Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Rhea napisal/-a:
V bistvu bi jaz osebno imela boljsi obcutek o zenski, ki ima v glavi poslihtane reci, ampak rada uziva zivljenje in cez vikend poseksa kakega tipa (zascitena, normalno), kot pa o zenski, ki gre vsak vikend ven in se ga napije.

Sex = "brrrrr, buuuuaaa"

Alkohol = "jupiii, sem bila cel maturantski izlet toook pijaaaanaaaaa stara!!"

kaj pa če nardiš 2 V 1 :D ampk s tipom seveda (resnim)!"
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

chiqqa napisal/-a:
Rhea napisal/-a:
V bistvu bi jaz osebno imela boljsi obcutek o zenski, ki ima v glavi poslihtane reci, ampak rada uziva zivljenje in cez vikend poseksa kakega tipa (zascitena, normalno), kot pa o zenski, ki gre vsak vikend ven in se ga napije.

Sex = "brrrrr, buuuuaaa"

Alkohol = "jupiii, sem bila cel maturantski izlet toook pijaaaanaaaaa stara!!"

kaj pa če nardiš 2 V 1 :D ampk s tipom seveda (resnim)!"

Osebno imam raje trezen sex. :) Nasploh sem raje trezna.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

missy* napisal/-a:No, in o meni si nihče, ki me pozna, ne misli da sem lahka, kurva, blablabla.
In za to, kakšna je številka, ve samo par prijateljev/ic, ki pa ne govorijo okol za razliko od drugih. Torej, nekdo, ki me ne pozna, že nebo vedel, koliko sem jih imela. In mi NE MORE rečt, da sem lahka.

Lej, mene ne briga zate, kaj počneš, s koliki si se dala dol, al maš najraj oralno al analno.tud me ne briga kaj mislijo in pravijo tvoje kolegice (verjetno ti nebi nobena v fris česa tazga rekla, tko da nebit prepričana da o teb mislijo skos sam dobr-življenske izkušnje, pa ne iz moje strani, ker takih zadev nism nikoli počela).ne poznamo te, ne mormo vedet, ampak a nisi ravno sama števila napsiala, torej zdej trdiš/olepšavaš da številka ni pravilna al kako? :gruebel: sej ne da bi me brigalo, sam neki se hočeš ven vlečt, ker ti ni všeč naše mnenje-od nekaterih pač...
kar sem povedala da mislim je pač moje mnenje in ga ne bo spremenil nihče.

n pa JA, poznam dosti tipov, ki ne samo govorijo, vendar so jih dali že čez več kot 15 pri 20ih letih. Kako vem, da se ne hvalijo? V našem kraju se skoraj vsi poznamo, sex ni nič takega.

da si stoodstotno prepričana, si verjetno zraven ko oni sexajo naokoli ali kako?nikoli ne moreš bit stoodstotno prepričan v nekaj česa nisi videl in doživel :wink: .ne trdim da ni mogoče, seveda je mogoče da jih toliko posexajo, ampak vseeno gre pri tvojem prejšnjem postu zgolj za poslpoševanje, ker vsi ljudje pač niso isti in ne počnejo vsega kar drugi, med drugim tudi kakšen ne počne nečesa kar reče.marsikateri tip bi povišal število da bi izpadel večji frajer, v to ne dvomi.

Sploh pa nevem, kaj mate tok proti temu, da ima nekdo več spolnih partnerjev? Sex je le užitek in nič drugega. Ne rečem, da ni lepše sexat z nekom, do katerega gojiš čustva, vendar je pa vseeno več užitka kot kaj drugega.

mene ne moti nič, dokler se ne tiče mene.kot sm že povedala, če bi spoznala fanta skaterim bi lahko postala par in bi vedela in bila prepričana da jih je pred mano posexal že kar lepo število, med drugim po možnosti še pol žensk ki jih poznam, zihr nebi bla z njim...sem že naštela razloge.
v kolikor se me ne tiče me ne briga sploh..teče pa tema o tem in podajam svoje mnenje.

