Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ja,vem da je bil s pravi metkom ustreljen. :? Samo ne vem če so našli krivca. Mislim da ne. Moram malo pobrskat.

Zgleda da imave kar podoben okus. Ja,Hair...sem ga gledala v svojih hipijevskih časih. Super film! Še orignalec cd sountrackov sem si kupila :D Konec je resno žalosten. Je pa zato zakon pesem na koncu,ne?
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Ja, nora pesm! Skor vsak dan si jo zavrtim...mi je tko lepa <3
Haha, jst sm tud mela hipijevske čase XD Ah, je blo lepo :D
Kakorkoli, Hair je definitivno must-see filmček!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Cahsback (2007) - končno pogledala do konca. Ne vem kaj naj napišem o tem filmu. Prvapol ure se je neznosno vlekel in bil tečen. Kasneje postal gledljiv. Nič kaj posebnega,no.
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Freedom writters (2007) ---->10/10
The number 23 (2007)----->10/10
Oba se splača pogledat, priporočam :wink:
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Finding Neverland-odličen film, odlična igralska zasedba. Je vreden večkratnega ogleda, kljub temu da ima zelo žalosten konec (spet takšen, pri katerem sigurno priteče kakšna solza (>.O) )
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Včerej sem gledala Mozart and the whale... film je zelo prikupen. Govori o avtistih, njihovem preprostem življenju, ki se lahko vsak trenutek postavi na glavo. Donald (Josh Hartnett) je prijazen taksist, ki boleha za posebno obliko avtizma. Ustanovi skupino "osamljenih posebnežev" in nekega dne, se jim pridruži simpatična Isabelle (Radha Mitchell), ki Donaldu obrne svet na glavo...

Ne bom več govorila... sami si oglejte filmček... meni je segel do srca...
My dreams are my reality...
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

V soboto sva si s fantom v kinu ogledala komedijo I Pronounce You Chuck And Larry (Gasilca pred oltarjem). Film je naravnost odličen, v vseh pogledih, kajti ne manjka ne situacijske, ne verbalne, ne značajske komike, pa še kaj bi se našlo. Tudi sama zgodba je zanimiva (najboljša prijatelja, ki se poročita in pretvarjata, da sta homoseksualni par, da bi eden od njiju dobil določene bonitete od države). Pa še Adam Sandler igra eno od glavnih vlog, tak da že po tem lahko sklepate, da gre za odličen film. Highly recommendam! :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Včeraj sva z dragim pogledala Treasure Raiders ... bolj obupnega filma pa še ne :lach: ... ne vem kje so igralce pobral, čist nobedn ni znal igrat ... amapak vseen gledljiv film (če ne druzga se vsaj nasmejiš do solz - pa ne zato, ker naj bi bla komedija, ampak igralci oz. njihovo igranje je katastrofalno smešno :rofl:)
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
bjondina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bjondina »

^^ Ne moreš da verjameš. :rofl: Meni je bil ta film tudi brezvezen, sem ga iz firbca pogledala do konca, ampak takih akcijskih oz. pustolovskih filmov itak ne prebavljam (potem pa še na strani piše, da je tudi drama - daleč od tega :D).
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

metron(temporary) napisal/-a:
gregalina napisal/-a:Perfect Stranger - super film s presenetljivim koncem!! Mene je skor na rit vrglo, ko je blo konc filma...vredno ogleda!!
A ne? willis se je zopet izkazal, konec je pa res zanimiv. Glede na kakovost je tale film čist prezrt bil, čeprav je igral v Koloseju. ps: edin žanr je mal mimo, kakšn erotičn triler, čist običn triler

Meni je bil pa ta film popolnoma brezveze. Cel film cakas, da se bo nekaj zgodilo, potem pa se konec nima nikakrsne veze s celim filmom. Posneli so 3 razlicne konce filma z razlicnimi storilci, izbrali tistega, ki je bil testni publiki najbolj vsec. To vse pove. U bistvu te cel film vlecejo za nos, ker so namigi tam samo zato, da so.

Ce ze, se splaca zaradi igralcev pogledat film, ceprav tudi niso bili ne vem kako prepricljivi.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Kepka, nimaš okusa :D :lol:
Sm se pa nate spomnu k je en od "predsednikov" (Gaspari?) reku, da mu je najljubši film Brazil...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zodiac (2007) http://www.imdb.com/title/tt0443706/ in
http://www.kolosej.si/film/zodiak/
Fantastičen film! Meni je grozno dober, pa še tisti dve in in pol mineta kot bi trenil. Plus vsega obožujem filme po resničnih dogodkih, tak da...zakon :D
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Sunshine (sončna svetloba). ZF, k se na koncu izscimi v kriminalko. Tko tko, 5/10.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

metron(temporary) napisal/-a:Kepka, nimaš okusa :D :lol:
Sm se pa nate spomnu k je en od "predsednikov" (Gaspari?) reku, da mu je najljubši film Brazil...

Jebiga, so mi bolj vsec trilerji v stilu Vertigo al pa med mal novejsimi The sixth sense. :D A do zdaj si ze pogledal Brazil? :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Gone (2007) http://www.imdb.com/title/tt0482374/ Ne vem kaj naj napišem o tem filmu. Meni ni bil baš. Saj grozno slab tudi ni bil. Za moje pojme sicer rahlo dolgočasen. Dobro da ga nisem gledala v kinu :D
Zaklenjeno