The Sims
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Hm, js pa ne vem, če bi si vlekla kej dol s teh internetnih strani (stvari, pa cote itd.), ko ne vem če je varno? No ko pri enki je blo pol ful takih stvari, ko si kliknu na njih, pa te je kr iz igrce vrglo (pač, štekale so). Pa ne bi rada si kej igrce zajebala. A so te strani, ko dajete linke, zihr ql?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Ne sej js tud nism mela nobenih virusov, sam vem da je dost stvari (pač predmetov) štekalo - te je kr iz igrce vrglo, ko si kliknu na njih. No to govorim za enko, odkar mam pa dvojko, si pa še itak nism čist nč z neta dol potegnla, ker me je strah, da si bom zajebala igrco. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Aha no OK, potem bom pa tvegala, pa si še js povlekla par stvari dol.
Sam, a vam recimo nč počasnej ne dela igrca? Npr. da bi se dlje nalagalo al pa kej? Ko me tud to strah, da bi npr. pol ful dolg trajalo, ko bi kliknla na hišo (pač tam ko je neighbourhood), da bi se pol odprlo, pa take fore. Sej veste kaj mislim?

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Ti bom poveedala, ko bom na kakšnem boljšem računalniku delala, ker pr men pr bratu gre not, sam tko rabš res čakat ... pr mojem računalniku pa tud u nejbrhud ne pridm, tk da ...
Mislm da na kakšnem boljšem računalniku ne bi smel preveč štekat, pr mojmu doma, k je igrou in je mel te dodatke, k sm jih mela jst in mu je mičken štekal ... sam njemu itak vse šteka, kar se ne odpre v sekundi
Tk da pomoje kkšne velke razlike ni.

Mislm da na kakšnem boljšem računalniku ne bi smel preveč štekat, pr mojmu doma, k je igrou in je mel te dodatke, k sm jih mela jst in mu je mičken štekal ... sam njemu itak vse šteka, kar se ne odpre v sekundi

Tk da pomoje kkšne velke razlike ni.
Jst sm si z neta dol potegnila Sims 2, z vsemi dodatki, in zdej ko hočem inštalirat me neki opozarja, da programa ni možno inštalirat
En frend mi je reku, da si moram nek program snet dol z neta, da lahko funkcionira, sam ne vem kateri
Tole se mi pokaže:
1. ko se mi je vse naložil z neta, sem dobila take ikonce --> klik
2. potem sem kliknila tam na Install
3. in pol mi takoj vrže tako obvestilo -->system information
Sem slišala, da je to zato, ker rabiš nek program/datoteko (whatever) da bi lahko igrco inštalirala. A mogoče kdo ve kako se to reši?

Tole se mi pokaže:
1. ko se mi je vse naložil z neta, sem dobila take ikonce --> klik
2. potem sem kliknila tam na Install
3. in pol mi takoj vrže tako obvestilo -->system information
Sem slišala, da je to zato, ker rabiš nek program/datoteko (whatever) da bi lahko igrco inštalirala. A mogoče kdo ve kako se to reši?
hrikec napisal/-a:To kar si ti kliknila je nfo datoteka katera vsebuje take in drugačne podatke. smile
Sepravi desni klik na to datoteko in izberi Open With... . Nato izberi program WordPad in klikni Ok. smile
Če malo prebereš tukaj notri, boš nekje našla navodila, kako se igrica inštalira.
hvala! Ampak še vedno mi noče inštalirat oz. ne štekam glih kaj je treba narest. Šla sem po tem postopku kot si ti rekel, in mi je v WordPadu odprlo tole:
Install instructions:
Mount image files using Daemon Tools (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5), install base Sims 2 game. Run updater - thesims2_update.exe - then install expansions in order as above. Use exe crack from Pets expansion - located in Crack directory on Pets image - to replace original exe in Pets install dir.
No in sem kliknila na tisti link zgoraj, pol sm nek program inštalirala (DAEMON Tools Lite 4.10 X86)... in zdej ko kliknem na install mi še vedno pokaže isto opozorilo.

jagodka85 napisal/-a:A si probala zapečt na cd, kar vsebuje posamezna mapca? Drugač pa Alcohol 120% (se mi zdi, da se imenuje tk) to dela al pa ISO programa, če se ne motm. Jst sm enkrat z Alcoholom si neki inštalirala pa je normalno delal.
Ne nisem nč zapekla na CD... sploh nism vedla da moram.
Kje pa dobim te programe ki si mi jih priporočala, lahko tudi na ZS