missy* napisal/-a:No, in o meni si nihče, ki me pozna, ne misli da sem lahka, kurva, blablabla.
In za to, kakšna je številka, ve samo par prijateljev/ic, ki pa ne govorijo okol za razliko od drugih. Torej, nekdo, ki me ne pozna, že nebo vedel, koliko sem jih imela. In mi NE MORE rečt, da sem lahka.
Lej, mene ne briga zate, kaj počneš, s koliki si se dala dol, al maš najraj oralno al analno.tud me ne briga kaj mislijo in pravijo tvoje kolegice (verjetno ti nebi nobena v fris česa tazga rekla, tko da nebit prepričana da o teb mislijo skos sam dobr-življenske izkušnje, pa ne iz moje strani, ker takih zadev nism nikoli počela).ne poznamo te, ne mormo vedet, ampak a nisi ravno sama števila napsiala, torej zdej trdiš/olepšavaš da številka ni pravilna al kako?

sej ne da bi me brigalo, sam neki se hočeš ven vlečt, ker ti ni všeč naše mnenje-od nekaterih pač...
kar sem povedala da mislim je pač moje mnenje in ga ne bo spremenil nihče.
n pa JA, poznam dosti tipov, ki ne samo govorijo, vendar so jih dali že čez več kot 15 pri 20ih letih. Kako vem, da se ne hvalijo? V našem kraju se skoraj vsi poznamo, sex ni nič takega.
da si stoodstotno prepričana, si verjetno zraven ko oni sexajo naokoli ali kako?nikoli ne moreš bit stoodstotno prepričan v nekaj česa nisi videl in doživel

.ne trdim da ni mogoče, seveda je mogoče da jih toliko posexajo, ampak vseeno gre pri tvojem prejšnjem postu zgolj za poslpoševanje, ker vsi ljudje pač niso isti in ne počnejo vsega kar drugi, med drugim tudi kakšen ne počne nečesa kar reče.marsikateri tip bi povišal število da bi izpadel večji frajer, v to ne dvomi.
Sploh pa nevem, kaj mate tok proti temu, da ima nekdo več spolnih partnerjev? Sex je le užitek in nič drugega. Ne rečem, da ni lepše sexat z nekom, do katerega gojiš čustva, vendar je pa vseeno več užitka kot kaj drugega.
mene ne moti nič, dokler se ne tiče mene.kot sm že povedala, če bi spoznala fanta skaterim bi lahko postala par in bi vedela in bila prepričana da jih je pred mano posexal že kar lepo število, med drugim po možnosti še pol žensk ki jih poznam, zihr nebi bla z njim...sem že naštela razloge.
v kolikor se me ne tiče me ne briga sploh..teče pa tema o tem in podajam svoje mnenje.
Tako kot pravijo, sexaš s partnerjem, fukaš neznanca.
tole bi uvrstila lahko med izjavo tedna.nevem kako je s tvojim partnerjem, ampak jst dobro vem kako je z mojim in ga dobro poznam že več let.in ne sexam (jst namreč sexam) z neznancem, ampak z zelo zelo dobrim znancem.

verjetno bi bil tvoj fant vesel če bi mu kej tazga rekla