,
bivša pa tko... jaz itak jem večino stvari, česar pa ne, je pa za tisto tud kmal zvedla in ponavadi ni kuhala teh stvari takrat, ko sem bila jaz dol.
Ali pa sem bila celo deležna kakšne posebne kuhe za tistikrat
,
Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
kaj naredite, ko/če tašča skuha nekaj, česar ne marate???![]()
![]()
Trenutno se pa nimam čist nič za pritoževat čez kuho njegove mami, lahko jo samo pohvalim. 
![]()
![]()

![]()

Skupi sva ze 8 let, pa mi je cist normalno, da grem kej iskat v hladilnik, kej pospravm, pa me nobem cudn ne gleda.. Kuham tut tm, ponavad kr za vse (ce ze enkrat kuham, je cist vseen za kolk ljuda, ane?) Ja, se pa spomnim, da mi je blo na začetko mal hudo.. k nism hotla bit v napoto, pa mal mi je blo čudn vse skup.. pa skratka na začetku mi je blo grozn nerodno 
Velikokrat me pokličejo na kosilo (kolikor vidim, bi radi, da tam jem že kar vsak dan). Še vedno mi vse ponujajo, pa tudi sama si vzamem, kar pač želim, ker mi je tudi bilo kar hitro rečeno naj kar vzamem, kar mi ugaja (pijačo, si naredim kakšen sendvič, vzamem sadje...). Vedno, ko pridem na kosilo, pripravim mizo, pospravi večinoma vsak sam za sabo, pomijemo pa včasih jaz, včasih fant al pa njegova mama. Tudi omare po kuhinji seveda odpiram, ko pospravljam posodo, prej pa, ko še nisem prav vedla kam kaj sodi, sem vprašala kam lahko pospravim. Ob kakšnih feštah pridem tudi toliko prej, da pomagam pripraviti vse potrebno, kuham zaenkrat še ne tam, edino kakšno kavo, čaj, tudi če pridejo kakšni obiski medtem, ko sem tam, skuham jaz kavo za vse. Ko prespim, nama zjutraj jaz naredim zajtrk, ostali se ponavadi že prej najejo in delajo svoje. Na wc hodim brez zadržkov v obeh nadstropjih, seveda pa ne vstopam v tiste sobe, v katerih pač nimam kaj iskati - v glavnem sem v kuhinji (jedilnici), dnevni, obeh kopalnicah, občasno v sobi, ker spiva vedno na raztegnjenem kavču pred tv-jem, zarad fantove premajhne postelje (si še morava urediti prazno spalnico). Pri košnji mu tudi pomagam včasih in mu odvažam travo, da je prej končano. Aja, pa fant je edinec, tako da ni problemov s kakšnimi nadležnimi sestrami in brati.
V zgornjem nadstropju je bolj sproščen, ker ga večinoma uporabljava samo s sestro, edino tamala mu gre rahlo na živce, ker je pač tak poseben trmoglav karakter in imata oba dolg jezik.
V dnevni spodaj včasih skupaj malo posedimo in poklepetamo (moja starša, jaz in on), če pride ob takšnem času, ko pač naša dva že zavzameta svoje pozicije na kavču, včasih pa tudi sama zaspiva ob televiziji. Wc - ni problema! Še bruhati je bolj fajn pri nas, če se kaj preveč spije, ker se ne sliši tako zelo po bajti.