Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

hej!

Jaz mam tut kar močno prirojeno nacionalno zavest - to mi verjetno z vzgojo vbito v glavo in tut ne bi mela fanta druge narodnosti. Če bi prpelala čefurja domov, bi se me fotr pomoje kr odpovedu. :D Mogoče mal pretiravam, sam ... tko je. Me kr mal boli, ker je skos več teh tujcev v Sloveniji :cry: - pač mam rada Slovence :oops: . Pa ne mi zamert vsi Makedonci, Šiptarji in Bosanci, ki vas je skos več.... :eek:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

beba24 napisal/-a:ljudje smo pac polni predsodkov, naprimer romu ne damo priloznosti prav zaradi predsodkov, mogoce prav roma srecas , ki ti bo zmesal glavo, eni se znajo prav lepo obnasat in so imteligentni...
jaz osebno nebi imela roma ali pripadnika islamske vere ker se pol lahko zakomplicira pri vzgoji otrok .... in pa se tu so starsi oni drugace gledajo na to.ce je ljubezen se ne da pomagat...

se strinjam.Preveč je predsodkov na podlagi stereotipov.spet ni nujno da so vsi bosanci isti in da vsi npr. tepejo svoje žene/punce.Tud ni rečeno, da če se poročiš z muslimanom, da boš mogla pa zdej pokrita po svetu hodit in podobno.spet ni rečeno, da bo s slovencem vse ok in da te ne bo tepel in podobno.tega pač en moreš rečt na podlagi človekove nacionalnosti.
poznam makdeonce, albance, bosance, srbe, hrvate, slovence, avstrijca italjane, ampak za vse ne morem rečt da so slabi, ker niso.recimo od moje sestrične mož je srb-pravoslavne vere in se je prekvalificiral v našo vero-katoliško, da sta se lahko cerkveno poročila, pa četudi je večji del poroke potekal v beogradu.
Nekak se ne more sodit po tem in da so vsi taki kot tisti primitvci po cestah :roll:
še vedno obstaja fifty-fifty možnosti da te bo rom bolj po rokah nosil, kot slovenec, ali pač obratno.

goldensoul...Se mi zdi da res pretiravaš ja.nacionalnost nekak ni neka lepa vrlina.sploh zato, ker se dela selekcije.Če si nacionalist bodi pravi nacionalist in brani vsem da živijo pri nas, ne pa samo ljudem iz balkana.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

nimam nič proti, zakaj pa ne? če mi je všeč, če je prijazen, dober, tu ne vidim problema. tudi religija me ne moti, saj si vsak kroji svojo prihodnost. če bi se zaljubila, sploh nebi gledala, katere rase je...

je pa res, da so nekatere rase fullll sexy :D
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vojakinja_ »

mene načeloma to sploh ne moti...mogoč bi nastal problem , če bi mela fanta druge narodnosti in bi bil ful zavezan njihovim navadam in bi bil karakterno zlo tak neprilagodljiv človek! če pa ne bi bil zavezan njihovim navadam mi bi blo pa vseen katere narodnosti je!!
symbo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a symbo »

Oj, jaz sem imel stike z bejbami ki so po nacionalnosti izviraled z "balkana".
Sam nisem imel nič proti govorici jezika, ko so ga imele v ustah.
Drugače pa glede delovnih navad in pa za življenje so pa gnoji.
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

mene osebno do neke mere moti, še posebej če je vmes druga veroizpoved. z bivšim sva se malo pogovarjala o pač cerkveni poroki... sanjala, ker sva bla premlada da bi se poročila... haha... in sva se skregala, ker del njegove družine ni krščanskega rodu in zato bi se počutili diskriminirani.

mislim pa da dokler se človek druge nacionalnosti, nekako obnaša našemu okolju primerno ni problema... če pa pogledaš z drugega vidika, da je musliman (v Sloveniji) po poroki prisilil svojo slovensko ženo v to da je v celoti pokrita, pa se mi ne zdi več normalno... če je ona to sprejela ok sam meni osebno se to ne zdi prav.

