aha ok sj sm tak al tak pojedla prvo rundo okol 11h ...bom poskusla it spat po 2.rundi, hvala ti za nasvet drugač pa glede menstruacije me sploh ni uprašala... sam opozorila me je, da je to 4x doza hormonov in da mam lahk glavobol al pa bruham ... rekla mi ni nič o krvavitvi oz mi je rekla nekot tak da sm jo skor zastopla kot da ni nujna al pa da je ne bo... a je to možno??
Men je sicer rekla, da naj bi prišla krvavitev tko v parih dneh...pa ni...pa sm klicala še enkrat...in mi je rekla, da je možno, da se je telesu zmešalo malo in naj počakam....ker mora priti...če ne pride, naj se oglasim pri njej...in krvavitev sem dobila čez ene 10 dni....no tko je meni rekla...
aha kolk pa je te krvavitve? tolk k recimo pr menstruaciji al več al manj, al je kej bolj čudna?
ok pol to pomeni da ne še zdj v kratkem krvavitev, ampak v teh dneh nekje?
a ti si šla pred krvavitvijo k njej al si čakala 10 dni?
pri meni je blo tko, da je rekla, da bom dobila mensturacijo...in sm jo...nisem šla k njej...sam klicala sem jo po enih 7 dneh in ji povedala da še zmer ni nič...pa je rekla nej počakam do takrat, ko naj bi prišla po pravilu moja menstruacija, drugače pa test nardit in se pri njej zglasit....
glede kjrvavitve/menstuacije mi je rekla, da se lahko pojavi takoj naslednji dan...ampak načeloma v 3 dneh...no men se je v 10ih:)
aha ok ... to pa nism vedla ja ...
am kak dolg pa je od tega k si ti nazadnje to vzela? kak je s tvojim ritmom mestruacije zdej? kej drugač, drugačna al pa kej sprememb glede na prej? al je vse čist lepo normalno...
mal me je pa res strah usega skupi no ...
3 mesce je blo bolj zmedeno...sam to verjetno zato, ker sem mogla v roku 2 tednov dvakrat po jutranjo tabletko (2x kondom poču)...pol sem pa prešaltala na kontracepcijske tabletke....
aia to pa pol res mogoč mal drgač ...
ej hvala ti za izčrpno poročilo... bomo vidli kaj se bo dogajal z mano ... upam da ne kej krutga ker zdle se mi res ne da s tem ukvarjat
kafrca napisal/-a:aia to pa pol res mogoč mal drgač ... ej hvala ti za izčrpno poročilo... bomo vidli kaj se bo dogajal z mano ... upam da ne kej krutga ker zdle se mi res ne da s tem ukvarjat
lp
Ce si lahko seksala pa se s tem ukvarjala, potem se moras zal se s posledicami, ne?
kafrca napisal/-a:aia to pa pol res mogoč mal drgač ... ej hvala ti za izčrpno poročilo... bomo vidli kaj se bo dogajal z mano ... upam da ne kej krutga ker zdle se mi res ne da s tem ukvarjat
lp
Ce si lahko seksala pa se s tem ukvarjala, potem se moras zal se s posledicami, ne?
ja sej posledice bom itak nosla sama, ampak je pa dober naprej vedet kaj in kako, da pol nis tak prestrašen, če do česa pride ane?
jah seks je pač naravna zadevca in če ravno glih zdj nočem met otrok in ej prišlo do nesreče, je pa že boljše tak kot pa met kej trenutno nezaželjenega ...
ukvarjat se mi ne da pa s tem, ker mam izpite pa da se nebi brezveze kej sekirala ...
lahko je solit drugim pamet, ko pa pride pr tebi do tega, pa tut ni najbolj na izi ... a misliš da sm vesela zarad tega? not actually
Ja saj ni vedno tako, da dekle hoče, da si ji sex ponesreči in je kriza ali bo zanosila ali ne.
Kaj je bilo pri tebi narobe, da si mogla po jutranjo tabletko?
Jaz sem imela tako, da sem vzela dve tabletki čez 12 ur pa še dve tabletki. Ampak sem mogla paziti, da nisem vsega izbruhala saj bi se mi lahzko zgodila, da bi jih zbruhala učinka pa potem nebi bilo ane...
Je blo pa res da sem bla full boga skos sem sedela pred školjko
Jaz ti želim, da bo vse dobro in da se ti to kar se ti je ne zgodi več...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Ja saj ni vedno tako, da dekle hoče, da si ji sex ponesreči in je kriza ali bo zanosila ali ne. Kaj je bilo pri tebi narobe, da si mogla po jutranjo tabletko?
Jaz sem imela tako, da sem vzela dve tabletki čez 12 ur pa še dve tabletki. Ampak sem mogla paziti, da nisem vsega izbruhala saj bi se mi lahzko zgodila, da bi jih zbruhala učinka pa potem nebi bilo ane... Je blo pa res da sem bla full boga skos sem sedela pred školjko
Jaz ti želim, da bo vse dobro in da se ti to kar se ti je ne zgodi več...
pr men je blo tak, da se je pač snela zadeva in v tistem navalu strasti pač nisi tolko pozoren ... boljše preventiva kot kurativa (čeprav vem da je to le izhod v sili...ampak se zgodi)
ja pr men je zaenkrat še vredu, še ni panike, sam galava me boli pa kmal bom šla spat sej bo vredu vse (hope so) ... pa hvala za podporo Tigi
Nekaj dni nazaj, se mi je prvič zgodil, da sm pozabla vzet tabletko. Vzela sm jo po osmih urah. Mislm, da ne bi smel bit nč narobe, kr po navadilih lahko zamudiš največ 12ur, saj se do takrat učinkovitost prejšnje tabletke še ohrani.
A bi me mogl skrbet? Kolk ste največ zamudile, ko ste pozable vzet tabletko?
NOVO menstruacijo bi morala dobit že okol 22ga avgusta pa sm pač podalšala jemanje tabletk in v petek prenehala, ponavadi pride menstra po treh dnevih oz tretji, redko četrtin dan(torej bi v ned morala prit, al pa včer) pa je še ni Traja kej več, da se urihta, če podalšaš menstruacijo? Vččer sm cel dan mela občutek, kot da sm jo že dobila..pogledam pa nič