Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Jst sam predvidevam kaj bi rekle take bejbe ki rade opravljajo in pljuvajo po vseh,ki so boljse od njih samih:)
drgac mi je pa vseen kera je suha,kera debela itd,ker jst osebno nimam nic od tega.
papa
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

no ja men osebno so pa ful všeč...lih u nedeljo grem na njihov koncert :D :oops: :D
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Tudi meni so FULL všeč! Neki novega, pa zabavnega.
Privoščim jim ves uspeh, ki ga doživljajo celo v tujini!!!
Don't worry, be happy!!!
Jadie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a Jadie »

sej vem, da na to temo že dolgo ni bilo ničesar napisanega, ampak...jih je kdo slučajno videl na nemškem super rtl, v neki odaji? Pa reklama za njihov nov cd se ful vrti na tej nemškem programu...No, sem danes popoldne preklapljala po kanalih (kr v sobotah popoldne itak ni nič pmetnega po tv) in sem jih videla v eni oddaji (ma mislim bolj za otroke), so mi tako sramežljivo delovali, nič kaj zgovorni kot smo jih vajeni Slovenci - ali gre to pripisovati njihovi tremi ali pomankljivemu znanju angleščine. Najbolj je še palil Frei Toni (ma kako se napiše?) s svojim harmoniškim vložkom.
Vseen pa upam, da jim bo na tujem uspelo, vso srečo jim želim, tako da nas bodo Slovence končno poznali še mal po glazbi...in ne sam po dobrih športnikih :D in kiksih politikov :oops:
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Jadie napisal/-a:Jih je kdo slučajno videl na nemškem super rtl, v neki odaji? Pa reklama za njihov nov cd se ful vrti na tej nemškem programu..

Ja prejšnjo nedeljo so bili na RTL, v Nemčiji so zdaj ful popularni...Singl Turbopolka se, da kupit tudi na Amazon prodajalni, ki je med največjimi na svetu. Meni je komad boljši, kot bilokateri prejšni...

Njihova stran je pa takšna Klik. Meni je boljša, kot slovenska...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Ja malo res tak zgleda, sploh, ko sta punci v tistih medicinskih oblekcah :D
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Ja tisto je bil Schnappi :lol:

Ja kaj pa praviš na kakšne avstrijske popevke :D

Če ne druga majo Nemci kakšne dobre Dance DJ-je :cool:

Me zanima, koliko vas je sploh slišalo kak komad iz tega maxi singla?
Mark
Kofetarica
Kofetarica

Ja tudi jodlarji so v to šteti (Polek kakšnih harmonika špilerjev) :D

Drugač pa sem mislo, koliko vas je sploh slišalo kak komad iz tega singla, ki se prodaja po nemčiji? (Od Atomik)
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Drugega kot "OBUP" ne morem reči!!!
Kako lahko v enem komadu poje malo po slovensko, malo po angleško, malo po nemško... tega pa res ne prenesem!!! Naj bo komad v enem jeziku!
Uporabniški avatar
lolo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lolo »

men so čist okay.. melodija gre hitro v uho, besedilo pa v glavo :D ..tko se zadnič peljem na avtobusu, pa se začne Brizgalna brizga vrtet na radiu, pa vidm ene par folka k poje zravn (ne naglas).. to se sploh ne zavedaš, kr padš v ritem :) .
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Emina napisal/-a:Drugega kot "OBUP" ne morem reči!!!
Kako lahko v enem komadu poje malo po slovensko, malo po angleško, malo po nemško... tega pa res ne prenesem!!! Naj bo komad v enem jeziku!

Pesem namerno ni bila narejena oz. odpeta v samo enem jeziku, ker so hoteli doseči učinek skupine Haiducii - folk več ali manj nima pojma kaj poje (koliko jih pa razume bolgarščino, in v primeru Atomikov slovenščino), ampak poje pa in se ob tem še zabava.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Meni je komad superca - za žurke. Zažge u nulo. Ne bi mogla pa poslušat celega CDja naenkrat.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Anchi napisal/-a:Pesem namerno ni bila narejena oz. odpeta v samo enem jeziku, ker so hoteli doseči učinek skupine Haiducii - folk več ali manj nima pojma kaj poje (koliko jih pa razume bolgarščino, in v primeru Atomikov slovenščino), ampak poje pa in se ob tem še zabava.

Sej vem, da je bla namerno odpeta v več jezikih, sam mi ni všeč. Pač, to mešanje me moti.
Haiducii so pa romuni. A, katera njihova pesem je pa v večih jezikih(mislim mešana)?
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Haiducii je pevka, poje samo v romunščini. Za AH je pa logično da jim je ratal v Avstriji in Nemčiji saj imajo tm podobno zanič okus kot pri nas.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Emina napisal/-a:Haiducii so pa romuni. A, katera njihova pesem je pa v večih jezikih(mislim mešana)?

Pardon za mojo pomoto, ves čas mešam Haiducii z O-zone. :oops: :oops:
Ne vem za nobeno pesem od Haiducii, ki bi bila mešana, bistvo je zgolj to, da je noben (oz. redki) ne razume kaj poje, pojejo pa vseeno vsi. In to so hoteli doseči Atomiki (z mešanjem jezikov v petju), kar je očitno v tem trenutku udarno - da tvoja publika več ali manj ne ve kaj poje, važno je da poje. :wink:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Odgovori