Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Purple, malce si nasprotujes v izjavah. Najprej:
da si stoodstotno prepričana, si verjetno zraven ko oni sexajo naokoli ali kako?

Potem pa Jochietu razlagas, da zensko oznacis, da je lahka, ker
ker vsakmu da ki pride mimo
Torej tem zenskam svetis (op.pr. stojis zraven in opazujes), da VES, da so "dale" vsakemu, ki je prisel mimo. Uporabi mozgane se za kaj drugega kot oznacevanje ljudi, pa malce premisli, kaj si napisala dva posta prej, da ne bos sama sebi redno nasprotovala.

Na temo pa ne morem odgovarjat, ker je ze sama beseda "lahka" v tem kontekstu bolana. S kom in kolikimi se jaz dajem dol, ce sploh se, se ne tice nikogar. Se najmanj pa enih kur, ki ne vedo, kako mi je ime, so pa "dobro seznanjene" o mojem spolnem zivljenju. Sicer ne pomnim, da bi imela kdaj take probleme, zal pa poznam precej ozkomiselnih ljudi brez lastnega zivljenja, da si predstavljam, kako stvar izgleda.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

štrumfka napisal/-a:Ženska, ki ma pri 22. 30+ tipov je defenitivno lahka. ... pa da se sam ***** okol vsakič z drugim ni normalno, pa naj se gre za punco al pa fanta

Poglejmo zdaj nekaj številk.

V enem letu je 52 tednov. Recimo, da je ženska pri 22h doslej poseksala 30+ tipov. Če je začela seksati pri 18h, to pomeni, da jih je poseksala 30 v recimo 200 tednih. To pomeni enega na vsaka dva meseca.

Ravno problemi s samozavestjo so ponavadi razlog, zakaj ženske ne seksajo, kolikor bi hotele. Privlačna ženska, ki rada seksa, se giblje v krogih, kjer spoznava ljudi, in nima problemov s samozavestjo, lahko v nekaj letih nabere 30 spolnih partnerjev, brez da bi se sploh trudila.

~NIA~ napisal/-a:taki ljudje so ponavadi zelo nesamozavestni in mislejo da bodo potem boljši, bolj priljubljeni pri ljudeh, če bodo nastavl/vtaknil vsakmu/vsaki. ;)

Ali poznaš kakšnega?

Širijo se miti o "lahkih puncah", ki se tako obnašajo, ampak moram reči, da v praksi še nobene takšne nisem srečal. Mogoče se enostavno ne gibljem med pravimi ljudmi. Ali jih ti dejansko toliko poznaš, da lahko rečeš "ponavadi"?

~NIA~ napisal/-a:S tem si dvigujejo ego.. in ni res, ko rečejo, da nočejo met resne zveze.. oni si jo še kako želijo (razn če gre za par O-N-S-jev po končani zvezi) samo ne morjo met resne zveze ker jih itak noben noče, kr vsi vejo kakšni so...

Če si samozavestna in privlačna oseba, ki vsakodnevno spoznava nove in zanimive ljudi, potem se za to, da imaš v nekaj letih 30 spolnih partnerjev, sploh ni treba potruditi. Vse, kar je treba, je, da nimaš kakšnih posebnih zadržkov glede seksa.

Ljudje, ki nimajo zadržkov glede seksa, pa so preprosto ljudje, ki so pripravljeni zamenjati nekaj več tveganja v zameno za več užitka. To je podobno, kakor motoristi, letalci, jadralci in potapljači. Vsaka dejavnost, ki ponuja nove in zanimive užitke, vključuje tudi majhen element nevarnosti. Ki pa se ga da kontrolirati. Pri seksu na primer tako, da uporabljaš kondome in da ljudi vsaj malo presodiš, preden jih poseksaš.

