darchy napisal/-a:tiasha napisal/-a: Če bi za vsako hrano gledal kaj je notr, pol drage punce ne bi nč jedl...
točno!
S TEM SE STRINJAM...ampak je vseeno zanimivo vedt kaj vse zmečejo v določene stvari...

Tadeja napisal/-a:Hoj,
mene pa zanima, če ma katera izkušnje z vegetarijanstvom, pa kak ste se odločle za to (zakaj) in predvsem s čim nadomeščate meso (soja, tofu??) itd..
V glavnem, malo se razpišite, please...
Sunshine357 napisal/-a:Kadar koli izključite meso iz prehrane, se lahko pojavi pomanjkanje železa, cinka in vitamina B12, ki je izključno v živalskem mesu. Večletno pomanjkanje lahko povzroči padec imunskega sistema in resne bolezenske znake.
tut jaz nosim usnjene stvari
¤MajC¤ napisal/-a:jaz sem pa danes cokolado jedlapa je bla cis dobra
sem si sposodla eno knjigo (zdrava prehrana-lyndel costain) in pise da cokolada ugodno vpliva na srce .Tak da zaj mi je jasno zakaj mi je tako pri srcu

No, knjiga je ful dobra.vredna tisti cas branja,dost zanimivega zves.
kathy napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:jaz sem pa danes cokolado jedlapa je bla cis dobra
sem si sposodla eno knjigo (zdrava prehrana-lyndel costain) in pise da cokolada ugodno vpliva na srce .Tak da zaj mi je jasno zakaj mi je tako pri srcu

in kira knjiga je to?

darchy napisal/-a:kathy napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:jaz sem pa danes cokolado jedlapa je bla cis dobra

in kira knjiga je to?
še enx preberi post