Kontracepcijske tabletke
ta_miška napisal/-a:Jst pa ponavda vzemem zadnjo tabletko v sredo. Novo škatlico pa začnem v četrtek. Jst vzamem 8 dan in ne 7. Tako sem razbrala z navodil. Zdaj mi pa ni čist jasno al jst narobe jemlem tabletke al kaj?
Tabletko vzameš 8. dan. Le tako imaš 7dnevni premor, kar pomeni, da ne vzameš tabletke. Če bi jo vzela 7. dan bi imela premor le 6dni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Komunikatorka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Komunikatorka
NOVO VPRAŠANJE:
u bistvu mi neki ni jasno: dans sm šla po to "jutranjo tabletko" in je problem u tem, da ponavad ti dajo 2, js sm pa 4 dobla naenkrat pa čez 12h spet 4 ... to pomen 4x doza naenkrat kontracepcijskih ... am kje je razlika? šla sm pa k dežurni zdravnici in mi je pač kr to dala ...
anyway am kera je to že probala (to tabletko mislm), a ste mele kej stranskih učinkov kot so navedeni??
hvala
u bistvu mi neki ni jasno: dans sm šla po to "jutranjo tabletko" in je problem u tem, da ponavad ti dajo 2, js sm pa 4 dobla naenkrat pa čez 12h spet 4 ... to pomen 4x doza naenkrat kontracepcijskih ... am kje je razlika? šla sm pa k dežurni zdravnici in mi je pač kr to dala ...
anyway am kera je to že probala (to tabletko mislm), a ste mele kej stranskih učinkov kot so navedeni??
hvala

Sama sem šla že 2x po jutranjo tabletko...enkrat sem dobila mislim da 2x po 3 tabletke....enkrat pa 2x po 4 tabletke...prvič mi ni bilo nič...malce slabo...nič hudega...ko sme pa mogla tiste 4 tabletke pojest....mi je blo ob drugi rundi res slabo...in sem pol čez ene 5 do 6 ur bruhala...sam bolje to kt pa voziček 

ja...na 12 ur...to kok jih dobiš pa mislim da je odvisno od tega kere tabletke ti dajo...pomoje...mogoče tudi od tega kdaj si mela nazadnje menstruacijo in to...
js ti predlagam da ko poješ drugo rundo tabletk greš spat...tko da si poskusi naredit tko da poješ prvo rundo recimo okol 1h popoldne...da bo druga runda ob 1h ponoč...tak sm js preprečla bruhanje v prvih 4 urah
js ti predlagam da ko poješ drugo rundo tabletk greš spat...tko da si poskusi naredit tko da poješ prvo rundo recimo okol 1h popoldne...da bo druga runda ob 1h ponoč...tak sm js preprečla bruhanje v prvih 4 urah