Čevlji
Jaz tudi iščem gležnarčke, sem vidla te od deichmanna pa se mi je zdelo da v živo ne zgledajo tako luštni kot v katalogudensy napisal/-a:jst sm šla pa dons v deichmanna po ene rjave gležnarje, k majo tko pr stran mašnco, pa še usneni so.. res hudi, pol pa pridem ke, so me pa tok razočaral, sploh niso isti v živo :S
a kera ve, kje bi se dobil te gležnarje, k majo tko mašnco pr stran(sj pomoje veste kaj mislm)

Jaz bi najraje ene iz semiša.
I laugh at gilded butterflies.
choco.cat napisal/-a:Jaz tudi iščem gležnarčke, sem vidla te od deichmanna pa se mi je zdelo da v živo ne zgledajo tako luštni kot v katalogudensy napisal/-a:jst sm šla pa dons v deichmanna po ene rjave gležnarje, k majo tko pr stran mašnco, pa še usneni so.. res hudi, pol pa pridem ke, so me pa tok razočaral, sploh niso isti v živo :S
a kera ve, kje bi se dobil te gležnarje, k majo tko mašnco pr stran(sj pomoje veste kaj mislm)
poglej po e-bayu..res TOOK hude gležnarčke majo..sje lohka nalepm kej slikc

chiqqa napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Jaz tudi iščem gležnarčke, sem vidla te od deichmanna pa se mi je zdelo da v živo ne zgledajo tako luštni kot v katalogudensy napisal/-a:jst sm šla pa dons v deichmanna po ene rjave gležnarje, k majo tko pr stran mašnco, pa še usneni so.. res hudi, pol pa pridem ke, so me pa tok razočaral, sploh niso isti v živo :S
poglej po e-bayu..res TOOK hude gležnarčke majo..sje lohka nalepm kej slikc
prlep

sam jest morm to kupt pa probat.
jest mam naprimer nogo 40. pol sm pa dons te v deichmannu probala 40, so mi bli po dolžini prov, pr stran so me pa nekak čudn tiščal in mi je ful nogo v tla prtiskal in me je noga bolela že po kratkem sprehodu po trgovini

tko da res ne upam kupt prek neta ane..
k mam svašta čevle od 39-41 aja pa 41 1/3 (adidas

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Kak teden nazaj so mel v Zari ene preklet hude peeptoe salonarje v rdeči
in črni barvi z ene 10 cm peto. So mi bli tok lepi, bi si jih že skor nabavla sam k vem da bi jih 1x obula... te Zarini čevli so mi tok neudobni (mam že ene dvoje). Da sploh ne govorim o tem da bi zgledala k nebotičnik s svojimi 180 cm + 10 cm peto
Ampak ene peeptoe salonarčke bi pa ful mela

Ampak ene peeptoe salonarčke bi pa ful mela

Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
tinak napisal/-a:kaj boste nosile to jesen?
Sprašujem za čevlje tako- za vsak dan, brez pete, za na fax... primerne tudi v dežju...
Jaz nimam nobenih idej kaj naj gledam in kje naj iščem...
Jst sm kupla ene črne bolj lepe supergice v Bati, men se zdi,da bojo kul tudi na črne hlače in ne samo na kavbojke,
pol sm pa v Humanicu vidla (in zdaj se že dva dni tolčem po glavi, zakaj ne tudi kupila) ene čist hude gležnarčke v beli barvi, lih mal so po nogi narejeni, samočez gleženj, v bistvu čist flat varianta, res sam nizka nizka petka, spredaj lepo zaokroženi...ma ful lepi, res, bli so pa enih 50 €.
mene pa bolj matra to, da gledam in hodim po trgovinah in si gledam in kupujem pol tisto, kar ne rabim, mi je pa tako zelo všeč.
nočem čevelkov na pete, odprte, elegantne, ne preveč elegantnih in ne preveč športnih. potem pa vidim tako hude salonarčke in balerinke z majnimi a dokaj nepraktičnimi petkami za pešačenje, hude škornje (pa mam vedno probleme z nakupom le-teh
), pa še en kup čevljev, katere ali imam podobne doma, ali jih ne rabim- ali za 2krat na leto obut. če bi šlo s financami skoz bi blo super...
očitno si moram kupovati balerinke takrat ko kupujem škornje, petke, ko kupujem adidaske, kopalke ko kupujem pulovre...
nočem čevelkov na pete, odprte, elegantne, ne preveč elegantnih in ne preveč športnih. potem pa vidim tako hude salonarčke in balerinke z majnimi a dokaj nepraktičnimi petkami za pešačenje, hude škornje (pa mam vedno probleme z nakupom le-teh

očitno si moram kupovati balerinke takrat ko kupujem škornje, petke, ko kupujem adidaske, kopalke ko kupujem pulovre...

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
tinak napisal/-a:vau, lejla! hude! a so škornji bolj široki zgoraj? tako mi zgledajo.
koliko si pa dala? a si to v massu kupila? lj?
jaz v bistvu ne iščem ravno škornje, pa vseeno...
imajo v massu kaj pametnega?
Ja škornji so bolj široki zgoraj. Ampak jih lahko mal reguliraš s tistima dvema paščkoma... Men se zdi, da seo bli okrog 140 €, kupila sem jih pa v Massu. Sicer v Kranju, ampak pomoje jih majo povsod.