Prva menstruacija
-
*__taMala__*
- Sramežljivka

-
*__taMala__*
- Sramežljivka

teologinja napisal/-a:*__taMala__* napisal/-a:Jest najprej nism bla prepričana če je too menstruacija ampak je bla .. sm bla pač šokirana pa skrati presenečena pa happy zdj pa mi gree že na živce![]()
Haha na živce ti že gre, pa jo maš šele en mesecKa pa naj js rečem, ko jo prenašam že 10 let...
Jah nwm .. sj pool k bo redna bo še za prežvet zdj je pa kr nekii

-
all*starka
- Komunikatorka

- vojakinja_
- Sramežljivka

js sm jo dobla pa pri 14. in sicer sm mela ful težek trening neke vaje za moč in ko sm delala trebušnjake sm mela ful take mravlince v spodnjem delu trebuha od napora..
.no in ko sm pač zaklučla trening kako urco po tem sm pa tut dobla svojo prvo menstruacijo. hm ja mal na bed je pa blo se soočit s krvjo, vložki itd.,...

-
*kristinca*
- Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana
all*starka napisal/-a:jst vem tudi datum: 23.03 v sedmem razredu!
jokala sm kot dež, mami pa se mi je smejala![]()
pa ja, tud meni je šla na začetku ful na živce, zdj pa jo "komi čakam" da vem da je vse v redu
Pri men je čist isto... še datum celo

Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
- rdeče vrtnice
- Kofetarica

js pa 6. razred osemletke
drgač sm najprej stare mame prašala zato, potem sem šele mami povedala. ko zdaj pomislim na to ey...
drugače pa nism nč šokirana, jokala se sploh nism, js se spounem d sem se res sam tk vedla kt da nič ni. ker sm vidla da jih je vliko jokalo in podobno. se pa tudi spomnim da ravno takrat ko sem jo dobila oz tisti dan je bil v šoli potres. mogoče mam zaradi tega tako močno

drgač sm najprej stare mame prašala zato, potem sem šele mami povedala. ko zdaj pomislim na to ey...
drugače pa nism nč šokirana, jokala se sploh nism, js se spounem d sem se res sam tk vedla kt da nič ni. ker sm vidla da jih je vliko jokalo in podobno. se pa tudi spomnim da ravno takrat ko sem jo dobila oz tisti dan je bil v šoli potres. mogoče mam zaradi tega tako močno

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
jst sm jo dobla na konc 8 razreda...15 let.dokai pozno ampak mi je tko prou qL blo.sm jo nekako pričakovala..zto nism bla nč šokirana.z mamo sma se full pogovarjele glede tega.na začetku sm nosla vložke in mi je šla zlo na žiuce.mela sm tud full krče in trajala je po 7-8 dni.zdei nosim tampone in mi je čist qL.sm se sprijaznala z njo.heh.xD..vem da nism edina k jo ma.=D...
js sm jo dobla 22.1. ko sm bla stara 15. in se spomnem kko me je trebuh pa križ bolel že cel dan, pol pa zvečer sem sedela na postelji in tko neki sumljivega začutim.. se pošlatam po hlačah in opazim da je neki mokro. in hitro hlače dol in vidim vse krvavo
in prva stvar sam tisto ojoj sem šla do mame in ji rekla mami bolana sm, zato me je križ bolel. in ona me je poslala v posteljo ležat in mi prinesla še eno knjigo da sem si mal pogledala čeprav sm že vse vedla.
sam sem vesela da nimam boleče menze.. prvič je blo kr hudo me je zvijalo pa to. zdej pa ni problemov
sam sem vesela da nimam boleče menze.. prvič je blo kr hudo me je zvijalo pa to. zdej pa ni problemov

- PurpleBitch
- Sramežljivka

jaz sem jo dobila v 7. razredu OŠ in to PRVI šolski dan! Zjutraj se zbudim in opazim nekaj rdečega na hlačkah. V bistvu nibilo panike...povedala sem mami in mi je dala vložke. Menstruacijo sem prav sovražla dokler nisem začela uporabljati tamponov
zdaj me niti ne moti, včasih celo pozabim, da jo imam...edino malo tečna sem

zdaj me niti ne moti, včasih celo pozabim, da jo imam...edino malo tečna sem 

in lahko rečem da je moja redna. točno vem dan kdaj bo sam še uro morm ugotovt