Vilinski simboli
-
- Sramežljivka
Vilinski simboli
Jih poznate? Uporabljate? Mene so navdušili!
vilinski simboli
Ja, super so, samo kaj ko jih je tako veliko.
Kako vidve izbirata te simbole? Po intuiciji? Ali imata le enega, dva in tista uporabljata?
Kako vidve izbirata te simbole? Po intuiciji? Ali imata le enega, dva in tista uporabljata?
vilinski simboli so narisani ključi do določene "energije", npr. za boljše počutje, za učenje, za skrite želje.. pač narišeš jih na določen material, ponavljaš njihovo ime in jih prosiš za to pač za kar si jih uporabil. v njih verjamem 100000%, še vedno se je vse lepo zgodlo..
knjigi mam pa obe, reče se jima Kandelar 1 in 2, uporabljam jih večkrat na teden
po mojem najljubšem mam celo del njegovga imena za nick
poglejte tu za info
knjigi mam pa obe, reče se jima Kandelar 1 in 2, uporabljam jih večkrat na teden

po mojem najljubšem mam celo del njegovga imena za nick

poglejte tu za info
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
več načinov uporabe je:
- rišeš jih s prosto roko za pristnejši stik
- velikost ni pomembna
- rišemo jih predvsem na podlago iz naravnih materialov, npr. papir, kamni, les, svila in podobno (js najpogosteje na list ali na sebe, na gleženj)
- narisanega na listu papirja lahko položiš pod blazino, deluje med spanjem ali skozi sanje
če rišemo na kamen, naj bo pozitiven
- simbole nosimo s sabo (po potrebi)
- za zaščito in čiščenje prostora si narišemo plakate
- na zvezkih naj bodo narisani na zadnji strani ovitka v zg levem kotu ali sp desnem kotu
- ime vil. simbola uporabimo kot mantro za priklic energije
- ko ga narišemo, njegovo ime ponovimo trikrat na glas, trikrat v šepetu in 3x tiho..obenem ga prosimo za njegovo pomoč oz energijo, najbolj pomembno pa je, da se mu že vnajprej zahvalimo
no, pol je treba pa še samo verjet..

- rišeš jih s prosto roko za pristnejši stik
- velikost ni pomembna
- rišemo jih predvsem na podlago iz naravnih materialov, npr. papir, kamni, les, svila in podobno (js najpogosteje na list ali na sebe, na gleženj)
- narisanega na listu papirja lahko položiš pod blazino, deluje med spanjem ali skozi sanje
če rišemo na kamen, naj bo pozitiven
- simbole nosimo s sabo (po potrebi)
- za zaščito in čiščenje prostora si narišemo plakate
- na zvezkih naj bodo narisani na zadnji strani ovitka v zg levem kotu ali sp desnem kotu
- ime vil. simbola uporabimo kot mantro za priklic energije
- ko ga narišemo, njegovo ime ponovimo trikrat na glas, trikrat v šepetu in 3x tiho..obenem ga prosimo za njegovo pomoč oz energijo, najbolj pomembno pa je, da se mu že vnajprej zahvalimo
no, pol je treba pa še samo verjet..

vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
ja samo to se pa res zanimivo sliši ... bo treba mal probat .... 

huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
Prvic slisim ampak mi je zanimivo.
Jaz bom kar danes narisla en simbol na papir in ponavljala ime tako kot je napisala amital, upam da je to vse kar je treba naredit, ker nikoli se nisem tega slisala niti poskusla.
Jaz bom kar danes narisla en simbol na papir in ponavljala ime tako kot je napisala amital, upam da je to vse kar je treba naredit, ker nikoli se nisem tega slisala niti poskusla.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.