Moj je od mene starejši 3 leta, kar se mi je vedno zdela idealna razlika med partnerjima. Sicer me ne bi motil, če bi biu še kej starejši (al pa mlajši), sam mislm, da z recimo 10 let starejšim/mlajšim ne bi šlo.
Že 5 let razlike zna bit kr dost... recimo moja teta je 5 let starejša od svojga moža (on je 25) in on je še skor v puberteti Se ful prepirata zarad kšnih otročjih stvari.. sam itak, ni sam razlika v letih rzlog.
Tell me why I can't be there where you are; there's something missing in my heart.
moj fant je 5 let starejši od mene. tudi z mlajšim sem že bila. Mi je pa vseeno koliko je fant star, glavno je da se mava rada in se razumeva. Star pa...lahko je starejši pa je bolj otročji, lahko je mlajši pa je prezrel. Ko ti je nekdo ušeč, ne gledaš na drugo, glavno, da si z njim.
Eh glede teh let nekateri tako komplicirajo. Naj bo starejši eno leto ali pet let, dokler vse štima (pa tudi ko nastopijo problemi - to je itak del vsake zveze) in se razumeta, ne vidim problema. Z mlajšim sicer še nikoli nisem bila, je pa mi trenutno všeč fant, ki je leto dni starejši od mene.
Js se na leta sploh ne oziram preveč, njbol pomembn mi je, d se s tipom zaštekam in d se mam fain z njim ... Mlajšga sicer še nism mela, do zdei sam starejše ...
Moj lubek je pa drgač 5 let starejši in nobenga ne moti ta razlika ...
Ta razlika v letih je lahko dokaj relativna stvar, lahko da zveza štima, toda če je razlika le prevelika, mislim, da pride prej kot slej do nekih zapletov zaradi različnih pričakovanj partnerja ( še posebej tistega starejšega). Zakaj to govorim? Iz preprostega razloga, ker sem namreč ravno kar v takšni situaciji, ko je nek fant ( moški ) od mene starejši 12 let. Je že res, da se v njegovi družbi počutim odlično, sproščeno, zna me zabavati, razvedriti in všeč so nama iste stvari. Je tudi res, da sem prijateljici o njemu povedala vse in skoraj da ne, že priznala, da sem vanj tudi '' zaljubljena'', ker mi je všeč, toda ko je prišel tisti trenutek resnice, ali ja ali ne, sem začela premišljevati, da on pri zdajšnih tridesetih bi lahko bil že očka oz. si bo prej kot slej to tudi želel postati, se ustaliti in preprosto, živeti neko družinsko življenje, kar pa jaz, pri 18ih zagotovo še nisem sposobna, ker imam namreč cilj, kot je končati šolo oz. faks, odkrivati svet, se zaposliti in šele potem imeti otroka... kar pa pomeni, še najmanj 7 let ( po pričakovanjih ). No in koliko bo potem star on? Pri tistih letih je moja mami skoraj da bila že na maturanskem plesu mojega brata ( dobro, malce starejša ), on pa bi šele takrat lahko ( z mano ) imel otroka?? Seveda, to bi bilo tako, če bi gledala to zvezo v pozitivno smer, brez da bi šla kdaj narazen, ampak vendar je tako.
Tako da leta so zagotovo pomembna in ni samo ljubezen tista, ki skrije vse pod sabo...
Ali pač?!??