prinzessin
Preračunaj si, kaj se ti bolj splača - žetoni ali mesečna. Js mam raje mesečno, tudi če bi npr. bila za bežigradom & nebi rabla trole do faxa, ker se mi neda skos skrbet če mam dost žetonov, da jih bom pravočasno kupila, itd. Nekateri pa imajo samo žetone, ker grejo pač peš na fax, jejo v bližini, ipd.
tu maš cenik, obrazec za mesečno pa najdeš
tu
Kar se pa tiče izbire domov, je pa tako kot je rekla gemini - ko prideš tam podpisat, ti povejo kaj vse je frej & dejansko lahko izbiraš med tistimi domovi (vsaj tako sem lahko jaz & vsi ki jih poznam). No, če ti pa ne bodo povedali jih pa uprašaj, tečne/sitne so pa tako ali tako skoraj vedno - naj te to ne ustraši
Ne priporočam kakšne 4ke v rožni & akademskega kolegija - vsaj tako so mi rekli. Meni osebno nebi ustrezal niti A blok za bežigradom (že tako ali tako mam težave s koncentracijo)

Tako da.. js sm v litostroju (sm na prejšnji strani dala opis) in mi je prov fajn
EDIT: si dobila že odločbo o vselitvi ali samo, da ustrezaš pogojem?
Na listi te pa tudi js ne najdem.. po moje boš drug teden, v sredo, ko bojo objavli novo prednostno listo gor, ker ta je od včeraj