Ojla vsem! Sm že v eni temi napovedala, da bom odprla novo temo... pa začnimo!

Ok, lepo po vrsti. Sm dobila mail z povezavo na Statistični urad Slovenije in sm ugotovila, da obstaja natanko 6 žensk z mojim imenom in priimkom! In kr šok

! Pa moje ime in priimek sploh nista tako pogosta! No, ma ok... sm pozabla na to.
Sm pa potem na to naletela še parkat. Prvič, ko sm šla podpisat subvencijo za stanovanje in so me vprašali, če sem s K... 8 (naslov bivališča)?

No in tko sm zvedla, da nism sama... Potem pa sm šla delat prek študentskega na pošto u LJ (če kdo pozna- jih veliko tam dela...) in so me klicali s študentskega, da morm vedno, ko se vpišm, da sm prišla na delo, napisat zravn številko 2, ker je še ena... O NE že spet no! In potem mi je še na našem študentskem servisu delavka povedla, da jih je kar nekaj v njihovem računalniku. No in ker se kar 6 oseb podpisuje že kar lep del življenja z mojim imenom in priimkom, bi jih najraje vse srečala, me zanima kakšne so in to... Vem...kr neki

, sam a ni to zanimivo??? Aja, sm ugotovila, da ena piše za neko naravoslovno revijo o pajkih, ki jih pa jaz sovražm! Zanimivo, a?
No zdej pa me zanimajo vaše izkušnje in če vas kaj mika spoznat svoje soimenjake in sopriimeknjake?
Aja povezava še na Statistični urad:
http://www.stat.si/imena.asp
p.s.: Sm dalo to temo pod Čustva, ker je vplivalo na moja čustva