Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
jagodka85 napisal/-a:Jst sam upam, da spoznam še koga, k bo tko dobr, kokr on. Da ne bo lagal, varal, me zavajal in vrtel okol prsta. Sam enga v redu tipa si želim ob seb, nč druzga. In on je to bil.
vrjem da bo... sam ne obupat... pa čeprov mislš da si najbolšga mela pa zgubla vrjem da bo še en pršu k bo use to pa še več... pa pravš da hočš ob seb sam enga uredu tipa... lah maš ob seb to pa še več...
drgač si pa sam misla da pač ena lepa stvar se j zaklučla en lep obdobje v tvojmu živlenu, ostal bojo lepi spomini, sam mogl se j pa zaklučt da se lah začne neki novga še bolšga pa še lepšga ...

Ja ... sj to nej bi mi blo čist jasn, sam fora je v tem, k do zdj še nobenga nism srečala, k bi bil tak k on. Vsi so bli sam za neke čudne sex veze, kar pa men ne leži. Pa vsi, k sm jih spoznala, bi ženske sam okol prsta vrtel, lagal bi jim, jih varal.
Res pa je, da bi lažje prebolela, če bi zvedla, da me je prevaru, k pa da greva narazn zarad tazga trapastga razloga. Sam, kokr jst vem, me ni, tk da ...
Jst sam upam, da bo sonček čimprej posijal tud zame, v mojem življenju.
Res pa je, da bi lažje prebolela, če bi zvedla, da me je prevaru, k pa da greva narazn zarad tazga trapastga razloga. Sam, kokr jst vem, me ni, tk da ...
Jst sam upam, da bo sonček čimprej posijal tud zame, v mojem življenju.
- ((LoL!TA))
- Sramežljivka
- Kraj: new york
jao...vem popolnoma kako ti je...sem že bla v isti situaciji, vendar ko je 1x to vse za tabo si srečna lahko da nista več skup in ga preboliš,kr če te nima rad itak ni prihodnosti in je brezveze in sem prepričana da si zaslužiš boljše!!!namesto da zdaj jočeš za njim, se raje vklopi v družbo, vključi se v kake dejavnosti, hodi ven in boš že koga spoznala, kr je preveč tipov na tem svetu da bi samo za enim živela....živi zase in delaj na sebi!!!!pa upam da bo kriza čimprej mimo in boš videla da ni vse tak hudo...uživaj!!!:)
Ne vrjamem. Jst bom skušala ostat močna in ne it nazaj v to, razen če mi ponud res rešitev za najino situacijo, potem pa lahko. On je reku, da je iz njegove strani tko zaenkrat, kaj je s tem mislu, ne vem, jst sm mu pa rekla, da za zmer, za vedno. Upam, da se bom tega lh držala, čeprou je težko. zdle bi najrajš vzela telefon v roke in mu napisala kej. Pa vem, da ne smem.
ne vdaj se, bodi močna... tud meni si svetovala naj se ne vdam in naj mu sploh nč ne pišem pa nč, in naj se on potrud za naju, kar se v mojem primeru ne bo tako...
zamoti se in odmisli dejstvo, da bi mu karkol pisala
je pa moj bivši en velik slabič in veze ni znal drugač prekinit kot po smsu, namest da bi se dobila in pogovorila, da bi razložu zakaj in kako ... in zarad tega dejstva ga ne bi nazaj vzela
zamoti se in odmisli dejstvo, da bi mu karkol pisala
je pa moj bivši en velik slabič in veze ni znal drugač prekinit kot po smsu, namest da bi se dobila in pogovorila, da bi razložu zakaj in kako ... in zarad tega dejstva ga ne bi nazaj vzela