Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
princess*any
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princess*any »

Oi!

s5 imam težavo... in sicer zadnje 5 dni sem bila bolana in sem bruhala. Tabletke je možno da sem jih izbruhala. Kaj naj naredim...naj jih jem do konca in potem 7 dni premora in s5 začnem, ali naj nadaljujem z jemanjem in prestavim menstruacijo?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

lej mal pozorna pa že morš bit, če bruhaš. če si bruhala 4 ure po tem, ko si jo vzela, bi mogl bit vse ok. razmisl mal. ne vidm pa nobenga pametnega razloga, zakaj bi si za to prestavlala menstro?? ga ti? ne razumem te res... :roll:
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Peony napisal/-a:Ker ne bi rada prestavljala za brezveze in tabletke začela jemati kasneje, me zanima ali katera ve, če se jih da kupiti v lekarni?

Lepo prosim za odgovor. :cry:

Lej lepo greš v lekarno, poveš pač da nisi uspela pridit do svoje zdravnice ... pa ti jih dajo, dobiš še en listek plačaš tisto škatilco in pol ko greš z receptom daš tist listek in to je to :wink:

Jst sm tko že 2x naredila in ni bilo nobenih težav. Ko prineseš recept, če je ta zelen ti vrnejo denar, če maš belega doplačaš samo razliko.
Aja pa pol dobiš samo 2 škatilice, ker si eno že porabila
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
princess*any
Sramežljivka
Sramežljivka

Kika napisal/-a:lej mal pozorna pa že morš bit, če bruhaš. če si bruhala 4 ure po tem, ko si jo vzela, bi mogl bit vse ok. razmisl mal. ne vidm pa nobenga pametnega razloga, zakaj bi si za to prestavlala menstro?? ga ti? ne razumem te res... :roll:

Vsaj 1 tabletko sem 100% izbruhala... zato me je strah, da naslednji mesec ne bom zaščitena
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lej, zdej se obvezno zaščiti do konca tega ciklusa in pojej tablete do konca in mej menstro normalno. pol ko jih začneš jemat za nov mesec, pa zaščita spet 100% vela. bl mutiš, slabš je...
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

včeraj sem pozabla tabletko vzet, pred tem pa sem seksala. vzela sem jo 14 ur prepozno. danes pa sem še sanjala da sem noseča. zdaj pa me je malo strah :?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

NOVO VPRAŠANJE:

Dobiste pri ginekologinji tabletke za 3 mesce al za 6 mesecev? Je to kje uzakonjeno?
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja, po zakonu iz. nekem pravilniku jih lah dobiš samo za 3 mesece. vse ostalo se ne sme in majo lah probleme, če jih dobijo. kje pa dobijo tudi 2 recepta in na enega kasneje napišejo punce datum. ampak to se ne sme ;)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz sem vedno dobila za 3 mesece.
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

NUJNO

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

Js mam pa en problemčič...
namreč, jemljem tabletke Logest, zdaj sem imela 7 dnevni premor, pa nisem dobila menstruacije...ju3 naj bi jih spet začela jest, po 7dnevnem premoru...kaj naj naredim?

a je možno, da mi je menstruacija izostala zarad stresa? naj obiščem ginekologinjo?

hvala za odgovor...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

kaj pa vem... kolikor jaz vem bi se tabletke morale po premoru začet normalno jest, če pa ni menstruacije pa pokliči zdravnika pa povprašaj... samo nisem 100% :? čudna situacija
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pokliči ginekologinjo, če tvoja ne dela pa daj za nasvet prosi kako drugo ampak jaz bi jemala lepo naprej novo škatlico...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Aphrodite jest mam tud Logest pa mislm da v navodilh piše, da če v tadrugo ni menstruacije da je lahko nosečnost, sej te nočm strašit čist nč, ker verjamem da to pr teb ni..in lahko da je možno da je stres, tko da kr naprej nadaljuj z jemanjem al pa rajš poklič ginekologinjo za nasvet.
Za dežjem vedno posije sonce!!
princess*any
Sramežljivka
Sramežljivka

Kika napisal/-a:lej, zdej se obvezno zaščiti do konca tega ciklusa in pojej tablete do konca in mej menstro normalno. pol ko jih začneš jemat za nov mesec, pa zaščita spet 100% vela. bl mutiš, slabš je...

Pomoje bom počakala menstro in z 1. dnem bom začela nov paketek. Tko da bo use od začetka
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma ne kompliciri!!! k boš še bl zmedla svoje telo. počaki lepo na premor in 8mi dan začni z novo škatlo. ;)
Zaklenjeno