prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%

Skupaj glasov: 346

topka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a topka »

:respekt: :respekt:
končno je nekdo neki pametnega napisu :razz:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

zdi se mi, da je tale tema že zelo izpeta in se ponavljajo ene in iste zadeve ... če bi šla od začetka in vzela vse poste od *purple* (ona vem, da ne bo zamerla z razliko od drugih :roll:), se mi zdi, da bi dobila skoraj identične poste ... jaz predlagam zaklep ... vaša mnenja na moj ZS ... hvala ;)
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Bejb* »

Kolikor sem prebrala celo temo - res je. Naj sledi zaklep, mnenja so pač različna.
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

metron(temporary) napisal/-a:Ma kakih 90%. Kaj me briga za kafič u Zgornjem Kašlju, v centru so vsi lokali še vedno polni.

Pejt v Skalco v petek zvečer :D polna je tok, da poka po šivih ;) za druge lokale v centru pa ne vem, ker ne hodm ke zarad pasjih cen
bounce around kai like bunniez
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bejbika napisal/-a:zdi se mi, da je tale tema že zelo izpeta in se ponavljajo ene in iste zadeve ... če bi šla od začetka in vzela vse poste od *purple* (ona vem, da ne bo zamerla z razliko od drugih :roll:), se mi zdi, da bi dobila skoraj identične poste ... jaz predlagam zaklep ... vaša mnenja na moj ZS ... hvala ;)

dej ga srat, če pa svi neki nabijajo v svojo smer, pa morm stokrat povedat da kdo kej dojame :roll: :D
*bejb*, preberi si poste za nazaj, je že vse spisanu, tudi to je spisano zakaj mi je žal, da sem bla uvidevna kadilka.za vse ostalo me boli k***c :) in pazite dragi moji, ne preveč poveličevat zakona, v italiji že propada, tko da tristokosmatih, še malo počakajmo pa bo še pri nas.In bodo spet zakajeni lokali, kadilci bomo lahko notr kadil, vi se boste pa pod nosom obrisal. in še to: dokler bodo obstajali norci an cesti bom tud jst v javnosti kadila, pa dol mi visi komu se kam kadi dim.čist res.:P žal mi je edino za tiste ki razumejo zadeve in katerim ne rabš stokrat dopovedovat zakaj rabm jst ob kavi čik.niti nonemnu ne msilm računov polagat zarad tega.
kai
Komunikatorka
Komunikatorka

aru. (se podpišem)
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka

A tema še kar ni zaklenjena? :?
*purple*, prebrala sem VSE poste, ker tem ne ošvrknem zgoj površinsko in mnenja ne bom spreminjala. Dvomim, da bo prišlo do "propada" tega zakona kot ti praviš. Glavno da je kot je in mi je baš vseeno če ne moreš nikjer kaditi. Bi moralo vsem skupaj kar slabo iti, da bi podpirali kajenje. V zimi kadite zunaj, če je treba, me sploh ne briga. Zdaj vsaj normalno lahko grem v lokal. Toliko za info, mogoče bi koga od še obstoječih kadilcev utegnilo zanimati - kaditi so prenehali že trije, ki jih poznam (na to pa nihče od kadilcev ne pomisli?). In ne, očitno ni nemogoče, kot se nekateri sklicujete, da ste že zasvojeni. To itak ste, pa še kaj drugega tudi.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če so v Italiji ugotovili, da ne gre s temle zakonom, pa je bolj gospodarsko močna država, mislm da boso še prej ugotovili to pri nas.če začnejo lokali propadat, država ne bo zbrala za vso socialno pomoč :wink:
če te tok briga za vse, nevem kaj se pol neki buniš :P
če kadim, zakaj kadim, al sem zasvojena aql ne in tralala, je pa vse moja stvar in nima ne tebe ne nobenga kej za brigat :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

purple, a maš mogoče kakšen vir o tej spremembi zakona v italiji? si namreč že tretja, ki je to omenila, v medijih pa še nisem zasledila.
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple* napisal/-a:Če so v Italiji ugotovili, da ne gre s temle zakonom, pa je bolj gospodarsko močna država, mislm da boso še prej ugotovili to pri nas.če začnejo lokali propadat, država ne bo zbrala za vso socialno pomoč :wink:
če te tok briga za vse, nevem kaj se pol neki buniš :P
če kadim, zakaj kadim, al sem zasvojena aql ne in tralala, je pa vse moja stvar in nima ne tebe ne nobenga kej za brigat :)

tako kot praviš
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

*Bejb* napisal/-a: To itak ste, pa še kaj drugega tudi.

skoda da ni nobenega smajlija ki ti bi zalepu eno okoli uses.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jullia_ napisal/-a:purple, a maš mogoče kakšen vir o tej spremembi zakona v italiji? si namreč že tretja, ki je to omenila, v medijih pa še nisem zasledila.

hmm..ne..iščem, pa nč konkretnega ne najdem.Je blo pa tko, da mi je najprej kolegica rekla, pa ji sploh nism verjela, še zagovarjala sem da to ni mogoče, nakar sem v parih dneh ta podatek ali vidla na tvju ali pa prebrala na netu.ampak nč ne najdem.Bom še doma pogledala v časopice za nazaj, če najdem zadevo.sm pa stoprocentna da sem zasledila podatek, ki me je prepričal v medijih.
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka

floribunda napisal/-a:
*Bejb* napisal/-a: To itak ste, pa še kaj drugega tudi.

skoda da ni nobenega smajlija ki ti bi zalepu eno okoli uses.

A ti meni? To bi prej tebi trebalo. Itak pa razen neumestne kakršna je ta od takih kot si ti nisem pričakovala. :wink:
Konec OT. :roll:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

sej to je to....kaki taki kot sem jaz? kadilci? tretjerazredni človeški primerki al kaj? za na goli otok nas vse poslat?

ne razumem zakaj taka nestrpnost do kadilcev. verjamem da ti ne paše dim. ampak to da clovek kadi nima nobene veze s tem kakšen je al čemerkoli pač . profili kadilcev so enostavno preširoki za kakršne koli sklepe podobne tem, ki si jih nardila ti....

mi smo miroljubna rasa, ki si rada v miru čik prižge. ker nam to takoooooo svinjsko paše :D

meni nič drugega ne bi trebalo.
kai
Komunikatorka
Komunikatorka

Hehe, nestrpnost so vzpodbujali mediji, zdaj pa imamo sranje. Nikoli niso tako grdo gledali kakor me zdaj, pa je zakon sprejet in naj bi bili vsi srecni in zadovoljni.

Mislim kaksna protikadilska propaganda je bila tole zdaj dve leti, cudim se, da se mi ni zmesal, ko sem vse budno spremljala. Kmalu bomo volili predsednika; mislim, da mu moramo zastavit vprašanje, če kadi. Ker potem ga ne bomo volili. Ker je badguy in nesramen in neuvideven. Bad, kam gre vse :D Se mi bo še smešno zazdelo kmalu :D
Zaklenjeno