London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

^^ Zdej na strani tko piše, da je taksa že v ceni, je pa 3€ za ročno prtljago plačat.. A je slučajno vedno pisal da je taksa že v ceni pa je blo vseen treba doplačat? Pol pa res pride ene sto evrčkov :?
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

mmaestro napisal/-a:
alina napisal/-a:v hiši nič ne lovi se mi zdi-se ne spomnim več točno, ampak mislim da smo mi poskušali, pa brez uspeha, tako da so se povezali preko mobitelov.

Kje pa se da pol prit do kakšne čimcenejše povezave za klicat v Slovenijo? Mislim kaj je najcenejša opcija?

pojma nimam...verjetno ti preostanejo cyber caffeji...
It looks like we could have made it baby...me and you!
papaya86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya86 »

moji kolegi so ne dolgo nazaj kupili karte za london pri Ryan airu ki leti iz maribora, pa je bila cena neka simbolična, ne spomnim se točno 10-20 evrov. Sam potem ko so plačal letališke pristojbine in še par dodatnih doplačil, je karta prišla okoli 100 evrov.

jaz tja potujem konec oktobra (že drugič) in me zanima ali ima kdo primerjavo med cenami ryan aira, adrie in easy jeta do gatwicka?
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

papaya86 napisal/-a:ryan aira, adrie in easy jeta do gatwicka?

do gatwicka iz slovenije leti samo adria..
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ok sm odprla prvo stran teme in je blo napisano da je ena porabla 400€ v štirih dneh.. je to res tok drago mesto al je mal pretiravala z nakupi (čeprav ni kao nič takega kupla)?? A povprečen turist res tok zapravi tam? :eek:
se priporočam za odgovore
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

urszika napisal/-a:Ok sm odprla prvo stran teme in je blo napisano da je ena porabla 400€ v štirih dneh.. je to res tok drago mesto al je mal pretiravala z nakupi (čeprav ni kao nič takega kupla)?? A povprečen turist res tok zapravi tam? :eek:

hmmm..jaz sem bla dol 14dni in sem normalno jedla in živela pa sem zapravla okoli 400€.. sicer je res da ne pojem ne vem kolk velik, ampak če sem jaz skoz pršla z 400evri v 14dneh, pol res ne vem kje je ona 400evrov pustila v 4ih dneh:) mesto samo je sicer drago, tudi gospa ki sem pri njej stanovala je rekla da naj o življenju v londonu ne razmišljam ker je drago, sploh nepremičnine, pa predvsem cene sadja in zelenjave so me šokirale itd.. kar se npr. znamenitosti tiče niso drage..muzeji so po večini vsi zastonj, tko da to je vredu.. na samih ogledih ne pustiš ne vem kolko veliko denarja..

jah, pač ne bomo kupli bajto ampak si bomo kakšen šotorček postavili v kakšnem parkcu..za silo bo:)(tistih "nekaj"funtov za hiško se bo pa že še nabralo)
lp
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

no superca, hvala za odgovor. Ne mislm celga premoženja tam pustit v štirih dneh. :D
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

urszika napisal/-a:Ok sm odprla prvo stran teme in je blo napisano da je ena porabla 400€ v štirih dneh.. je to res tok drago mesto al je mal pretiravala z nakupi (čeprav ni kao nič takega kupla)?? A povprečen turist res tok zapravi tam? :eek:

Jaz sem v treh dneh gori porabla 200 funtov, torej 70.000 oz. po novem okol 300€ pa ti morem povedat da nisem pretiravala z shopingom sploh.. Kupla sem nekaj spominkov, 2 mikici, pa vsaki dan smo cepeli v MC-ju. Pa pol podzemna in bus. Nimas tu kaj, gori so dragi :D
Mi pa ni blo zal ne takrat niti zdaj mi ni, niti za en funtek.. Bogve ce bom se sploh kdaj vidla London Slika
Hello, 911. I''m on fire!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja pišuka no. Bomo pa škrtarl. Sej če bi šla samo v London bi blo v redu, moram še v Franciji neki časa stanovat pa še do doma se pripeljat. Mek pa pri meni odpade zarad diete ker ne mislm v 4ih dneh vsega zafrknit..
Kaj pa oblačila? Adidaske npr.. sm gledala dans ene tok lepe na Trubarjevi pa sm rekla da bom gor vidla kok bodo tam. Je kaj ceneje a je isto? A naj kar doma kupim da se mi nau tm zdelo da sm še več zapravla :lol:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Uf gori je vse ful drago.. Ti priporocam da si kr tu kupis adidaske ;)
Hello, 911. I''m on fire!
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

urszika napisal/-a:Ja pišuka no. Bomo pa škrtarl. Sej če bi šla samo v London bi blo v redu, moram še v Franciji neki časa stanovat pa še do doma se pripeljat. Mek pa pri meni odpade zarad diete ker ne mislm v 4ih dneh vsega zafrknit..
Kaj pa oblačila? Adidaske npr.. sm gledala dans ene tok lepe na Trubarjevi pa sm rekla da bom gor vidla kok bodo tam. Je kaj ceneje a je isto? A naj kar doma kupim da se mi nau tm zdelo da sm še več zapravla :lol:

Pol pa kr prprav dnar..namreč restavracije so tok drage da se ne splača..zato so pa usi na Mcdonaldsu takrat..isto mi. :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ja, drago je res-še McDonalds je še enkrat dražji (mislm da je 5 funtov za meni).
Glede Adidask-cene so kar podobne, čeprov so v Londonu malce dražje, sam majo pa ful večjo izbiro.
Js sm prvič v 3 tednih zapravla okol 900 funtov-pa sm mela zajtrk že vključen, sm si pa kar neki oblačil nakupila. Res ful hitr gre denar. Za npr. pico je takoj 10 funtov. Sam js sm si pač privoščila, k ne greš pač vsak dan v London.
Drugič sem pa v 6 dneh porabila 500 funtov (to šteto brez letala in hotela), pa smo šli vsak dan na kosilo in večerjo v restavracijo (še zmeri sanjam o sušiju iz japonske restavracije-njami) .
Se splača konkretno prišparat denar, da ti ni treba pol za vsak funt gledat. :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ma js bom šla v market pa si eno polnozrnato štručko kupla. :lol:
Ok se pravi čevlje si doma nabavljam, hvala za nasvet.

Sej keš ni tak velik problem, ampak moram najprej sama s sabo razčistit a bi rada večino zdele zagonila a bom kej našparala. Ampak itak ko bom enkrat tm se me pomojm ne bo dal ustavit :D
Tnx, punce :D
Se pomojm še kej oglasim kmalu, ko me bo kaj težilo :D
Uporabniški avatar
FelicityRox
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a FelicityRox »

Jaz sem bla ene 3 leta nazaj v Angliji in sicer London, York, in ostala vecja mesta..
Blo je res zakon..bli smo 1 teden..
Sli smo v muzej voscenih lutk, zapor, London Eye, z ladjico po reki Temzi, in seee veliiiko drugih stvari.. :lol:
* se zdej ko se spomnem bi najrajs umrla od tega obcutka. :hearts: :hearts: :hearts:
drugace pa gremo jaz in moja sestricna leta 2008 v London na koncert skupine Slipknot :) :) :)
Uporabniški avatar
ancHii..*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slovenijaaa...:)

Neprebrana objava Napisal/-a ancHii..* »

js se pa odpravljam spomladi 2008.. upam da bo kul.. sm pa slišala da je to eno najdražjih (in najlepših) mest na svetu..
Odgovori