Jaz mam tut celo prvo sezono doli, samo ne vem.. sem pogledala prvi del pa je kr ok, sam nic fascinantnega Verjetno jih je treba pogledat ene par, da te pritegne We'll see
Letting him prove how much he loves you is SO today
vsa presenečena, ko odprem ta link. ful majo podobno kot na NBS. kar se mi zdi dobro, čeprav so (predvidevam) stvar le prevedli. počasi bodo res boljši kot POP TV in KANAL A
Neki se namiguje da se nekaj plete med Hayden in Milotom.. kličejo ju Halo No, kemija je itak očitna, če gledaš nadaljevanko al pa če vidiš kake slikce s kašne zabave, sicer se mi zdi da se ta Hayden z vsemi soigralci nekaj heca ampak ko pa ob Milotu stoji pa kr.. otrpne hehe Po Emmyjih sta se sprehajala z roko v roki (kar še nič ne pomen) ampak take govorice so velikrat resnične. Škoda samo, da se ne morta še v nadaljevanki skup spravt (stric pa nečakinja pa to).
Kak sta Hayden in Milo kjut skup lušten parček.
Sam mal velika razlika je med njima- 18&30. Ampak vseen.
Še 6 dni do nove sezone!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:Kak sta Hayden in Milo kjut skup lušten parček.
Mene je prav negativno šokiralo, ko sem izvedela. da ne bosta filmsko nikoli skupaj. Ker pred tem sem bla prepričana, da neka kemija med njima pač je ter da bosta enkrat skupaj.
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
*mala* napisal/-a:Kak sta Hayden in Milo kjut skup lušten parček.
Mene je prav negativno šokiralo, ko sem izvedela. da ne bosta filmsko nikoli skupaj. Ker pred tem sem bla prepričana, da neka kemija med njima pač je ter da bosta enkrat skupaj.
Meni je blo prav hudo, ko se je pokazalo dejstvo, da sta si nekaj v sorodu. Čeprav je njuna razlika v starosti tudi v seriji velika (10 let, če se ne motim) ampak kot spraviš.. neka kemija je bla med njima in je res škoda, da so se odločili, da si bota v sorodu.
No ja čeprav.. hehe, če bi ju pa sparčkali pa bi 100% dobili pisma, v katerih bi zaskrbljeni starši pisali, kak lahko kaj takega kažejo po tv
na netu obstajajo celo slovenski podnapisi za celo prvo sezono. jaz sem včeraj pogledala prvi del z podnapisi, pa so proti koncu začeli precej zaostajati. bom videla kako bo pri drugem delu.
jaz sem včeraj pogledala 1. del prve sezone. ne vem, je kar OK, ampak sem pričakovala nekaj res dobrega glede na reklame... bolj sem se "navezala" na gossip girl
bom videla še kakšen del ali dva in potem presodila če naj pogedam celo sezono.
Jest pa ne zdržim več, ker ne morem cel teden čakat na epizodo na TV3. No, in sem od prjatla dobila celo 1. sezono in zdej gledam, skoz. Verjetno bom še celo noč, ker ko pogledaš en del, moraš potem še naslednjega in tako gre to v nedogled.