehii
amm trenutno sm brez tipa ampak bom dala primer za bivšiga al sm se jaz na bok obrnila in me je on od uzadi objel..ta je bila najbolj pogosta sam sva tako redko kdaj tudi zaspala.
Ali se je pa on ulegel na hrbet, jst sm pa dala glavo na njegova pljuča ali pa na roko..ta poza je bila tudi kar pogosta.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Najlažje zaspim da sm na boku on leži za mano in me objame..če je pa on na hrbtu pa mam glavo na njegovi rami/prsih pa sploh ne morm zaspat..čeprov na konc se vedno zbudiva vsak na svojmu koncu
On se stiska na svojega pol metra, medtem ko se jaz lepo "razkomotim" po veliki večini postelje. Uživam v vsakem centimetru postelje in mi ne bi pasalo, da bi ga imela nekje za vratom, kjer bi mi po domače rečeno "luft kradel" in dihal v mene . Poleg tega pa imam zelo šibek spanec in me zbudi vsaka malenkost, tudi to, da bi mi vzel deko bi me... Komplikator pravi sem...
Če zaspiva samo tako popoldne za kakšno urco se ponavadi stisneva skupaj, tako da mu jaz kažem hrbet.
Če pa je to ponoči pa tudi spiva vsak na svoji strani, vendar me ne moti, če se mi ponoči približa in me objame, al pa jest njega :knuddel:
*purple* napisal/-a:tko, da on leži na hrbtu, jst mam glavo na njegovi roki-rami, in ga držim za lulčka Vedno!
haha a ti to resno?? smehii .
kaj bi blo pa to kej takega? seveda da resno.Dokler ne zaspim ga držim, potem pa verjetno umaknem, ko se obračam.Paše pa tako obema in glede na to da premalkrat skupej spiva, si takrat dava duška
diamond girl napisal/-a:midva zaspiva tako da mu jaz kažem hrbet on me pa objame in sva ulita skupaj,pravi pa temu položaju sklečka al pa kahlca men ta položaj najbol ustreza ker se počutm varno k me on objame.tako da sva .