). Lepi spomini, nič drugega.Poletne avanture
-
*Party_Queen*
- Sramežljivka

Z Angležem, Avstrijcem, z dvema Italijanoma, Nemcem, v enem poletju pa sem spoznala tudi Američana (za dol past).
Z vsemi je bilo le poljubljanje ipd., samo z Američanom pa se je zgodilo tudi nekaj več. Zanimivo pa je to, da se še z njim zdaj včasih slišiva preko msn-ja. Kar tako. In si verjetno potihem oba želiva, da bi se tisti predlanski seks še kdaj ponovil (ko bodo finance za polet tja
). Lepi spomini, nič drugega.
). Lepi spomini, nič drugega.I love sex. It`s free and doesn`t require special shoes.
To poletje sem se prvič do sedaj spustila v avanturo in sicer s res prelepim Tunizijcem
Razloga pa nimam nekega posebnega. Nisem niti najmanj pričakovala kaj takega. Pač se je kar zgodilo. Vesela pa sm, da sva obdržala stike. Verjetno naju bo oba minilo....kmalu ali pa ne....ampak trenutno je lepo se še malo pogovarjat 
-
svobodna in mlada
- Sramežljivka

- Kraj: Domžale
- super_shine
- Komunikatorka

letos nobene avanture,ker mam fanta .. lani pa avantura z hrvatom,ki se poznama že 18 let ko hodimo vedno tja na morje,ker mamo vikend tam.. in je blo fino
sedaj je poročen in ima malo punčko,tak da ostajama dobra prijatelja
to mi velik več pomeni,ko pa tista avantura..
to mi velik več pomeni,ko pa tista avantura..Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
Mayflower*
- Kofetarica

Lansko leto sem si privoščla avanturo z Belgijcem in je blo fino, čeprov nisva šla prov daleč in mi ni žal, ker imam svoja načela glede tega ...
dve leti nazaj pa sem bila z enim s kerim smo vedno skupej hodil na morje in se še zdej štekava ... pa kakšn hrvat se še najde ... zdej ko mam fanta grem na morje z njim in z njim uživam ...
dve leti nazaj pa sem bila z enim s kerim smo vedno skupej hodil na morje in se še zdej štekava ... pa kakšn hrvat se še najde ... zdej ko mam fanta grem na morje z njim in z njim uživam ...