darchy napisal/-a:tiasha napisal/-a: Če bi za vsako hrano gledal kaj je notr, pol drage punce ne bi nč jedl...![]()
točno!
S TEM SE STRINJAM...ampak je vseeno zanimivo vedt kaj vse zmečejo v določene stvari...

Tadeja napisal/-a:Hoj,
mene pa zanima, če ma katera izkušnje z vegetarijanstvom, pa kak ste se odločle za to (zakaj) in predvsem s čim nadomeščate meso (soja, tofu??) itd..
V glavnem, malo se razpišite, please...
Sunshine357 napisal/-a:Kadar koli izključite meso iz prehrane, se lahko pojavi pomanjkanje železa, cinka in vitamina B12, ki je izključno v živalskem mesu. Večletno pomanjkanje lahko povzroči padec imunskega sistema in resne bolezenske znake.
tut jaz nosim usnjene stvari
¤MajC¤ napisal/-a:jaz sem pa danes cokolado jedlapa je bla cis dobra
sem si sposodla eno knjigo (zdrava prehrana-lyndel costain) in pise da cokolada ugodno vpliva na srce .Tak da zaj mi je jasno zakaj mi je tako pri srcu
![]()
No, knjiga je ful dobra.vredna tisti cas branja,dost zanimivega zves.
kathy napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:jaz sem pa danes cokolado jedlapa je bla cis dobra
sem si sposodla eno knjigo (zdrava prehrana-lyndel costain) in pise da cokolada ugodno vpliva na srce .Tak da zaj mi je jasno zakaj mi je tako pri srcu
![]()
in kira knjiga je to?
darchy napisal/-a:kathy napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:jaz sem pa danes cokolado jedlapa je bla cis dobra
![]()
in kira knjiga je to?
še enx preberi post