Prva menstruacija

Za dušo in telo.
Odgovori
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

Jest najprej nism bla prepričana če je too menstruacija ampak je bla .. sm bla pač šokirana pa skrati presenečena pa happy zdj pa mi gree že na živce :x :x
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

*__taMala__* napisal/-a:Jest najprej nism bla prepričana če je too menstruacija ampak je bla .. sm bla pač šokirana pa skrati presenečena pa happy zdj pa mi gree že na živce :x :x

Haha na živce ti že gre, pa jo maš šele en mesec :D Ka pa naj js rečem, ko jo prenašam že 10 let... :?
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

teologinja napisal/-a:
*__taMala__* napisal/-a:Jest najprej nism bla prepričana če je too menstruacija ampak je bla .. sm bla pač šokirana pa skrati presenečena pa happy zdj pa mi gree že na živce :x :x

Haha na živce ti že gre, pa jo maš šele en mesec :D Ka pa naj js rečem, ko jo prenašam že 10 let... :?

Jah nwm .. sj pool k bo redna bo še za prežvet zdj je pa kr nekii :(
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Neredna je še lahko kr neki časa. Še men zdaj moji menzi včas kej zaštroma. Lahk mam na 41 al pa na 26 dni. Kr neki...kdo bi zastopu to "tetko s Krvavca"...
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

datuma se točno spomnim 26.4. leto pa ne vem katero je blo 7 razred se mi zdi :? in dobla sm jo lih med plesnimi vajami :roll: in lahko rečem da je moja redna. točno vem dan kdaj bo sam še uro morm ugotovt :D glede krčov pa jih mam ponavad sam ta prvi dan pol pa ne več :D
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

jst vem tudi datum: 23.03 v sedmem razredu!
jokala sm kot dež, mami pa se mi je smejala :lol:
pa ja, tud meni je šla na začetku ful na živce, zdj pa jo "komi čakam" da vem da je vse v redu :D
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

nekje spomladi v 6. razredu... bla sm mal živčna, drgač pa vesela.. po ena iz višjega razreda mi je mogla vložek posodit kr jih valda nism mela s sabo (in sm hodla od ene do druge, kira jih ma :D )
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vojakinja_ »

js sm jo dobla pa pri 14. in sicer sm mela ful težek trening neke vaje za moč in ko sm delala trebušnjake sm mela ful take mravlince v spodnjem delu trebuha od napora.. :twisted: .no in ko sm pač zaklučla trening kako urco po tem sm pa tut dobla svojo prvo menstruacijo. hm ja mal na bed je pa blo se soočit s krvjo, vložki itd.,... :razz: :P
*kristinca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *kristinca* »

all*starka napisal/-a:jst vem tudi datum: 23.03 v sedmem razredu!
jokala sm kot dež, mami pa se mi je smejala :lol:
pa ja, tud meni je šla na začetku ful na živce, zdj pa jo "komi čakam" da vem da je vse v redu :D

Pri men je čist isto... še datum celo :D
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

js pa 6. razred osemletke :D drgač sm najprej stare mame prašala zato, potem sem šele mami povedala. ko zdaj pomislim na to ey... :lol:
drugače pa nism nč šokirana, jokala se sploh nism, js se spounem d sem se res sam tk vedla kt da nič ni. ker sm vidla da jih je vliko jokalo in podobno. se pa tudi spomnim da ravno takrat ko sem jo dobila oz tisti dan je bil v šoli potres. mogoče mam zaradi tega tako močno :lol: :lol: :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetkana »

js sm bla pa stara 11 pa pou. čeprau mi je mama že prej razložila o menstruaciji in vsem, sm bla kr malce šokirana, ko sm na spodnjih hlačkah zagledala kri :D itak je pa drug dan cela družina vedla, men pa blo zlo nerodno :oops: :D
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x.anna.x »

jst sm jo dobla na konc 8 razreda...15 let.dokai pozno ampak mi je tko prou qL blo.sm jo nekako pričakovala..zto nism bla nč šokirana.z mamo sma se full pogovarjele glede tega.na začetku sm nosla vložke in mi je šla zlo na žiuce.mela sm tud full krče in trajala je po 7-8 dni.zdei nosim tampone in mi je čist qL.sm se sprijaznala z njo.heh.xD..vem da nism edina k jo ma.=D...
Uporabniški avatar
Dagger
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Dagger »

js sm jo dobla 22.1. ko sm bla stara 15. in se spomnem kko me je trebuh pa križ bolel že cel dan, pol pa zvečer sem sedela na postelji in tko neki sumljivega začutim.. se pošlatam po hlačah in opazim da je neki mokro. in hitro hlače dol in vidim vse krvavo :o in prva stvar sam tisto ojoj sem šla do mame in ji rekla mami bolana sm, zato me je križ bolel. in ona me je poslala v posteljo ležat in mi prinesla še eno knjigo da sem si mal pogledala čeprav sm že vse vedla.
sam sem vesela da nimam boleče menze.. prvič je blo kr hudo me je zvijalo pa to. zdej pa ni problemov :)
Uporabniški avatar
liliya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a liliya »

js sm bla stara skor 12 let pa nism bla čis nč vesela, čis sm se tresla pa jokala sm(od žalosti)
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PurpleBitch »

jaz sem jo dobila v 7. razredu OŠ in to PRVI šolski dan! Zjutraj se zbudim in opazim nekaj rdečega na hlačkah. V bistvu nibilo panike...povedala sem mami in mi je dala vložke. Menstruacijo sem prav sovražla dokler nisem začela uporabljati tamponov :) zdaj me niti ne moti, včasih celo pozabim, da jo imam...edino malo tečna sem :oops: :D
Odgovori