imate soimenjaka/soimenjakinjo???
- Študentka.
- Komunikatorka
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
na uradu pravjo da jih je 6 z mojim imenom in priimkom..drugač mam pa jst eno drugačno zgodbico....
prijatel mi je na msn poslal sliko na kateri je bilo dekle, ki mi je bila hm..lahko rečem kot dvojčica...prijatelj me je vprašal :a si to ti ko si bla majhna..odprem sliko..in šok
gledam sliko in rečem..ne to nism jst, prvo soba v kateri je slikana mi ni znana, drugo punca poleg mi tudi ni znana...nisem mogla priti k sebi..čist sem bila šokirana. punca je stara 14 let,jaz jih imam 20...pri 14ih sem jaz zgledala drugače kot zdaj..ona pa je čisto taka kot sem jaz pri 20ih...v sliko sem dobesedno bulila -ima čisto isto barvo oči kot jaz,oblika oči ista,nos isti,nasmeh isti..še postrižena je čisto isto kot sem jaz. Da sem se prepričala o podobnosti sem pokazala sliko mami in jo vprašala: kdo je to? mama mi pa je odgovrila: ja ti!!
zdaj pa mene zanima če ima kdo podobno izkušnjo...saj pravijo da ima vsak človek nekje na svetu dvojnika
moja dvojnica je s kranja 
prijatel mi je na msn poslal sliko na kateri je bilo dekle, ki mi je bila hm..lahko rečem kot dvojčica...prijatelj me je vprašal :a si to ti ko si bla majhna..odprem sliko..in šok

zdaj pa mene zanima če ima kdo podobno izkušnjo...saj pravijo da ima vsak človek nekje na svetu dvojnika

-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
Upam si trditi, da daleč naokrog ni "identične" osebe po imenu in priimku (tako eno kot drugo imam redko, zato sem toliko bolj ponosna na to
). Imam pa sošolko, ki ji je isto ime in me včasih kar malo moti, ker ne vem katero kličejo.
Vedno sem bila navajena, da sem edina s takim imenom, zdaj pa sva kar naenkrat dve.

- Bittersweet
- Komunikatorka