Brez denarja in štipendije_pomoc
Brez denarja in štipendije_pomoc
Sem nova tle in ne vem kam naj dam to temo tako da jo bom dala sem.Šolsko leto 2006/2007 sem hodila v prvi letnik nizjega programa naredila sem ga z prav dobrim uspehom.To solsko leto ki bo sem se prepisala v prvi letnik poklicne sole.Dobiva sem tudi štipendijo.Štipendijo sem porabljala za prevoz,kaj zase....In zdaj ko sem se prepisala v prvi letnik poklicnega programa ne bom vec dobivala tipendije.Jo bom mogoce dobila sele v 2letniku.Ker ne bom dobivala štipendije ne bom imela nikakrsnega denarja.Jaz ga bom pa rabila za prevoz in tudi kaj zase.Starši mi ga ne bodo mogli dat ker pri nas doma ni bilo nikoli veliko denarja.Malo krat sem imela srečo da so mi kaj kupili za oblečt ali pa kaj zase.Delati med poletjem ne morem ker sem doma v rovtah je zelo malo tovarn in trgovin.Za kje drugje,če bi delala pa nimam prevoza da bi hodila tam delat.Kaj naj naredim?Upam da nisem dala novo temo za brezveze in da mi bo kdo odgovoril.Če se da mi odgovorite po emailu.Ker ne bom veliko hodila sem gor.Če nova tema ne paše sem jo premaknite samo prosim ne jo zakleniti.
Brez denarja in štipendije pomoc
Jaz nisem še polnoletna.Štipendije pa ne bom dobivala ker bom šla še enkrat v prvi letnik.
-
- Cosmopolitanka
Kakšno štipendijo si pa sploh imela? Republiško? A to tudi izgubiš če ponavljaš?
Kaj pa kakšno kadrovska štipendija, glede na to, da gres na poklicno šolo, lahko malo pobrskaš tudi po tem. Vem, da je biu včasih en razpis teh štipendij.
To se sliši ful čudno, lahko bi se obrnila na kakšno šolsko ali ``občinsko´´ socialno delavko za kakšnem nasvet. Joj, tole je samo en predlog. Glede na to, da si se v srednji šoli in ravno lahko delati in hoditi SŠ hkrati.
Kaj pa kakšno kadrovska štipendija, glede na to, da gres na poklicno šolo, lahko malo pobrskaš tudi po tem. Vem, da je biu včasih en razpis teh štipendij.
To se sliši ful čudno, lahko bi se obrnila na kakšno šolsko ali ``občinsko´´ socialno delavko za kakšnem nasvet. Joj, tole je samo en predlog. Glede na to, da si se v srednji šoli in ravno lahko delati in hoditi SŠ hkrati.
Npr. spar vem, da povsod oglasuje, da isce mladi kader - kar pomeni, da ti cez cas srednjega solanja nudijo kadrovsko stipendijo, ko pa koncas solanje mas pa pri njih zagotovljeno delovno mesto. gres morda na trgovsko poklicno solo? to je konkreten primer kadrovske stipendije - vsaj za katero jaz vem, da jo delijo.
za ostale predloge. cez vikend ne more delati, saj je napisala, da nima prevoza in ne more delati niti cez vikend. za ankete pa morda, da bi jih lahko izvajala v svojem kraju bivanja, ampak dvomim. prevoz je kljucen clen in se dekle je verjetno komaj 16 let staro. ne vem - po mojem je najboljsa opcija, da poskusi dobiti kadrovsko.
srecno!
za ostale predloge. cez vikend ne more delati, saj je napisala, da nima prevoza in ne more delati niti cez vikend. za ankete pa morda, da bi jih lahko izvajala v svojem kraju bivanja, ampak dvomim. prevoz je kljucen clen in se dekle je verjetno komaj 16 let staro. ne vem - po mojem je najboljsa opcija, da poskusi dobiti kadrovsko.
srecno!

Ne grem na trgovsko šolo.Grem na gostinsko šolo.Kaj se,da dobiti kadrovsko štipendijo tudi,če grem na gostinsko šolo?
-
- Cosmopolitanka
ja itak, da se da.
tuki maš razpis kadrovskih štipendij, če kej najdeš ...
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Stipendije/RKS/rks.asp
vpiši noter gostinski tehnik ali karkoli boš...
tuki maš razpis kadrovskih štipendij, če kej najdeš ...
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Stipendije/RKS/rks.asp
vpiši noter gostinski tehnik ali karkoli boš...
Kaj moras za kadrovsko stipendijo napisat firmo.ko je iz tvojega kraja?A mi katera pove kaj je to kadrovska štipendija.
-
- Cosmopolitanka