Waaaaw, to je pa ful zanimivo... Sam a morš ta znak pač točno tko narisat kokr je Kr če je tko, se bom jst hudičevo namatrala Sam sm se odločla, da bom vseen probala to prakticirat
Tut meni je tole postalo všeč po tem kar sem prebrala. Si bom kakega poskušala kar za na steno narisat.
A barve ki jih uporabiš za risanje so pomembne, al vzamem pač kar se mi dopade? Hvala za pomoč!
Js sm si v petek risala unega za uspeh.. pa je ško na izpitu. Sam sem si ga pa dans tud pa ni nč pomagal tko da Zandjič sem si ga na gleženj danes pa na zapestje na notranjo stran.
Ma tud če pomaga al ne, js si jih bom kr risala k so lepi
punce in kaj zaj sem sla gledat na net, naj si vse te ribice prerisem in napisem "kako jim je ime" in kaj pol?nerazumem nic res , malo mi obrazlozite prosim.....hvalaaaaa
BIBI21 napisal/-a:po kolikšnem času so se pojavile spremembe pri tistih, katere uporabljate in prakticirate vilinske simbole?
uf, čist odvisno. men se je neka stvar uresničla npr. čez 1 mesec, pač od časa do časa sem razmišljala o simbolih (ni glih zdaj da bi vsak dan), drugač se mi pa pogosto "zgodi" v enem dnevu, npr. uporabim ključ za pozitivne stvari, se hitro pozna njihov učinek
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
beba24 napisal/-a:punce in kaj zaj sem sla gledat na net, naj si vse te ribice prerisem in napisem "kako jim je ime" in kaj pol?nerazumem nic res , malo mi obrazlozite prosim.....hvalaaaaa
amital napisal/-a:več načinov uporabe je: - rišeš jih s prosto roko za pristnejši stik - velikost ni pomembna - rišemo jih predvsem na podlago iz naravnih materialov, npr. papir, kamni, les, svila in podobno (js najpogosteje na list ali na sebe, na gleženj) - narisanega na listu papirja lahko položiš pod blazino, deluje med spanjem ali skozi sanje če rišemo na kamen, naj bo pozitiven - simbole nosimo s sabo (po potrebi) - za zaščito in čiščenje prostora si narišemo plakate - na zvezkih naj bodo narisani na zadnji strani ovitka v zg levem kotu ali sp desnem kotu - ime vil. simbola uporabimo kot mantro za priklic energije - ko ga narišemo, njegovo ime ponovimo trikrat na glas, trikrat v šepetu in 3x tiho..obenem ga prosimo za njegovo pomoč oz energijo, najbolj pomembno pa je, da se mu že vnajprej zahvalimo
no, pol je treba pa še samo verjet..
na prvi strani je vse kar potrebuješ za info.. prosim preberite vsaj ti dve strani...
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
BIBI21 napisal/-a:po kolikšnem času so se pojavile spremembe pri tistih, katere uporabljate in prakticirate vilinske simbole?
uf, čist odvisno. men se je neka stvar uresničla npr. čez 1 mesec, pač od časa do časa sem razmišljala o simbolih (ni glih zdaj da bi vsak dan), drugač se mi pa pogosto "zgodi" v enem dnevu, npr. uporabim ključ za pozitivne stvari, se hitro pozna njihov učinek
V srednji šoli sem imela vsak dan obvezno en vilinski simbol narisan na notranji strani zapestja. Enega sem znala celo na pamet narisati, pa sem pozabila katerega.
Na koncu sem jih morala kar vsem (ženskam) risati.
Zdaj sem pa "odrasla", pa ne verjamem več v take zadeve
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...