Mislim, da so taki ljudje, kot jih ti opisuješ - nesamozavestni, ki naj bi prek seksa iskali popularnost - med tistimi, ki veliko seksajo, prej izjema, kot pravilo. Če seksaš z ljudmi iz napačnih razlogov, potem od tega ne boš imel užitka in te bo grizla slaba vest. Če te bo grizla slaba vest, ne boš seksal toliko, kot bi sicer. Ljudje, ki jih poznam in ki imajo probleme s samozavestjo, seksajo premalo in se izogibajo spoznavanju novih ljudi, ne pa da bi seksali "preveč".

~NIA~ napisal/-a:In ko tip pokliče to lahko žensko je ne pokliče zato da bosta klepetala ob kavi ampak ker se mu je trenutn k***c dvignu in mu bo ta, znana kot lahka, dala glih kjer ji bo postlav ;)

Kaj pa če jo pokliče zato, da bosta klepetala in se poseksala - ker je oboje prijetno?
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Meni je vseeno koliko spolnih partnerjev ima neko dekle.
Me ne zanima in zame ni nič manj/več vredna zaradi števila. Njeno telo, njeno življenje.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

men se zdi to odvisno od ženske, na kak način to dela. če res da kr vsakmu, ki ji pride pod roke.... :? al pa če je pač razočarana in nasploh nima sreče pr fantih in jo ti razočarajo, zato jih ma pač mal več v svojem življenju. mislim da tle o številu nemormo govorit kolk jih lahk maš da si pol lahka.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Jochie napisal/-a:na anketno vprasanje sem odgovoril, da zenska, ki je imela 15 partnerjev pri 30 letih, ni lahka. tudi ce bi jih imela 30 ali pa 100, zame ne bi bila lahka! to je njeno zivljenje, naj dela kar hoce, dokler jaz s tem nimam problemov....

evo se popolnoma strinjam že s kar drugim odgovorom, ful neprijetno mi je, ce za kogarkoli slišim, da govorijo o njem tako, ker niti nimajo pravice obrekovat in blatit ljudi, njihovo življenje... predvsem se pa tudi sama nebi dobro poicutila, ce bi se tako govorilo o meni!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

FemmeFatal napisal/-a:Purple, malce si nasprotujes v izjavah. Najprej:
da si stoodstotno prepričana, si verjetno zraven ko oni sexajo naokoli ali kako?

Potem pa Jochietu razlagas, da zensko oznacis, da je lahka, ker
ker vsakmu da ki pride mimo
Torej tem zenskam svetis (op.pr. stojis zraven in opazujes), da VES, da so "dale" vsakemu, ki je prisel mimo. Uporabi mozgane se za kaj drugega kot oznacevanje ljudi, pa malce premisli, kaj si napisala dva posta prej, da ne bos sama sebi redno nasprotovala.

Na temo pa ne morem odgovarjat, ker je ze sama beseda "lahka" v tem kontekstu bolana. S kom in kolikimi se jaz dajem dol, ce sploh se, se ne tice nikogar. Se najmanj pa enih kur, ki ne vedo, kako mi je ime, so pa "dobro seznanjene" o mojem spolnem zivljenju. Sicer ne pomnim, da bi imela kdaj take probleme, zal pa poznam precej ozkomiselnih ljudi brez lastnega zivljenja, da si predstavljam, kako stvar izgleda.

hja, glede na to da je blo dosti žurk in drugih stvari, kjer je v sosednji sobi sexala danes z enim, jutri stem, potem sem lahko prepričana da jih je bilo kar nekej.kar en lep čas sva bile tesno v družbi, da sem mela možnost marsikej videt in še marsikateri način njene lahkosti in podobnih zadev.
sicer pa čudno da vedno mene najdete medtem ko je več kot polovica piscev postov v tej temi dost podobnega mišljenja.kot sm že povedala, jst ne bom rekla neki za nekoga ki ga ne poznam,pri njej pa dobro vem kaj in kako.
poleg tega pa je tako moje išljenje...eno je da sexaš iz užitka, eno je da podležeš vsakemu ki pride mimo in ki ti nameni lep nasmeh, le zaradi tega ker ti je namenil lep nasmeh.to je pač moje mnenje, najboljš da se zdej pritožte na vrhovno sodišče
:D
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

sand

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

15 ni niti za 15 let vlka stevilka
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