Tako kot pravijo, sexaš s partnerjem, fukaš neznanca.

tole bi uvrstila lahko med izjavo tedna.nevem kako je s tvojim partnerjem, ampak jst dobro vem kako je z mojim in ga dobro poznam že več let.in ne sexam (jst namreč sexam) z neznancem, ampak z zelo zelo dobrim znancem. :) verjetno bi bil tvoj fant vesel če bi mu kej tazga rekla :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

jz tut lohka dobesedno fukam pa mam resnga tipa :wink:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

*purple* nevem zakaj si me tok napadla, če praviš, da te NE ZANIMA in se ne umešavaš. Očitno se. Jaz sem samo povedala svoje mnenje, katerega nebom spremenila, pa reči kar hočeš. Pa naj bom kurva, lahka, drolja, nevem kaj še use, JAZ VEM da nisem. In to mi je zadost.
In JA, s prijateljicami (ožje kolegice) si povemo vse u faco, dobesedno VSE!
Tud nevem, kaj bi se tip tok čudu, če bi mu rekla, da z njem ne fukam, temveč sexam z njem?

chiqqa: :D nism mislila tko fukaš, ampak kako se reče...če veš kaj mislim :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

sej razumm :)

razumm to da za frendice na velaš lahka, sm že v enm od prejšnih psotov napisala da mam jz tut tako frendico in mi zrt karakterja, načini dobivanja tipou (jih pozna), ker se po njih ne vesi in naspploh ni neumna..in mi pač ni lahka!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

missy* napisal/-a:*purple* nevem zakaj si me tok napadla, če praviš, da te NE ZANIMA in se ne umešavaš. Očitno se. Jaz sem samo povedala svoje mnenje, katerega nebom spremenila, pa reči kar hočeš. Pa naj bom kurva, lahka, drolja, nevem kaj še use, JAZ VEM da nisem. In to mi je zadost.
In JA, s prijateljicami (ožje kolegice) si povemo vse u faco, dobesedno VSE!
Tud nevem, kaj bi se tip tok čudu, če bi mu rekla, da z njem ne fukam, temveč sexam z njem?

chiqqa: :D nism mislila tko fukaš, ampak kako se reče...če veš kaj mislim :D

ti si mene sprva napadal in se sama oklicala za vse kar si napisala..jst sm pa; povedala samo moje mnenje.moj zadni stavek je letel pa na tvoj zadnji stavek.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

bejba postane lahka takrat, ko toliko shujša, da jo lahko nesem...

ljudje, če se nekdo dol daje kakor mu paše (dokler niste pri tem direktno prizadeti), je vaše označevanje lahkosti kvečjemu rezultat vaše foušije (ker bi vi mogoče s tistim fantom, pa ga ne morete dobiti)...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jochie napisal/-a:bejba postane lahka takrat, ko toliko shujša, da jo lahko nesem...

ljudje, če se nekdo dol daje kakor mu paše (dokler niste pri tem direktno prizadeti), je vaše označevanje lahkosti kvečjemu rezultat vaše foušije (ker bi vi mogoče s tistim fantom, pa ga ne morete dobiti)...

o jochie to si pa tok mim udaru da kar glava peče.tisti ki mislimo da je po tolk in tok sexualnih partnerjih bejba lahka, ne mormo vedet kakšne partnerje je vse mela, recimo tlele prek foruma al pa na splošno.jst osebno ne poznam nič več kot samo eno lahko punco,ampak tale je najlažja, pomoje jo pol ljubljane pozna in vsako njeno luknjo.in brez skrbi nisem ji fouš niti enga tipa.fouš bi ji bla če bi bla z mojim, ampak ni bla afkors :P ampak ok, tale je v svojih 22 letih pomoje naštela že kar krepko število sexualcev..zadnja znana cifra je bla 30.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nič, določeno mnenje imam pa lahko, kajne?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

c.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
štrumfka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a štrumfka »

Ženska, ki ma pri 22. 30+ tipov je defenitivno lahka. Ok ne rečem recimo da bi jih mela ene par-ne vem neki kao resnega, neki ker je mogoče misla, da je resno pa ni blo, kakšen one night stand. Sam 30+ to je pa lahka ja in kaže na to, da očitno neki ni uredu, da si ne more najdit enga resnega tipa in da se rajš dobesedno goni okol. Za mene, če je nekdo star 22. pa da se sam ***** okol vsakič z drugim ni normalno, pa naj se gre za punco al pa fanta
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Nikol neb za nobeno žensko (ali tipa) rekla, da je lahka pa ima lahko zaradi mene 30 ali več spolnih patnerjev. Dokler se seksa zaradi užitkov in je poskrbljeno za zaščito, ne vidim nobenga problema.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
štrumfka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a štrumfka »

Ja sej vsak gleda s svojga vidika. Za mene ni užitek, da se dam dol kr z enim, za mene je užitek sexat z nekom k ga mam rada, če pa komu paše drugače, pa naj dela tko a ne :)
Odgovori