Brez denarja in štipendije_pomoc
Brez denarja in štipendije pomoc
Kdaj pa moraš iti delati,če imaš štipendijo kadrovsko?Kaj ti oni dajalo štipendijo pol pa še plačajo delo?Kaj,če dobivaš kadrovsko štipendijo,pol pa ne greš delat kaj potem lahko naredijo?
nekej informacij lahko dobiš tu:
http://www.ess.gov.si/SLO/Dejavnost/Stipendije/RKS/KadrovskeStipendije.htm
drugače pa glede na to da mate slab socialni status najbolš d se zglasiš na kakšnem zavodu pa te bojo tam dalje usmerili. glede dela pa... tud v rovtah majo ziher kako štacuno, pojdi direkt tja in vprašaj zaposlene za cifro od šefa, kontaktiraj z njim, pa te bo obvestil kdaj bo kej rabil. če boš samo obupavala in mislila, da ni izhoda, ga tudi ne boš našla. za vsakega se nekaj najde, zapomni si to.
http://www.ess.gov.si/SLO/Dejavnost/Stipendije/RKS/KadrovskeStipendije.htm
drugače pa glede na to da mate slab socialni status najbolš d se zglasiš na kakšnem zavodu pa te bojo tam dalje usmerili. glede dela pa... tud v rovtah majo ziher kako štacuno, pojdi direkt tja in vprašaj zaposlene za cifro od šefa, kontaktiraj z njim, pa te bo obvestil kdaj bo kej rabil. če boš samo obupavala in mislila, da ni izhoda, ga tudi ne boš našla. za vsakega se nekaj najde, zapomni si to.
-
- Sramežljivka
- mala punci
- Komunikatorka
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
srčica* napisal/-a:punkie_ napisal/-a:delat punce, pa bo
jah ni tak einfoh... kdo ti bo te dal sredi julija zaposlitev?... kelnarca pa ne mislim bit... moja rit je rezervirana za fanta, ne za druge.
Sej ne rabš it v največji pajzl na svetu. Jst sm delala v prov hudem lokalu, kjer me ni noben otipaval, ogovarjal itd.
AJA sej res, ti maš štipendijo in bi rada delala že kt direktorca? Joj, sej ne morem verjet, kako visoko se nosiš.
-
- Komunikatorka
srčica* napisal/-a:živijo... jaz bom še kar v tej temi vprašala ... in sicer me zanima če je res, da v mesecu avgustu ne dobimo več državne štipendije?... sem pa končala zdaj 4. letnik gimnazije.
v avgustu za mesec julij jo dobiš (vsaj jaz sem jo 2 leti nazaj, za lansko leto se ne spomnim)..septembra za mesec avgust pa ne bi vedla..omogla bi poiskat stare bančne izpiske
Pink Panterka napisal/-a:srčica* napisal/-a:punkie_ napisal/-a:delat punce, pa bo
jah ni tak einfoh... kdo ti bo te dal sredi julija zaposlitev?... kelnarca pa ne mislim bit... moja rit je rezervirana za fanta, ne za druge.
Sej ne rabš it v največji pajzl na svetu. Jst sm delala v prov hudem lokalu, kjer me ni noben otipaval, ogovarjal itd.
AJA sej res, ti maš štipendijo in bi rada delala že kt direktorca? Joj, sej ne morem verjet, kako visoko se nosiš.
jah sorč... ampak kelnarca pa res ne bom... te pa če boš ti rekla, da se visoko nosim al pa ne... v moji bliži ni spodobne gostilne... vozla pa se ne bom, ker pol itak maš z bencinom več stroškov kot ti denarja ostane, pa še delat moraš... in by the mimo... res se nem jaz jebala s šolo, da bom pol na koncu še kje sekrete brisala!!!!!!
sicer pa so mi tudi sošolke povedale, ki so delale v fajnih restavracijah, da se ji še zvečer ko že zapirajo, pripopajo pijani dedi za šank, pa se jih ne znebiš... hvala lepa... tega jaz ne mislim delat...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
OrangeLady napisal/-a:srčica* napisal/-a:živijo... jaz bom še kar v tej temi vprašala ... in sicer me zanima če je res, da v mesecu avgustu ne dobimo več državne štipendije?... sem pa končala zdaj 4. letnik gimnazije.
v avgustu za mesec julij jo dobiš (vsaj jaz sem jo 2 leti nazaj, za lansko leto se ne spomnim)..septembra za mesec avgust pa ne bi vedla..omogla bi poiskat stare bančne izpiske
ja, samo glede an to,d a si 18, še verjetno nisi zaključila zdanjega letnika srednje šole ne?... ker baje v avgustu ni štipendije samo za zadnje letnike... no pa saj bomo vidli...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"