ribicaX napisal/-a:Transformers - waw. men je bil film zakon. čist skoz se neki dogaja, napeto je, akcija, roboti se spreminjajo. ful zakon film. res da je dost rač. efektov notr, ampak film te čist prevzame. tistim, ki jim zf ni všeč, pač ne priporočam ogleda. drgač je pa res (zame) eden boljših filmov letos
Jaaa, men je bil tud noro dober, rees, svaka čast!! Pa še ful smešen je bil na trenutke.
Zodiak je bil pa tud men ful všeč, fuul dobra zgodba, napet film, pa igralci so bili super, sploh Mark Ruffalo pa Downey Jr.
se mi zdi, da si tale tema "zasluži" posebno mesto v svoji kategoriji na forumu, zato sem jo dala pod Ne prezri! ...
najprej zato, da se ne išče teme po celotnem forumu, ko nas zanima osebno mnenje kake forumašice o določenem filmu, ter zato, da se ne odpira pretirano število novih tem za vsak film ...
Jst sm si pa včeri pogledala film Napumpana oz. Knocked Up. Film je drgač v redu, gledljiv, pač film za sprostitev in dat možgančke na off.
Me je pa blazno zmotlo to, kaj so prikazovali kot zdrav odnos oz. zdravo reševanje problemov v paru. sta 2 para in pač parkrat so si zmetal v obraz vse možne psovke in to sploh za ene brezvezne stvari. najbl pogosto je blo fucking fuck ... jadijadida. in si sploh ne morm redstavlat koko nej bi blo to kao en zgled zdrave zveze recimo otrokom ki to gledajo al pa recimo še bolj neizkušeni populaciji okol 14ga leta. mene je kr bolel, ko so se tko grdo zmerjal, pa čeprov je bil to samo film. ker s tem zmerjanjem kažeš najbolj bazično nespoštovanje do partnerja in to nikakor ne more bit zdrav način reševanja problemov.
electra* napisal/-a:ravno učeri zvečer sm si ogledla vacancy pa morm rečt da mi je ful dobr...sm mal preveč se mi zdi podobn žagi...nwm no...sm kljub temu je dobr
Jaz sem ga tud včeri pogledala, je dobro posnet in te drži čez cel film. Absolutno za pogledat.
Jaaa, jst sem šla včer gledat Death Proof in je čist od*ukan, sploh konec, noro. V bistvu je tak bolj zbirateljski film. Tarantino se prou norca dela iz svojih lastnih filmov.
bordyka napisal/-a:A je kera gledala film? Mene je......spravu u jok in ganu do konca... A se keri/kermu zdi da bi ta ideja u resnicnmu zivljenju se prjela?
sorry ker sem mal out trenutn sam me zanima a je to naslov filma krtite filmou al kako?
bordyka napisal/-a:A je kera gledala film? Mene je......spravu u jok in ganu do konca... A se keri/kermu zdi da bi ta ideja u resnicnmu zivljenju se prjela?
sorry ker sem mal out trenutn sam me zanima a je to naslov filma krtite filmou al kako?
Včeraj sem gledala "Death Proof". Film je prvih pol ure totalno dolgočasen. Pol pa pride mal akcije, in pol spet dolgčas... Konec je bil malo bolj posrečen, ampak na splošno se mi ne zdi film za v kino. 5/10