15 ni niti za 15 let velka številka ?! :eek: Sorry ampk to pa je zame pol že tprava kurbica.
15 bi morala(in tud je zakonsko) bit spodnja meja sploh da se daš dol! Kaj šele da zamenjaš 15 partnerjev do petnajstega leta!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Malo za šalo, malo za res: lahka je tista bejba, ki ve za svojo natančno številko. Ker to pomeni, da jih šteje in si dela spisek. Ker tam nekje nad 5 komadov moraš že res pisat dnevnik in vodit evidenco ... :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

satan28 napisal/-a:Meni je vseeno koliko spolnih partnerjev ima neko dekle.
Me ne zanima in zame ni nič manj/več vredna zaradi števila. Njeno telo, njeno življenje.

Se strinjam. Ne ocenjujem ljudi, na podlagi tega kolk spolnih partnerjev je imel nekdo in kaj se govori o njem, oz. o njej.

Tud na splošno zmer hočem sama spoznat človeka in si ustvart lastno mnenje o njem/njej. Razne govorice mi res dol visijo.
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

moja frendica je stara 22let,se zmeraj nedolzna,ker caka do poroke...niti ji ni v navadi,dab se poljubljala pred 3.zmenkom...zadnjic pa se ga je na zurki orng napila in se zalizovala z enim modelom...in kaj blo?drug dan je veljala za lahko..
s tem apeliram na tiste k govorijo kok nekatere dajo vsakmu...za njo se tud govori zdej,da zihr jih ful ze dala cez...zenska pa nedlozna...in kako ve veste,da dajo vsakmu,vrjetn jih ne opazujete pri seksu...ce pa tip rece,da jo podru-no,je vrjetno ni :) tud zame ze kdo reku,d me je pa nikol nism in neb mela kej z njim..

men se zdi tako obsojanje nesmiselno...folk nej seksa kakor komu pase,sej vsak sam nos posledice svojih dejanj.
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
*Party_Queen*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Party_Queen* »

O številkah je tu brezpredmetno razpravljati. Zame je "lahka" ženska tista, ki se nima pod nadzorom in se preda vsakemu, ki že malo namigne na to in da pobudo za seks. Z drugimi besedami: lahka ženska je tista, ki seksa vsepovprek z moškimi zato, ker se počuti bedno in hoče ta primanjkljaj nekako prikriti ter pokazati, da je za stvar z vsakim in vedno. Jaz nimam fanta in sem samska že par let, pa si pač dam duška vsak mesec (včasih tudi pogosteje) s samskimi kot jaz, ampak le z moškimi, ki so mi všeč in ker jaz tako hočem, dokler sem še mlada in samska. S tem se mi ne zdi nič narobe, če se mlad človek izživi in seksa po pameti in v tem uživa.
I love sex. It`s free and doesn`t require special shoes.
Pajkula
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pajkula »

Kokr jst iz teh postov vidm, sm vesela, da smo ženske že začele spreminjat mnenja glede te "lahkosti" žensk in kolk tipov je žensko pofukalo, ker če pogledamo iz drugega zornega kota in po mojem mnenju pravega kota, smo ženske tiste, k zberamo s kom bomo sexale, kdaj, kje, kolikokrat in kaj bomo počele med sexom in v večini primerov nam res ni težko dobit tipa s katerim hočemo sam sexat... In v tem pogledu so tipi tisti k so lahki, ker roko na srce, fantje, sm pravo besedo morte slišat in bo dost, da boste letel za nami kamor bomo me hotle it.
In naslednič, ko se boste hotl hvalit pred prijatli, se raje prej uprašte in razmislte kdo je v resnici koga spraviu u posteljo?
Odgovori