simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

js mam tut simobil,ker se velik bl splača.. sam zadnje čase resno premišljujem kaj bi naredila,ker doma nimam signala :? smse se še da pošilat, klicat pa ni varjante.. :?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

~NIA~ napisal/-a:
bucka81 napisal/-a:ja mobitel je ful drag 44 bivših sit za minuto pogovora? :? :? :?
meni je to veliko. :?

sej je!

to je fuuul
:eek:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Men je pr simobilu fajn k pol leta zdej ne plačujem mesečne naročnine, vikende mam ves čas zastonj kar se mi ful pozna...za vikende vedno največ govorim :D pa še vedno je ceneje če kličem iz simobila na mobitel kot iz mobitela na mobitel! Mobitel ves čas hoče neki tekmovat s simobilom ampak mu enostavno ne rata ker ma simobil veliko boljše akcije!!
aja edino mobitel mi ima boljše reklame :D :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MissTweety* »

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sweetkana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetkana »

prej sm bla na mobitelu, zdj sm pa šaltala na simobil in sm ful bolj zadovoljna :gut:
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
Tryanna
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tryanna »

Uhm, ne vem kaj vam je da ste pri Simobilu, pa vseeno... :) Vse kar ponujajo je klicanje ob občasni prekinitvi signala in iskenjem le tega...kje je videotelefonija, hiter internet na prenosniku in plačevanje s telefonom? Telefon je zame veliko več kot samo ceneni, nekvalitetni klici, tako da pač zberem Mobitel.

No če vas vse simobilove pomankljivosti ne motijo, potem predlagam, da prestopite k tušmobilu, zdaj ko pride na trg, sigurno bojo nudili kvalitetnejše storitve kot zelenci.
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

simobil :D enostavno najboljši....
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Simobil :)
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Muckica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Muckica* »

Jaz mam pa enega od simobila na naročnino in enega od mobitela na kartico :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Tryanna napisal/-a:Uhm, ne vem kaj vam je da ste pri Simobilu, pa vseeno... :) Vse kar ponujajo je klicanje ob občasni prekinitvi signala in iskenjem le tega...kje je videotelefonija, hiter internet na prenosniku in plačevanje s telefonom? Telefon je zame veliko več kot samo ceneni, nekvalitetni klici, tako da pač zberem Mobitel.

Vsak po svoje pač - stvari, ki si jih ti naštela, so meni recimo popolnoma nepomembne in odvečne, ker mi telefon predstavlja zgolj pripomoček za pogovarjanje,
s signalom tu pri nas ni nobenih težav, pa živim daleč stran od večjih mest, z Moneto že prej, ko sem bila še pri Mobitelu, nisem nikol plačevala, tko d amen je Simobil zakon, v Mobitelovo omrežje ne kličem skor nikogar več; moj račun je se pa tud zmanjšal na 10-15 €, pri Mobitelu sem pa zadnje mesece plačevala okrog 40-50 € in več.
Je pa res, da sva se s fantom oba naenkrat odločila za odhod na Simobil, zato se nama je to zelo splačalo.
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

Simobil... manjši stroški (ker komuniciram predvsem preko sms-ov), boljši signal v naših rovtah.
Drgač pa tut js ne rabim kakih dodatnih storitev, ker jih pač ne uporablam (edino uno hitro karto za kolosej tu pa tam)..
In btw- majo omogočena plačevanje prek telefona, s tem da pač pošleš sms z določeno kodo.
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

pri simobilu sem že kakih 5 let, od takrat, ko je je prišla ven prva fora z orto naročnino. monete ne potrebujem (to pa je tut edina kao prednost za mene pri mobitelu), video klice naj bi tut porihtali. sicer pa, tut če jih ne, mi to ne predstavlja ovire. glavno, da osebo slišim. stanja skorajda več ne preverjam, se mi zdi, da sem se že ful vlaufala v sistem. račun pa je med 13-20 ojri.
tak da, zelenčki rulajo :)
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

mobitel, zato ker lubi ne more zamenjat in se z njim največ pogovarjam in se mi simobil ne bi splačal...

pa nisem mela še problemov z njimi... se mi pa zdi da ravno če neseš telefon na pooblaščen servis osebno NE dobiš nadomestnega telefona, medtem ko ti ga na mobitelu dajo. si pa v tem primeru brez telefona neprimerno dlje... mam na žalost izkušnje s tem, pa moj SE mora spet na servis zarad iste stvari... sam za to ni mobitel nč kriv... :(
zmajcica1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajcica1 »

mobitel.in nikol nebi zamenjala.
sicer pa ne uporablam telefona za dolge pogovore brez smisla... pač mam da da se zmenm kje se s kom dobim... če je kej nujnga drgač pač ne.
in mi je res skoda 20 al celo velik več eurov za babje čveke :D
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

Mobitel
Odgovori