Londonske rezine
Sestavine za testo
Margarina 	125g
Sladkor - beli 	70g
Vanilijev sladkor 	1 kos
Jajce - kokošje, rumenjak 	3 kosi
Pšenična bela moka 	250g
Pecilni prašek 	1 čajna žlička
Kisla smetana 	2 žlici
Sestavine za nadev
Jajce - rumenjak, beljak 	3 kosi
Sladkor - beli 	80g
Orehi 	200g
Marmelada 	 
Priprava testa
V posodo damo margarino, sladkor, vanilijev sladkor in rumenjake. Z mešalnikom vse skupaj penasto umešamo.
Nato dodamo moko, pecilni prašek in kislo smetano.
Zgnetemo gladko testo in ga za 1 uro postavimo v hladilnik.
Priprava nadeva
Iz beljakov stepemo trd sneg in mu postopno dodajamo sladkor.
Orehe zmeljemo in jih narahlo umešamo k snegu.
Testo razvaljamo na približno 1 cm debelo in ga položimo v pekač.
Namažemo ga z marelično marmelado, nato pa ga prekrijemo s snegom.
Pečemo 30 minut na 175° C.
Še vroče pecivo narežemo.
P.S.: Preverjeno--Zelo dobro! 
 
Se opravičujem. Zdaj je popravljeno s sestavinami. 

 Hvala za opozorilo!