simobil ali mobitel??
-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

- Kraj: Ljubljana
Men je pr simobilu fajn k pol leta zdej ne plačujem mesečne naročnine, vikende mam ves čas zastonj kar se mi ful pozna...za vikende vedno največ govorim
pa še vedno je ceneje če kličem iz simobila na mobitel kot iz mobitela na mobitel! Mobitel ves čas hoče neki tekmovat s simobilom ampak mu enostavno ne rata ker ma simobil veliko boljše akcije!!
aja edino mobitel mi ima boljše reklame

pa še vedno je ceneje če kličem iz simobila na mobitel kot iz mobitela na mobitel! Mobitel ves čas hoče neki tekmovat s simobilom ampak mu enostavno ne rata ker ma simobil veliko boljše akcije!!
aja edino mobitel mi ima boljše reklame

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*MissTweety*
- Sramežljivka

Uhm, ne vem kaj vam je da ste pri Simobilu, pa vseeno...
Vse kar ponujajo je klicanje ob občasni prekinitvi signala in iskenjem le tega...kje je videotelefonija, hiter internet na prenosniku in plačevanje s telefonom? Telefon je zame veliko več kot samo ceneni, nekvalitetni klici, tako da pač zberem Mobitel.
No če vas vse simobilove pomankljivosti ne motijo, potem predlagam, da prestopite k tušmobilu, zdaj ko pride na trg, sigurno bojo nudili kvalitetnejše storitve kot zelenci.
Vse kar ponujajo je klicanje ob občasni prekinitvi signala in iskenjem le tega...kje je videotelefonija, hiter internet na prenosniku in plačevanje s telefonom? Telefon je zame veliko več kot samo ceneni, nekvalitetni klici, tako da pač zberem Mobitel.
No če vas vse simobilove pomankljivosti ne motijo, potem predlagam, da prestopite k tušmobilu, zdaj ko pride na trg, sigurno bojo nudili kvalitetnejše storitve kot zelenci.
Tryanna napisal/-a:Uhm, ne vem kaj vam je da ste pri Simobilu, pa vseeno...Vse kar ponujajo je klicanje ob občasni prekinitvi signala in iskenjem le tega...kje je videotelefonija, hiter internet na prenosniku in plačevanje s telefonom? Telefon je zame veliko več kot samo ceneni, nekvalitetni klici, tako da pač zberem Mobitel.
Vsak po svoje pač - stvari, ki si jih ti naštela, so meni recimo popolnoma nepomembne in odvečne, ker mi telefon predstavlja zgolj pripomoček za pogovarjanje,
s signalom tu pri nas ni nobenih težav, pa živim daleč stran od večjih mest, z Moneto že prej, ko sem bila še pri Mobitelu, nisem nikol plačevala, tko d amen je Simobil zakon, v Mobitelovo omrežje ne kličem skor nikogar več; moj račun je se pa tud zmanjšal na 10-15 €, pri Mobitelu sem pa zadnje mesece plačevala okrog 40-50 € in več.
Je pa res, da sva se s fantom oba naenkrat odločila za odhod na Simobil, zato se nama je to zelo splačalo.
Simobil... manjši stroški (ker komuniciram predvsem preko sms-ov), boljši signal v naših rovtah.
Drgač pa tut js ne rabim kakih dodatnih storitev, ker jih pač ne uporablam (edino uno hitro karto za kolosej tu pa tam)..
In btw- majo omogočena plačevanje prek telefona, s tem da pač pošleš sms z določeno kodo.
Drgač pa tut js ne rabim kakih dodatnih storitev, ker jih pač ne uporablam (edino uno hitro karto za kolosej tu pa tam)..
In btw- majo omogočena plačevanje prek telefona, s tem da pač pošleš sms z določeno kodo.
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
pri simobilu sem že kakih 5 let, od takrat, ko je je prišla ven prva fora z orto naročnino. monete ne potrebujem (to pa je tut edina kao prednost za mene pri mobitelu), video klice naj bi tut porihtali. sicer pa, tut če jih ne, mi to ne predstavlja ovire. glavno, da osebo slišim. stanja skorajda več ne preverjam, se mi zdi, da sem se že ful vlaufala v sistem. račun pa je med 13-20 ojri.
tak da, zelenčki rulajo
tak da, zelenčki rulajo

If people can't accept your imperfections, that's their fault.
mobitel, zato ker lubi ne more zamenjat in se z njim največ pogovarjam in se mi simobil ne bi splačal...
pa nisem mela še problemov z njimi... se mi pa zdi da ravno če neseš telefon na pooblaščen servis osebno NE dobiš nadomestnega telefona, medtem ko ti ga na mobitelu dajo. si pa v tem primeru brez telefona neprimerno dlje... mam na žalost izkušnje s tem, pa moj SE mora spet na servis zarad iste stvari... sam za to ni mobitel nč kriv...
pa nisem mela še problemov z njimi... se mi pa zdi da ravno če neseš telefon na pooblaščen servis osebno NE dobiš nadomestnega telefona, medtem ko ti ga na mobitelu dajo. si pa v tem primeru brez telefona neprimerno dlje... mam na žalost izkušnje s tem, pa moj SE mora spet na servis zarad iste stvari... sam za to ni mobitel nč kriv...