MaryKate in Ashley Olsen
- *.Princess.*
- Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana.
-
Pina_colada
- Sramežljivka

Meni nista neki lepotici, niti simpatični mi nista kaj preveč (ena od njiju vedno tako umetno našobi ustnice
), na parih slikah pa sta kar vredu, pa tu in tam dobro skombinirata cunjice. Ni pa mi všeč, ko je ena (ne vem ali MK ali Ashley) nekaj časa skoraj nonstop imela na sebi tisto živo rdečo šminko in pretirano črno obrobljene oči. 
), na parih slikah pa sta kar vredu, pa tu in tam dobro skombinirata cunjice. Ni pa mi všeč, ko je ena (ne vem ali MK ali Ashley) nekaj časa skoraj nonstop imela na sebi tisto živo rdečo šminko in pretirano črno obrobljene oči. Live blonde or die trying.
- *nAughTykA*
- Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana
Men ste na določenih fotkah recimo totalno luškani res 1a
...pa tut v filmih sta hudo simpatični...sam na enih slikcah sta mi pa obup...res ne vem kje najdeta tok strgane pa zdelane cunje..to še jih na našem podstrešju ni no
Primer:

...pa tut v filmih sta hudo simpatični...sam na enih slikcah sta mi pa obup...res ne vem kje najdeta tok strgane pa zdelane cunje..to še jih na našem podstrešju ni no
Primer:
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
Pina_colada
- Sramežljivka

- *.Princess.*
- Sramežljivka

- Kraj: Ljubljana.
-
Pina_colada
- Sramežljivka

Ashley, ena od slavnih dvojčic Olsen, trdi, da imajo enojajčni dvojčki telepatske sposobnosti in da so zelo močno povezani.
Citirano iz članka na Cosmopolitanovi strani ... in zdj men neki ni jasno. A sta enojajčni al dvojajčni dvojčici ... glede na to, da nej bi bli dvojajčni, mi ni jasno, zakaj bi pol Ešli rekla, da sta enojajčni.
Ampak na tej sliki sta pa obupni, pa lh reče kdorkol karkol hoče
-
mary-kate and ashley bigg
- Kofetarica

-
- Kofetarica

-
- Kofetarica