The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

pr meni je isto, če je mal večji prostor je tema, pa magar so same okne okol, pa luči tud ne pomagajo glih dost
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

mycosmogirl napisal/-a:A si probala saj luči naštimat? Kaj sveti? :?

Ja imam luči polno, skoraj preveč..ok sej mal pomaga, sam ni tista svetloba kot je bila včasih ko je vse štimalo. :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

aha :lol: ...potem je pa neki narobe z igro! Hmmm, sem že enkrat zasledila neki o teh bugih v igri pa,da morš pol neki inštalirat in, da je v redu! Sam nimam pa pojma kje sem to vidla!! :? Sori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hm, js pa ne vem, če bi si vlekla kej dol s teh internetnih strani (stvari, pa cote itd.), ko ne vem če je varno? No ko pri enki je blo pol ful takih stvari, ko si kliknu na njih, pa te je kr iz igrce vrglo (pač, štekale so). Pa ne bi rada si kej igrce zajebala. A so te strani, ko dajete linke, zihr ql?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Pr men še nikol ni blo nč narobe, tk da bom jst še vedno tuki dol kej potegnla (ko bom mela nov komp in mi simsi ne bodo več štekal) :ja:
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

MOji so tut zihr razen pri eni se pojavi še dodatno okno, en spoiler...tistega ne odpirat al klikat, to je Sims napule, nekak tako se napiše! Drugače pa jst nimam nobenga virusa od teh datotek, če bi jih mela bi ga comp najdu, pa ga ne :D
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne sej js tud nism mela nobenih virusov, sam vem da je dost stvari (pač predmetov) štekalo - te je kr iz igrce vrglo, ko si kliknu na njih. No to govorim za enko, odkar mam pa dvojko, si pa še itak nism čist nč z neta dol potegnla, ker me je strah, da si bom zajebala igrco. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Nč strah bit, k je brezveze. Sicer pa lahko probaš eno datoteko dol potegnt, pa pol vidš, če ti ne bo odgovarjal, pa ne loudaš dol :)
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Meni se je pri enki tudi kdaj pa kdaj to zgodilo.
Pri dvojki pa še nikoli. Pa mam ogromno sranja v "downloads" mapi :wink:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha no OK, potem bom pa tvegala, pa si še js povlekla par stvari dol. :D Sam, a vam recimo nč počasnej ne dela igrca? Npr. da bi se dlje nalagalo al pa kej? Ko me tud to strah, da bi npr. pol ful dolg trajalo, ko bi kliknla na hišo (pač tam ko je neighbourhood), da bi se pol odprlo, pa take fore. Sej veste kaj mislim?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ti bom poveedala, ko bom na kakšnem boljšem računalniku delala, ker pr men pr bratu gre not, sam tko rabš res čakat ... pr mojem računalniku pa tud u nejbrhud ne pridm, tk da ... :D
Mislm da na kakšnem boljšem računalniku ne bi smel preveč štekat, pr mojmu doma, k je igrou in je mel te dodatke, k sm jih mela jst in mu je mičken štekal ... sam njemu itak vse šteka, kar se ne odpre v sekundi :D
Tk da pomoje kkšne velke razlike ni.
Pookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Pookie »

Jst sm si z neta dol potegnila Sims 2, z vsemi dodatki, in zdej ko hočem inštalirat me neki opozarja, da programa ni možno inštalirat :? En frend mi je reku, da si moram nek program snet dol z neta, da lahko funkcionira, sam ne vem kateri :nixweiss:

Tole se mi pokaže:
1. ko se mi je vse naložil z neta, sem dobila take ikonce --> klik
2. potem sem kliknila tam na Install
3. in pol mi takoj vrže tako obvestilo -->system information

Sem slišala, da je to zato, ker rabiš nek program/datoteko (whatever) da bi lahko igrco inštalirala. A mogoče kdo ve kako se to reši?
hrikec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hrikec »

To kar si ti kliknila je nfo datoteka katera vsebuje take in drugačne podatke. :)

Sepravi desni klik na to datoteko in izberi Open With... . Nato izberi program WordPad in klikni Ok. :)

Če malo prebereš tukaj notri, boš nekje našla navodila, kako se igrica inštalira.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

A si probala zapečt na cd, kar vsebuje posamezna mapca?
Drugač pa Alcohol 120% (se mi zdi, da se imenuje tk) to dela al pa ISO programa, če se ne motm. Jst sm enkrat z Alcoholom si neki inštalirala pa je normalno delal.
Pookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Pookie »

hrikec napisal/-a:To kar si ti kliknila je nfo datoteka katera vsebuje take in drugačne podatke. smile
Sepravi desni klik na to datoteko in izberi Open With... . Nato izberi program WordPad in klikni Ok. smile
Če malo prebereš tukaj notri, boš nekje našla navodila, kako se igrica inštalira.

hvala! Ampak še vedno mi noče inštalirat oz. ne štekam glih kaj je treba narest. Šla sem po tem postopku kot si ti rekel, in mi je v WordPadu odprlo tole:

Install instructions:

Mount image files using Daemon Tools (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5), install base Sims 2 game. Run updater - thesims2_update.exe - then install expansions in order as above. Use exe crack from Pets expansion - located in Crack directory on Pets image - to replace original exe in Pets install dir.

No in sem kliknila na tisti link zgoraj, pol sm nek program inštalirala (DAEMON Tools Lite 4.10 X86)... in zdej ko kliknem na install mi še vedno pokaže isto opozorilo.

:nixweiss:

jagodka85 napisal/-a:A si probala zapečt na cd, kar vsebuje posamezna mapca? Drugač pa Alcohol 120% (se mi zdi, da se imenuje tk) to dela al pa ISO programa, če se ne motm. Jst sm enkrat z Alcoholom si neki inštalirala pa je normalno delal.

Ne nisem nč zapekla na CD... sploh nism vedla da moram.
Kje pa dobim te programe ki si mi jih priporočala, lahko tudi na ZS :)
Odgovori