Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Pomojem da ženska pri 30-ih ni lahka. Sicer pa se mi ne zdi pametno govoriti o številkah spolnih partnerjev, pač pa o načinu kako se jim predajo. Če se ženska pri 30-ih pač eksperimentirala, zakaj pa ne. Meni se to ne zdi noben bav bav. Zakaj ne bi tudi skozi spolnost spoznavala moške.

Dokler je zaščitena ona in njen trenutni spolni partner nimam nobenih pripomb zanjo. Naj dela kar hoče.

Če smo že pri ženskah, se obrnimo tudi na moške. Kaj pa so oni pri 30-ih s tolikšnim številom žensk?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

tudi jaz se strinjam s sofio...sicer pa itak ne vem zakaj se ljudje toliko obremenjujeo z drugimi? :roll:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

astra_mb napisal/-a:..sicer pa itak ne vem zakaj se ljudje toliko obremenjujeo z drugimi? :roll:

Večina teh ''drugih'' ima partnerja/partnerko ali ga bo nekoč imela. In od takrat naprej ni več govora o ''drugih'' ampak o naših najbližjih. In ni napak vedeti, s kom imamo opravka.
Zadnjič spremenil pehta, dne 11. Nov. 2005 9:14, skupaj popravljeno 1 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
ujetnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ujetnica »

sofia83 napisal/-a:Čist kul se mi pa zdi samozavestna ženska, k ji je seks (varen) loh tud zabava in užitek in ve, kaj dela in zakaj. In taka bejba definitivno ni "lahka", ker je ni lahko dobit, ona zbira (ma vse vajeti v rokah)

Se strinjam in vedno znova sem vesela, ko naletim na taksne. Ker namrec v povprecju gledano zelo malo zensk razmislja na nacin, da lahko tudi one izberejo, imajo tudi one vajeti v rokah, tudi one zivijo neodvisno zivljenje in tudi one gredo naprej. In prav zaradi tega je taksen (recimo samostojen in odgovoren) nacin njihovega zivljenja se prepogosto oznacen na nacin, ki bi ga rada uveljavila Pehta. So pac taksni in so drugacni ...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Samo še kratka opomba: moje vprašanje se v bistvu nanaša na oba spola.
Neka meja velja enako tudi za moške, ne vem, zakaj bi delali razliko, tudi moški so lahko lahki.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Re: Kdaj bejba postane lahka ?

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

In kdo smo mi da bomo sodili o številkah, koliko je preveč? Vsak/a ima svoje poglede na to in vsak/a svoje razloge, zakaj jih je do 30-tega leta zamenjal/a 15 ali več.
In neumno je posploševat in metat vse v isti koš. Nekaterim se gre res samo za sex in tipe oz bejbe menjajo kot gate. Ampak to je čist njihov problem. Ne vem zakaj bi jih zdaj nekod obsojal. Pač imajo takšen način življenja in če njim tako sede tudi prav.

Nekatere pa preprosto ne najdejo sreče z nekom, razlogov je zato veliko, recimo en je alkoholik, drugi preveč agresiven, tretji....in zakaj bi trpela če lahko za naslednjim vogalom najde tistega pravega. Pa tudi če je 15. po vrsti.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Samo anketa trenutno zame res slabo kaže.
Poleg mene je JA obkrožil/la le še eden/a.
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

In zakaj misliš, da nekdo ki je imel že veliko spolnih partnerjev konc koncev ne more biti zvest in vdan človeku, ki si ga je izbral za življenjskega sopotnika?
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz mislim, da so številke zlo relativna stvar... :)
Jaz čist preprosto ne vem. Men je lajdra ženska, ki se obnaša kot lajdra oz. ženska, ki je res spala z veliko tipi. Zdaj pa lahko je mela 2, pa se stalno obeša po vsakem, ki gre mim in se ga dotika itd in je to zame totalna lajdra, lahko je pa lajdra zato, ker je mela ful partnerjev. 15 se mi drugač pri 30 še ne zdi tok velik, sploh če naj bi to nekam vodilo... Recimo, da je bil s parimi one night stand, z ene 5-6-7- pa je nameravala met tut kaj več. Ne vem no, zame še ni lajdra. :wink:
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

pehta napisal/-a: Ampak v zakonu in zvesto, ne pa s 15-imi partnerji.

Je bila pozna ura in tole napisano brez razmisleka in bi se rada popravila:
Seveda ni treba, da je samo v zakonu, ne delam namreč bistvene razlike med poročenimi ali tistimi, ki živijo v dolgotrajni izvenzakonski skupnosti.
Torej poroka ni noben predpogoj.
Glavno je, da je veza resna, zvesta in na poti k dolgotrajni, pa naj bo to uradna, zakonska ali izvenzakonska, ni važno.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Mah vsak nej dela kar mu paše, naj jih ima kolikor mu paše, samo zase vem da moj partner že ne bo eden, kateri je podrl pov mesta ali celo Slovenije.

Men je 15 že kr velika številka. Je pa odvisno na kakšen način je pridobljena.
To številko lahko nekdo pridobi v prej kot letu, kakšen tudi v mesecu.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Če večkrat seksaš na dan z enim partnerjem imaš visok libido, kar je dobro. Če imaš previsok libido si nimfomanka, kar ni nujno dobro.

Ampak to ni predmet te debate, ... zato ne provociraj!
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

To je čisto hipotetično, glede na to da če gre nekdo lahko v posteljo. Da je pol lahek.

Ali je pač lahek nekdo, ki ga lahko spraviš v posteljo po dveh urah, ali to velja tudi v partnerskih odnosih?
Se mi zdi vprašanje čisto na mestu. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Odgovori