saj pesem mi je pa všeč...skupaj za slovenijo al kk že gre...sj špela ma meni ful dobr glas samo malo si preveč misli ka je ona ker meni sploh ni lepa v obraz,da ne omenjam postave...drugač tejči mi je pa ful luštna sm ka hasna če je pa tam sm zto da atomik bolš zgledajo itaq sam pri refrenu uste odpira ker kao ne zna pet...sj špelca tud ni znala zei ma pa svoje komade pa izjemn vokal..
ja atomik harmonik bi mogl predstavt evropi po bi vsi vedl ki je slovenija, kakšn tokio hotel al ka je že... takšnga smeha pa obupnosti se ne pozab kar tako ne sj mal heca more bit ane, sam teji so mi pa res grozni... je pa smešno slišat otroka cca. 1., 2. razred, ki poje brizgalno brizgo... al pa s tabo grem u gmajno ali kamorkoli že...
Dančy napisal/-a:Mislim, da bi bila vsaka, ki bi se postavila poleg Tejči, ko filana paprika.
No ja... Tejči ima za moje pojme normalno postavo in ne neko pretirano suho, dejstvo je, da je Špela malo bolj zajetna (v mladosti pa je bila zelo suha). Meni Špela nima lepe postave in pri svoji postavi bi se morala znati obleči, ne da še poudari svoja debela stegna in roke (predvsem pa oprsje ).
Js sem tud vidla slike v novi in me je skoraj kap Mislim sej ne recem, lepo je da ma obline pa to, pa ce je zadovolna s tem, pol kul, sam nej se potem svoji postavi primerno oblece. Ker tole je pa zdej res za nikamor!
Drgac pa na tej slikci od me2you mi je ful luskana