Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

jagodka85 :bussi: , drži se, ce pa rabis ksn pogovor pa lahko posles ZS.
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _Larissa_ »

jagodka85 napisal/-a:Jst sam upam, da spoznam še koga, k bo tko dobr, kokr on. Da ne bo lagal, varal, me zavajal in vrtel okol prsta. Sam enga v redu tipa si želim ob seb, nč druzga. In on je to bil.

vrjem da bo... sam ne obupat... pa čeprov mislš da si najbolšga mela pa zgubla vrjem da bo še en pršu k bo use to pa še več... pa pravš da hočš ob seb sam enga uredu tipa... lah maš ob seb to pa še več...
drgač si pa sam misla da pač ena lepa stvar se j zaklučla en lep obdobje v tvojmu živlenu, ostal bojo lepi spomini, sam mogl se j pa zaklučt da se lah začne neki novga še bolšga pa še lepšga ... :wink: ...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja ... sj to nej bi mi blo čist jasn, sam fora je v tem, k do zdj še nobenga nism srečala, k bi bil tak k on. Vsi so bli sam za neke čudne sex veze, kar pa men ne leži. Pa vsi, k sm jih spoznala, bi ženske sam okol prsta vrtel, lagal bi jim, jih varal.
Res pa je, da bi lažje prebolela, če bi zvedla, da me je prevaru, k pa da greva narazn zarad tazga trapastga razloga. Sam, kokr jst vem, me ni, tk da ...
Jst sam upam, da bo sonček čimprej posijal tud zame, v mojem življenju.
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

jao...vem popolnoma kako ti je...sem že bla v isti situaciji, vendar ko je 1x to vse za tabo si srečna lahko da nista več skup in ga preboliš,kr če te nima rad itak ni prihodnosti in je brezveze in sem prepričana da si zaslužiš boljše!!!namesto da zdaj jočeš za njim, se raje vklopi v družbo, vključi se v kake dejavnosti, hodi ven in boš že koga spoznala, kr je preveč tipov na tem svetu da bi samo za enim živela....živi zase in delaj na sebi!!!!pa upam da bo kriza čimprej mimo in boš videla da ni vse tak hudo...uživaj!!!:)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pa, če me ne bi mel rad, bi blo veeeelik lažje, tko pa vem, da me ma najrajš. Sam to je problem, nč druzga.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

vem jagodka, to pa je še tolk bolj težko razumet :(

mogoče pa še uredita zadeve in bosta še skup?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ne vrjamem. Jst bom skušala ostat močna in ne it nazaj v to, razen če mi ponud res rešitev za najino situacijo, potem pa lahko. On je reku, da je iz njegove strani tko zaenkrat, kaj je s tem mislu, ne vem, jst sm mu pa rekla, da za zmer, za vedno. Upam, da se bom tega lh držala, čeprou je težko. zdle bi najrajš vzela telefon v roke in mu napisala kej. Pa vem, da ne smem.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

ne vdaj se, bodi močna... tud meni si svetovala naj se ne vdam in naj mu sploh nč ne pišem pa nč, in naj se on potrud za naju, kar se v mojem primeru ne bo tako...

zamoti se in odmisli dejstvo, da bi mu karkol pisala

je pa moj bivši en velik slabič in veze ni znal drugač prekinit kot po smsu, namest da bi se dobila in pogovorila, da bi razložu zakaj in kako ... in zarad tega dejstva ga ne bi nazaj vzela
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jagodka, zelo mi je žal zate, ker vem kako boli, če se ti pripeti kaj takega. Upam, da se bo tvoja situacija rešila. Mogoče bo razmislil in ne bo gledal toliko na mnenje staršev.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

No ja, midva sva zvezo prekinla sporazumno (če se lh temu tk reče) včer, ko sva se dobla. In ja, vem, da mu ne smem pisat, če bo kej sam hotu, prou, drgča pa tud prou, kaj nej.
Ženska, hvala, ampak mislm, da ne bo nč drugač, kokr je pa zdj. Mam občutek, da zdj pa bo ostal pr tem.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Punce rabim en nasvet... kaj naj naredim... namreč en kolega me je ven povabu in zdaj ne vem kaj naj odgovorim :?

po eni strani bi šla, saj nisem z mojim vč skupaj in bi mi pasal kakšen klepet pa to; po drugi pa ne vem, da ne bi izpadla kot ena k...

kaj bi ve naredle?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jst res ne vem, zakaj bi izpadla kot k.... Jst bi na tvojemmestu šla z njim, sj zgubit nimaš nč, lh se maš sam lepo in bivšega mal odmislš.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ sej veš kak pravjo drugi, glej jo, komaj sta šla narazen, pa že z drugim okol hodi, pa čeprav bi bilo z moje strani sam prijateljsko in nič več...

naj še omenim, da je ta tip dost zagret zame
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

BIBI21, js bi na tvojem mestu šla ... kdo je pa reku da morš bit zdej skos noter pa to ... live your life on ... brezveze se je obremenjevat z drugimi, ampak delaj to kar ti paše... če ti je za it z njim ven, pol pejt :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mislm, da je to čist tvoja odločitev in ne od drugih. Nej te ne briga, kaj si misljo drugi, ker se ne splača ozirat nanje. Sj sm rekla, na tvojem mestu bi šla in uživala, pa čeprou samo kot prijatelja. Včasih je že to dost, da se maš lepo.
Zaklenjeno