sicer pa druga nacionalnost z podobnimi običaji in enako vezoipovedjo ni panike... :D
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

v to temo sem že pisala nekaj časa nazaj in sicer moj večletni partner je pripadnik druge nacionalnosti in tudi veroizpovedi. mene in mojih to ne moti, kot čujem pa moti njegove domače. stvar je v tem, da se on, ki je musliman, v nobenem primeru nebi smel poročiti recimo z mano, ki nisem muslimanka. njegovi mu tega nebi dovolili. lahko se druži z mano, ne sme pa imeti nič resnega oz. načrtovati družine ipd. kaj bi ve storile? skupaj sva več let in se imava res rada, z njim bi rada imela otroke nekega dne, bojim pa se, da naju bo vera ločila. na nek način sva si prepovedana, saj se od njega pričakuje da bo njegova punca, žena, iste vere kot on. nevem kaj bi naredila, ne morem ga pustit, kot čujem on niti nima namena mene, bojim se da bo tako minilo še par let in da mi bo nekoč povedal, da ne sme bit z mano.
kaj vi mislite?? je vera prevelika ovira? bi vi ostale z fantom, ki vam je vse na svetu, pa veste, da vam je "prepovedan" oz. da ste ve njemu prepovedane?
hvala
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

on more pač sam ugotovit, ali mu je več do starševksih neumnih pridig in vere ali pa do ljubezni in lepe prihodnosti z osebo s katero se imata rada.to je vse skupaj na njemu.bojim pa se, da se nebi narobe odločil, in da še v enem primeru nebi zmagali starši :?
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

^^ to se tudi jst bojim, zato ker je v njemu nekaj maminega sinka in mama ja glavna, njo vedno uboga
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

Jah, vera je lahko zeloooo velika ovira, ker to pomeni druga vzgoja, druge vrednote, druga hrana :D . Poznam primer, kjer so pri punci doma zelo verni, pri fantu pa nič in ga njeni tastari nikakor ne sprejmejo --> zato mata bolj skrivno vezo. :roll:

Kljub veliki zaljubljenosti med vama, se bo mogel eden od vaju zelo veliko prilagajati in odrekati določenim stvarem, kar se nekaj časa tolerira, pol pa pride do izbruha - takega al drugačnega. Ni lahko.... Upam pa, da bosta premostila te težave, sam se bo moral v vsakem primeru eden od vaju odpovedati nečemu.
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

symbo napisal/-a:Drugače pa glede delovnih navad in pa za življenje so pa gnoji.

jst imam fanta, ki je iste nacionalnosti kot jst, pa nisva Slovenca, ampak se obnašava "normalno", zato me komentarji take vrste užalijo. mogoče imaš slabe izkušnje z ostalimi, nemoreš pa za vse reč da so gnoji. moji starši so tukaj že več kot 25 let in vrjemi da so delali po cele dneve in noči, da meni in moji sestri lahko dajo vse. in ponosna sm na njih, ne glede na to da ne obvladajo slovenščine kot je jaz, ampak so mi dali vse kar potrebujem, četudi so se oni morali odreči svojim željam.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Mi2 sva tut razlicne narodnosti, pa se kul razumeva.. men to sploh ni nobena ovira :)
Danza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Danza »

Symbo ce je kdo tu gnoj si to ti. Kako lahko cel narod vrzes v isti kos? To je tako kot ce bi rekel, da smo vsi Slovenci skrti!? In ne mors sodit ljudi po nekih stereotipih oziroma ce je en tak se ne pomeni, da so vsi taki! Mislim no a res ne znas mal sirse in s kanckom pameti gledat na take stvari. Ne bod tko ozek!

Sicer pa zakaj pa ne met partnerja druge vere/nacionalnosti. Js mam tut fanta druge nacionalnosti in me to prov nc ne moti ceprav on ubistvu sploh ne kaze tega tok.

Ceprav mislim da se zna zgodit, da se naprimer pr razlicnih veroizpovedih naleti na "prevelike" razlike.
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

mene ne moti to, če je tip druge narodnosti, al pa barve kože...še pač všeč mi je, če sta naprimer skupi, kak belka...al pa kak črnc......prav luštna se mi zdita :D
Odgovori