Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
tinak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinak »

vau, lejla! hude! a so škornji bolj široki zgoraj? tako mi zgledajo.
koliko si pa dala? a si to v massu kupila? lj?

jaz v bistvu ne iščem ravno škornje, pa vseeno...

imajo v massu kaj pametnega?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

densy napisal/-a:jst sm šla pa dons v deichmanna po ene rjave gležnarje, k majo tko pr stran mašnco, pa še usneni so.. res hudi, pol pa pridem ke, so me pa tok razočaral, sploh niso isti v živo :S

a kera ve, kje bi se dobil te gležnarje, k majo tko mašnco pr stran(sj pomoje veste kaj mislm :) )
Jaz tudi iščem gležnarčke, sem vidla te od deichmanna pa se mi je zdelo da v živo ne zgledajo tako luštni kot v katalogu :)
Jaz bi najraje ene iz semiša.
I laugh at gilded butterflies.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

choco.cat napisal/-a:
densy napisal/-a:jst sm šla pa dons v deichmanna po ene rjave gležnarje, k majo tko pr stran mašnco, pa še usneni so.. res hudi, pol pa pridem ke, so me pa tok razočaral, sploh niso isti v živo :S

a kera ve, kje bi se dobil te gležnarje, k majo tko mašnco pr stran(sj pomoje veste kaj mislm :) )
Jaz tudi iščem gležnarčke, sem vidla te od deichmanna pa se mi je zdelo da v živo ne zgledajo tako luštni kot v katalogu :)

poglej po e-bayu..res TOOK hude gležnarčke majo..sje lohka nalepm kej slikc :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

tinak napisal/-a:vau, lejla! hude! a so škornji bolj široki zgoraj? tako mi zgledajo.

Zakaj pa jst nč ne vidm, k odprem link :? ?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

chiqqa napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:

poglej po e-bayu..res TOOK hude gležnarčke majo..sje lohka nalepm kej slikc :)

prlep :D

sam jest morm to kupt pa probat.

jest mam naprimer nogo 40. pol sm pa dons te v deichmannu probala 40, so mi bli po dolžini prov, pr stran so me pa nekak čudn tiščal in mi je ful nogo v tla prtiskal in me je noga bolela že po kratkem sprehodu po trgovini :? pol sm pa probala 41, pa najbl široki, pa ful prevelki..

tko da res ne upam kupt prek neta ane..

k mam svašta čevle od 39-41 aja pa 41 1/3 (adidas :D)
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Yazmeen napisal/-a:
tinak napisal/-a:vau, lejla! hude! a so škornji bolj široki zgoraj? tako mi zgledajo.

Zakaj pa jst nč ne vidm, k odprem link :? ?

meni pa odpre celotno stran in ne samo Lejlinih škornjev :D
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *kristinca* »

Kak teden nazaj so mel v Zari ene preklet hude peeptoe salonarje v rdeči :hearts: in črni barvi z ene 10 cm peto. So mi bli tok lepi, bi si jih že skor nabavla sam k vem da bi jih 1x obula... te Zarini čevli so mi tok neudobni (mam že ene dvoje). Da sploh ne govorim o tem da bi zgledala k nebotičnik s svojimi 180 cm + 10 cm peto :cry:

Ampak ene peeptoe salonarčke bi pa ful mela :D
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

tinak napisal/-a:kaj boste nosile to jesen?
Sprašujem za čevlje tako- za vsak dan, brez pete, za na fax... primerne tudi v dežju...
Jaz nimam nobenih idej kaj naj gledam in kje naj iščem...

Jst sm kupla ene črne bolj lepe supergice v Bati, men se zdi,da bojo kul tudi na črne hlače in ne samo na kavbojke,

pol sm pa v Humanicu vidla (in zdaj se že dva dni tolčem po glavi, zakaj ne tudi kupila) ene čist hude gležnarčke v beli barvi, lih mal so po nogi narejeni, samočez gleženj, v bistvu čist flat varianta, res sam nizka nizka petka, spredaj lepo zaokroženi...ma ful lepi, res, bli so pa enih 50 €.
Uporabniški avatar
tinak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinak »

mene pa bolj matra to, da gledam in hodim po trgovinah in si gledam in kupujem pol tisto, kar ne rabim, mi je pa tako zelo všeč.
nočem čevelkov na pete, odprte, elegantne, ne preveč elegantnih in ne preveč športnih. potem pa vidim tako hude salonarčke in balerinke z majnimi a dokaj nepraktičnimi petkami za pešačenje, hude škornje (pa mam vedno probleme z nakupom le-teh :roll: ), pa še en kup čevljev, katere ali imam podobne doma, ali jih ne rabim- ali za 2krat na leto obut. če bi šlo s financami skoz bi blo super...
očitno si moram kupovati balerinke takrat ko kupujem škornje, petke, ko kupujem adidaske, kopalke ko kupujem pulovre... :roll:
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *kristinca* »

Jst bi tud mela gležnarčke... aaah čevlov ni nikol preveč :D
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

*kristinca* napisal/-a:Jst bi tud mela gležnarčke... aaah čevlov ni nikol preveč :D

točn tko, nikol jih ni preveč :)
evo, fotke gležnarčkou iz ebaya, je ena rekla nj kr nalepm :D

izbris ... prevelike slike

upam da ne bom kregana za tok slikc :oops:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Drugi pa zadnji so mi všeč :hearts:
I laugh at gilded butterflies.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

jaz v bistvu ne iščem ravno škornje, pa vseeno...

imajo v massu kaj pametnega?

Ja škornji so bolj široki zgoraj. Ampak jih lahko mal reguliraš s tistima dvema paščkoma... Men se zdi, da seo bli okrog 140 €, kupila sem jih pa v Massu. Sicer v Kranju, ampak pomoje jih majo povsod.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jest bi kuj taprve pa tazadne :eek: sm pa neki dons gledala eno reklamo za stiefelkönig in so bli eni prov lepi :) bo treba pogledat.. mogoče ve kera kakšne so cene škornjev/gležnarjev v trej trgovini pa a je usnje?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

uf tole je pa drago tok da ... nevem če je ful, ampk ja je..kr dost...tm use nad 100€ pa vrjetn je taprau usnje al pa suaj imitacija..
Zaklenjeno