Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Moj dragi je tud 2 leti starejši... :hearts: Z mlajšim sem bla pa samo enkrat, pa upam, da nikoli več ne bom, ker je bla katastrofa :roll: !
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

hm men je pa zdj en k je pol leta mlajši všeč... :? hm ne vem ne vem :P
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *kristinca* »

Moj je od mene starejši 3 leta, kar se mi je vedno zdela idealna razlika med partnerjima. Sicer me ne bi motil, če bi biu še kej starejši (al pa mlajši), sam mislm, da z recimo 10 let starejšim/mlajšim ne bi šlo.

Že 5 let razlike zna bit kr dost... recimo moja teta je 5 let starejša od svojga moža (on je 25) in on je še skor v puberteti :D Se ful prepirata zarad kšnih otročjih stvari.. sam itak, ni sam razlika v letih rzlog.
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
Uporabniški avatar
5ra8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 5ra8 »

Moj je 8 let starejši od mene. Zaenkrat funkcionirava ful uredu in upam da bova skos tako. :hearts: :)
Love may only be a four letter word, but its one of the most powerful words you can use and can change another person's life forever.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

to so res tok nepomembne stvari, ko itak pozabis na njih, ko si zalublen! drgac sta pa moja ati pa mami 2 leti narazn pa sta še vedno srečno skupi!
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

eh avtomatsko tk mislijo, ker je tt svet zdj tk "hiter", da se noben nima casa poglabljaz :)
koki90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: zasanjana dežela

Neprebrana objava Napisal/-a koki90 »

moj fant je 5 let starejši od mene. tudi z mlajšim sem že bila. Mi je pa vseeno koliko je fant star, glavno je da se mava rada in se razumeva. Star pa...lahko je starejši pa je bolj otročji, lahko je mlajši pa je prezrel. Ko ti je nekdo ušeč, ne gledaš na drugo, glavno, da si z njim. :)
Precious Blondy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Precious Blondy »

Eh glede teh let nekateri tako komplicirajo. Naj bo starejši eno leto ali pet let, dokler vse štima (pa tudi ko nastopijo problemi - to je itak del vsake zveze) in se razumeta, ne vidim problema. Z mlajšim sicer še nikoli nisem bila, je pa mi trenutno všeč fant, ki je leto dni starejši od mene. :)
...Nikyca...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ...Nikyca... »

Js se na leta sploh ne oziram preveč, njbol pomembn mi je, d se s tipom zaštekam in d se mam fain z njim ... Mlajšga sicer še nism mela, do zdei sam starejše ...
Moj lubek je pa drgač 5 let starejši in nobenga ne moti ta razlika ...
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a stalky »

Moj je 3 leta starejši od mene.Pa se full štekava.
:hearts:
Sicer pa ljubezen premaga vse ovire
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

:razz:
Zadnjič spremenil La*Perla, dne 28. Jun. 2010 4:48, skupaj popravljeno 1 krat.
*Diamonds are forever*
Danza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Danza »

8 let je starejsi od mene
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Idrija

Neprebrana objava Napisal/-a ~ClaUdyKa~ »

Ta razlika v letih je lahko dokaj relativna stvar, lahko da zveza štima, toda če je razlika le prevelika, mislim, da pride prej kot slej do nekih zapletov zaradi različnih pričakovanj partnerja ( še posebej tistega starejšega). Zakaj to govorim? Iz preprostega razloga, ker sem namreč ravno kar v takšni situaciji, ko je nek fant ( moški ) od mene starejši 12 let. Je že res, da se v njegovi družbi počutim odlično, sproščeno, zna me zabavati, razvedriti in všeč so nama iste stvari. Je tudi res, da sem prijateljici o njemu povedala vse in skoraj da ne, že priznala, da sem vanj tudi '' zaljubljena'', ker mi je všeč, toda ko je prišel tisti trenutek resnice, ali ja ali ne, sem začela premišljevati, da on pri zdajšnih tridesetih bi lahko bil že očka oz. si bo prej kot slej to tudi želel postati, se ustaliti in preprosto, živeti neko družinsko življenje, kar pa jaz, pri 18ih zagotovo še nisem sposobna, ker imam namreč cilj, kot je končati šolo oz. faks, odkrivati svet, se zaposliti in šele potem imeti otroka... kar pa pomeni, še najmanj 7 let ( po pričakovanjih ). No in koliko bo potem star on? Pri tistih letih je moja mami skoraj da bila že na maturanskem plesu mojega brata ( dobro, malce starejša ), on pa bi šele takrat lahko ( z mano ) imel otroka?? Seveda, to bi bilo tako, če bi gledala to zvezo v pozitivno smer, brez da bi šla kdaj narazen, ampak vendar je tako.

Tako da leta so zagotovo pomembna in ni samo ljubezen tista, ki skrije vse pod sabo...
Ali pač?!??
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Shamy »

Moj :hearts: je 5 let starejši od mene
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _tejcha »

Moj je pa od mene starejši 8let... nobenga od naju ta razlika ne mot, razumeva se in to je to :D leta pa res niso važna če se mata dva rada :oops:
Odgovori