Kontracepcijske tabletke
-
- Sramežljivka
Peony napisal/-a:Ker ne bi rada prestavljala za brezveze in tabletke začela jemati kasneje, me zanima ali katera ve, če se jih da kupiti v lekarni?
Lepo prosim za odgovor.
Lej lepo greš v lekarno, poveš pač da nisi uspela pridit do svoje zdravnice ... pa ti jih dajo, dobiš še en listek plačaš tisto škatilco in pol ko greš z receptom daš tist listek in to je to

Jst sm tko že 2x naredila in ni bilo nobenih težav. Ko prineseš recept, če je ta zelen ti vrnejo denar, če maš belega doplačaš samo razliko.
Aja pa pol dobiš samo 2 škatilice, ker si eno že porabila
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Sramežljivka
Kika napisal/-a:lej mal pozorna pa že morš bit, če bruhaš. če si bruhala 4 ure po tem, ko si jo vzela, bi mogl bit vse ok. razmisl mal. ne vidm pa nobenga pametnega razloga, zakaj bi si za to prestavlala menstro?? ga ti? ne razumem te res...
Vsaj 1 tabletko sem 100% izbruhala... zato me je strah, da naslednji mesec ne bom zaščitena
- metuljčica*
- Cosmofrik
NUJNO
Js mam pa en problemčič...
namreč, jemljem tabletke Logest, zdaj sem imela 7 dnevni premor, pa nisem dobila menstruacije...ju3 naj bi jih spet začela jest, po 7dnevnem premoru...kaj naj naredim?
a je možno, da mi je menstruacija izostala zarad stresa? naj obiščem ginekologinjo?
hvala za odgovor...
namreč, jemljem tabletke Logest, zdaj sem imela 7 dnevni premor, pa nisem dobila menstruacije...ju3 naj bi jih spet začela jest, po 7dnevnem premoru...kaj naj naredim?
a je možno, da mi je menstruacija izostala zarad stresa? naj obiščem ginekologinjo?
hvala za odgovor...
- razmazena_maca
- Debatorica
Aphrodite jest mam tud Logest pa mislm da v navodilh piše, da če v tadrugo ni menstruacije da je lahko nosečnost, sej te nočm strašit čist nč, ker verjamem da to pr teb ni..in lahko da je možno da je stres, tko da kr naprej nadaljuj z jemanjem al pa rajš poklič ginekologinjo za nasvet.
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
- Sramežljivka