končno je nekdo neki pametnega napisu
bejbika napisal/-a:zdi se mi, da je tale tema že zelo izpeta in se ponavljajo ene in iste zadeve ... če bi šla od začetka in vzela vse poste od *purple* (ona vem, da ne bo zamerla z razliko od drugih), se mi zdi, da bi dobila skoraj identične poste ... jaz predlagam zaklep ... vaša mnenja na moj ZS ... hvala
in pazite dragi moji, ne preveč poveličevat zakona, v italiji že propada, tko da tristokosmatih, še malo počakajmo pa bo še pri nas.In bodo spet zakajeni lokali, kadilci bomo lahko notr kadil, vi se boste pa pod nosom obrisal. in še to: dokler bodo obstajali norci an cesti bom tud jst v javnosti kadila, pa dol mi visi komu se kam kadi dim.čist res.
žal mi je edino za tiste ki razumejo zadeve in katerim ne rabš stokrat dopovedovat zakaj rabm jst ob kavi čik.niti nonemnu ne msilm računov polagat zarad tega.

*purple* napisal/-a:Če so v Italiji ugotovili, da ne gre s temle zakonom, pa je bolj gospodarsko močna država, mislm da boso še prej ugotovili to pri nas.če začnejo lokali propadat, država ne bo zbrala za vso socialno pomoč![]()
če te tok briga za vse, nevem kaj se pol neki buniš![]()
če kadim, zakaj kadim, al sem zasvojena aql ne in tralala, je pa vse moja stvar in nima ne tebe ne nobenga kej za brigat

jullia_ napisal/-a:purple, a maš mogoče kakšen vir o tej spremembi zakona v italiji? si namreč že tretja, ki je to omenila, v medijih pa še nisem zasledila.

Se mi bo še smešno zazdelo kmalu