Tud O-zone so romuni. No, sej nima veze. Po komadu sem te vprašala, ker je tud mene zanimalo, kateri je mešan.
Ja, to že, naj pojejo kar hočejo, tud če jih nobeden ne razume, sam ponavljam, meni ni všeč, ker mešajo jezike, pol mi en tak čuden miks pride ven, ki ni ne ti ne vi.
Emina napisal/-a:Ja, to že, naj pojejo kar hočejo, tud če jih nobeden ne razume, sam ponavljam, meni ni všeč, ker mešajo jezike, pol mi en tak čuden miks pride ven, ki ni ne ti ne vi.
Joj, men je tut to mešanje tok krneki.. Sploh ne morem poslušat, pa dobr thats me.
jst sm doticne vidla u soboto na super rtl v otroski oddaji toggolino... boh pomagi... so se mogl po anglesk poment, frei toni pa se anglesk ne zna... mu ze ni treba... ampak veste kaj no, medicinke pa otroska oddaja??
Emina napisal/-a:Tud O-zone so romuni. No, sej nima veze. Po komadu sem te vprašala, ker je tud mene zanimalo, kateri je mešan.
Ja vsi so romuni in pojejo večinoma v romunščini. Razen recimo Mne s toboj horosho (Haiducii), ki je v ruščini. Podobno, kot tanov komad od Resource. Meni so skoraj vsi komadi ful dobri od teh izvajalcev.
Glede Atomikov pa mi tudi niso švoh. Meni v glavnem niso tak slabi. Saj ne, da bi jih zdaj recimo poslušal nonštop, ampak me ne moti, če je včasih kakšen komad od njih na radiu, itd. Jaz jim kr privoščim, da bi še bolj uspeli v tujini. Jezik navsezadnje sploh ni pomemben, ampak ostala zgradba pesmi.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
po moje se tele dve spelce zavedajo d je njihova muzka zanc in se drgac nebi prodajala, zato so se odlocle d bojo poslusalce predvsem starejse pridobile s svojimi joskami tuki ne gre za nobeno atomik harmonik(kao dobra muzka) manijo ampak za joske do koroske(kao) manijo ne vem men se zdi to bedno
Zadnjič spremenil baby girl, dne 27. Apr. 2005 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
sofia83 napisal/-a:A to jaz narobe slišim, ali se besedilo dejansko glasi tako: "You wanna have some fun, jaz sem tvoja bejba" ???????????
Hm, a pol se je men prov zdel, da je to ta komad?.. Okej, krneeeki.. (komad mi gre na žice odkar sm ga prvič slišala, sm bla lih na vlečnici, pa mi ni blo nč jasn k sm tole slišala, lih da se nism z bordom prekucnla )